Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mars123456
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, pár hete valami gáz van a géppel, tanácstalan vagyok. Konfigot lejjebb írom. Tehát a probléma az, hogy állandóan befagy a gép 1-5 másodpercre. Megakad az egér és a billentyűzet, kiakad a hang pár másodperce aztán jó lesz. Minden ilyen fagyás után "eltorzul" az egér kurzor (elhalványodik, zöld lesz, vagy mondjuk nyíl helyett karikává változik stb.). Bekapcsolás után fél órával még használható a gép, majd az idő előrehaladtával egyre sűrűbben fagy, és pár óra után már szinte használhatatlanul akadozik az egész gép. Azt vettem észre a feladatkezelőben, hogy a CPU kihasználtság ilyenkor megugrik, habár ezt semmi nem indokolja. További furcsa jelenségek: Néha kikapcsolás után ugyanúgy forognak a ventik, de az egér meg a bill. már nem használható. Ha nem használom a gépet és kikapcsol a monitor, utána már nem jön vissza a kép, restartolni kell.
Első dolgom volt, hogy kipucoltam az egész házat, újra pasztáztam a procit (hőmérsékletek rendben vannak egyébként). Vírus keresés. Majd zsír új vinyóra újraraktam a Windows-t. Lefuttattam valami Intel CPU diagnosztikát (eszerint a CPU jó). Szóval nem igazán tudom mi lehet a probléma. Kérdésem tehát az lenne, hogy milyen irányba induljak el, mire gyanakodjak. Milyen módszerekkel tudhatom meg, hogy rossz-e bármelyik hardver? (nem tudok most csere-berélni az alkatrészekkel) Esetleg van-e valakinek konkrét tippe/ötlete? Előre is köszönöm ha tudtok segíteni.Konfig: ASRock H55M-LE
Intel I3 540 (gyári hűtés, max. 45 fokos)
nvidia GTS 450 1GB (mintha a legújabb driver előtt jó lett volna. lehet ez a baj?) (gondoltam rá, hogy kipróbálom integrált vga-nál is jelentkezik- e a hiba. ilyenkor ki kell venni a kártyát?)
4GB ddr3 RAM (egybe)
2x1 TB WD vinyók (az egyiket most vettem, arra raktam az új windowst, de a régit is bent hagytam a régi windowsal együtt. Sajna sok cucc miatt nem tudom formázni még - ez amúgy lehet probléma? 2 vinyó 2 windows?)
táp valami no-name, tudom ez gond de eddig nem volt baj vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 5 5600X - RTX 3070Ti - 16GB DDR4 - 1 TB NVMe SSD - MINDEN GARIS
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest