Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Diabolis #188 üzenetére
"Személy szerint az EV-vel az automata váltó a fő problémám. Nem szeretem."
"Írtam sebességváltót?" -
"Olyat írtam. Sebességváltót nem. És igen, jó a meglátásod, nem kell bele. Ami számomra kényelmetlen."
Örök rejtély marad, hogy az "automata váltó" mit válthat, hm lehet az autót váltja alattad és valamit nagyon félreértünk? Szerinted mit vált az "automata váltó"?Azt esetleg megmagyaráznád, hogy hogy jó fenébe kényelmetlen valaminek a nem létezése?
Illetve a nem létezésre linkeltem megoldást, ami meg kéne oldja a kényelmetlenséget amit okoz.Az én értem hogy viszonylag gyorsan felfogtad, hogy mekkora hülyeséget írtál és valamilyen ok folytán az istennek nem akarod elismerni, ezen nem vitatkozik senki. Elnézést kérek mindenki nevében, hogy próbálkozunk.
Tehát az EV-k-be rakhatsz manális sebességváltót, ami az EV-kben található összes fokozatot váltani fogja, ráadásul tök univerzális és minden EV-ben működik!
-
dabadab
titán
válasz
Diabolis #188 üzenetére
Ott tartunk, hogy neked az a problémád, hogy nem szeretem az automata váltót
Nem.
Te jöttél azzal és azóta se érti senki, hogy mégis hol a fenébe sikerült neked automata váltót találni EV-ben és az erre vonatkozó kérdésekre nem is válaszoltál, ellenben nekiálltál fizikai erőszakkal fenyegetőzni, hiszen aki nagyobbat üt, annak van igaza, mint az köztudott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Drámai mértékben esik a lítium ára, azonban a jelek szerint ez nem hozza majd el az olcsó EV-k korszakát.
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest