Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddjtomyy
tag
válasz
batman.
üzenetére
Megpróbálom mégegyszer
kicsit tövébben 
A gép:
Intel i5-6600k
Asus z170-k
2x8Gb Ram Kingston DDR4 2600+
Gigabyte gtx 970 gaming g1
120Gb SSD (Windows)
1TB HDDNapi szinten használtam a gépet, viszont ma délben mikor bekapcsoltam, csipogott az a kis hangszóró, hogy minden oké, utanna bejött a Windwos (10) logó és amint megjelenne ott alatta az a kis valami (karika), hogy töltődik, újraindul, mint amikor megnyomod az újraindítás gombot. Az interneten Angol fórumokon olvastam hogy ez akkor jelentkezik ha tuningolni akartam volna és a feszültség okozza , viszont én hozza sem nyúltam. Ugyan itt ajánlották hogy vegyem ki a Bios elemet es tegyem vissza, ugy igy is tettem, kivettem és utanna vissza, azután bekapcsolt semmi gond nélkül, egész mostanáig, amikor használat közben elkezdte csinálni ugyanezt. Azt még nem említettem , hogy be tudok lepni a BIOS-ba ahol minden paramétert rendben látok viszont ott akármennyi időt el tudok tölteni, mert nem kapcsol ujra. Nem tudom mitől lehet még sosem találkoztam ezzel hasonlóval...lehet tényleg valami az árammal van? Vagy valami vírus? Vagy tán egyéb?
Esetleg valami ötlet?
-
ddjtomyy
tag
Sziasztok! Bele is vágnék

Az lenne a baj hogy ma délben mikor bekapcsoltam a gépet, Windows betöltésénél, újraindítja magát a gép, a BIOS-ba be tudok menni... Csak mikor a Windows elkezd töltodni akkor leáll.. Mitől lehet? Ilyet még nem tapasztaltam... Lehet a processortól? Valahol olvastam hogy akkor előfordulhat ha a feszultségnél jár az ember de én nem jártam ott..vagy benyeltem valami vírust?
-
ddjtomyy
tag
Sziasztok! Az uj gépemnél amit nemrég lett összerakva vlm hiba van, a processzor körül vlm cicerges ( mintha vlm feszültség lenne) hallatszik,a probléma az hogy nincs kép, most vajon az alaplap a hibás vagy a processzor? A tobbi alkatrész nem jöhet szoba mivel azokat próbáltam más gépbe.... Köszönöm először is segítségeteket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- További aktív témák...
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest