- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
El szoktam fogadni ezt a választ is, de mivel magamból indulok ki, sose értettem meg, hogyan lehet ezt bírni. Pl ott a Subaru Impreza, ami nagy kedvenc nagyon régóta, és nem ám nem veszem meg. Jó sokat kellett várnom az elhatározásomra, de csak megvettem és építem, építeném... A külseje OK, Subaru-logó, két oldalon különböző, majd betolom ide a képét, aztán abszolút egyedi, szélesített külső az eredeti felnvel. Hát ha helyette lotust kéne vezetnem, abba is hagynám a játékot.
Ha valamit eladtam pár nap után, azt is a teszteéls számlájára írtam, ilyen pl a corvette 2X és a nissan gt-r 3X. Negyedszer már megtartottam a nissant
. Szóval csak azt veszem, amit szeretek igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest