Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
Nekem a Z4 már két éve megvan, nagyon pöpec kis autó, szeretem. Rengeteget mentem vele, és most is visszatérek hozzá néha, nem okoz csalódást...
Az első "komoly" autóm a pályafutásom alatt, előtte csak egy Eclipse-m volt, azzal gyűjtögettem össze annó az árát... A dolog pikantériája, hogy már igazit is vezettem, igaz az nem kupé volt, hanem a nyitható tetejű. Volt főnökömé, ha még megvan Neki.... megy mint a disznó...
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gyúrósok ide!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Gaming notebook topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az első "komoly" autóm a pályafutásom alatt, előtte csak egy Eclipse-m volt, azzal gyűjtögettem össze annó az árát... A dolog pikantériája, hogy már igazit is vezettem, igaz az nem kupé volt, hanem a nyitható tetejű. Volt főnökömé, ha még megvan Neki.... megy mint a disznó...