Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
A jatekosok szamat illetoen sok a kodosites, elvileg (az EA szerint) mar tobb mint 10millio regisztralt jatekos van. Na most ha ennek a 10millio playernek csak 10 szazaleka jatszik napi rendszeresseggel az mar kiraly - lenne, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja.
Bar lehet hogy tenyleg sok jatekos van, viszont keves az 50. szintu pilota, vagy inkabb ugy mondanam hogy lvl 30 feletti, mert kb. ennyi a szoras mikor jatekost probal talalni neked a szerver egy egy palyan (ha lvl50es vagy termeszetesen), es szerintem ez az oka annak hogy a versenypalyak kb 90%-a kong az uressegtol.
Lehet hogy ha ugyanazon palyan pl lvl 20as driverrel indulsz sokkal hamarabb kapsz ellenfelet, mig lvl 50-essel varhatsz orakat is, senkit nem fog dobni, mert keves az olyan magasabb szintu jatekos aki ellen kb egyenlo eselyekkel indulhatnal, igy nem is fog osszepakolni a szerver senkivel.
Nem tudom hogy tenlyeg igy van e mert csak egy driverem van (lvl50es) es nem tervezek uj drivert inditani, de akinek van kedve kiprobalhatja.
Meg egy gondolat: most hogy atalakultak a skillek, mi ertelme van meg egyaltalan a levelupnak? Azon kivul hogy uj palyakat kapsz ha szintet lepsz (meg az autovetel korlatozasok) kb. mar semmi ertelme nincs szerintem, elvileg egy lvl10es player is siman leverhet ha ismeri a palyakat es befizetett egy jobb verdara, ami egyebkent nem rossz, csak abban a kontextusban amit feljebb irtam...
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Szerintem ez megint pénzlehuzás , hogy a lamak azt hiszik majd átmennek , és királyok leszenek , de ugye az új profil miatt kénytelenek leszenek súllyos pénzeket befeccőlni a dologba.
szetm.Tutu , JÓ volt tegnap szeretem amikor elpáholsz , mert olyankor mindíg benem van kicsit és képes vook javítani

-
SylarHUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest