- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
JetiRulez #8192 üzenetére
az szerintem kuka lesz. ha a lap rozsdásodott akkor is, ha meg valami más rozsdállot rá, akkoris.
más, cmos reset témához: cmos resetet csak kikapcsolt állapotban, kihúzott tápkábellel, áramtalanítva szabad csinálni, különben tönkremehet a lap. tehát nehogy valaki bekapcsolt géppel próbálkozzon vele. kiemelés meg amiatt, mert valószínűleg az alaplap kézikönyve is ugyanígy nagy betűvel figyelmeztet, hogy nem áramtalanított gépet nem szabad cmos resetelni. az enyémben legalább kétszer van leírva ez, és nem egy szószátyár kézikönyve van. én egyébként egyforintossal szoktam nyomogatni, de az 5forintos is ugyanúgy megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest