Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nekem is sok pirosat ad (lehet az van az EA-nál raktáron
) és pont nem abból amiből kéne, de ha az jön nem oda ahova kellene és nálam is elég sok cucc van, nem hinném hogy lenne összefüggés. Azt viszont megfigyeltem akkor jobban ad, ha nem mentem még a belépés óta semmilyen versenyt. Volt hogy éjjel fél 1 előtt szedtem és akkor szinte mindig jól dobott. Persze lehet minden a véletlen műve. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Robogó, kismotor
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Konzol Screenshot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és pont nem abból amiből kéne, de ha az jön nem oda ahova kellene és nálam is elég sok cucc van, nem hinném hogy lenne összefüggés. Azt viszont megfigyeltem akkor jobban ad, ha nem mentem még a belépés óta semmilyen versenyt. Volt hogy éjjel fél 1 előtt szedtem és akkor szinte mindig jól dobott. Persze lehet minden a véletlen műve.