Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Negatív hsz. én egy véleményt fogalmaztam meg úgy mint te, nekem kevés a 10-15 pálya ahhoz képest, hogy most közel 100 van és már azokat is unom. Az a Driver játék meg nagyon komoly, annyi autóval mehetek ahány az utcán van (akár tűzoltó, rendőr, taxis is lehetek) és nagyon jól lehet szórakozni pedig még csak offline mentem pár órát, de sokkal sokkal jobb játékélményt ad. A kocsik csúsznak némelyik tapad, de minden esetre van súlyuk pedig az is árkád játék.
És tudhatod a lista nem érdekel, néha megyek 1-2 jobb időt, de nem hajszolom a NO1. helyeket! -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
szóval engem bánt, hogy nem jól értelmezed ezt a játékot. Instant versenyek, nem kell állítgatni az autót. Jó dolog a világranglista is , de az csak egyfajta kényszer néha, ha nincs más esemény, például hiába mennék a legváltozatosabb pályákon, ha üresek. Én egy olyan játékba regisztráltam, ahol folyamatosan versenyek mennek. Mostantól minden nap másik pályán, kihívást is kapunk. Biztosan több játékos is lesz, sokaknak ez is újdonság. Nem értem, mi ezzel a gondod. Te még vagy már nem láttad a jót, azért nem tudod, mi a jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Mini PC
- PlayStation 3
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest