Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nekem van egy Shelby-m, elég jó, csak kissé ideges a kormányzása, hirtelen reagál. Meg ahhoz képest, hogy mekkora segge van, elég nehezen indul meg a hátulja, pl. egy sarkon befordulásnál. Én szeretem.
Desmond, nem kell oda ultra. Ma a B-s Fairlady-vel szívattam egy R8 Ultra idióta németet. Nem tudta vezetni...
Amúgy gáz, szinte egész nap játszottam, egy, azaz 1db alkatrészt sem adott, de még Aftermarket cuccokat se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tidal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest