Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
-
chris1997
aktív tag
Magával a Handling stattal én se vagyok tisztában..
Hogy ez most trükk, vagy direkt ilyen hülyék.. azt ki tudja.
Azt tudom, hogy amikor 2010-ben bejött a V.5 és azzal együtt a Performance Partok is, azzal együtt jött a mostani eszméletlenség, hogy a stat semmit nem mond. Azelőtt nem tudtam meglesni, milyen volt mondjuk egy GT-R, mert akkor még a levelem apró volt. Viszont a Handlinget aztán ki kéne deríteni, rendesen. MErt vannak olyan hülyeségek mint: R8 5.2 461-es stat tuningolva? he? Meg a két GT2 sem lehet könnyen S, mert annak is a Handling stattal van a gubanc. Szóval, nem értem, miért ilyen... -
chris1997
aktív tag
válasz
thunder1991
üzenetére
Aha. Akkor a Corvette azért nem Camro.. jó az.
-
chris1997
aktív tag
válasz
thunder1991
üzenetére
De melyik Camaro? Mert abból 2 is van...
-
chris1997
aktív tag
válasz
thunder1991
üzenetére
Kicsit Evora jobb..
-
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997
üzenetére
Nem jön ma car class

-
chris1997
aktív tag
válasz
sunny84
üzenetére
Sunnyt Rálöktem a jó útra

GXP ritka, de gyors. MR2 csak népkedvenc. Egy Nitró nélküli MR2 meg van halva, ha az ellenfél RX8-al van. Én nekem a GXP-m a fő versenyautóm. T3-ból a murci is jó, de ahogy sunny mondta, azok elp*csázzák. GT2 996/997 sima ügy nekik. Meg a többi is. Egyetlen japán autót sajnálok én is, az pedig a Skyline R34. Tényleg elrontották :/ Forza3-ban a LeMans autókat verem a skyline-al.. Itt meg még a sufnituning doboz(VW Golf MK1 GTI) is elveri. Ejnye.Szerk: 100.000 FT-ot nem nagyon sikerült még senkinek szerintem >.< Lengyel boost gizdává tette a fél World népet
Tele vásárolták magukat rendesen... -
chris1997
aktív tag
válasz
xenon2
üzenetére
Nekem 7-8 éves Microsoft billentyűm van és azon elvagyok én.. Tudom vezetni az autót, ezen a billentyűn toltam le az UG2-t, MW-t meg a többi 14-15 NFS-t. Számít a billentyű is igen, de ha a játékos tudja a bill-t kezelni, akkor nincs gond.
Nem rossz így az Eclipse. Azt sajnálom, hogy olyan lett a hátulja amilyen
De alapjába véve, talán a legszebb Elite autó. -
chris1997
aktív tag
válasz
Biciklista
üzenetére
Nem csalás. Az én 1M-em nitró nélkül megy annyit.
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Annyira nem gyenge már a GT-R. Nem top ez igaz, de nem is használhatatlan.
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Rágógumit beléd..

-
chris1997
aktív tag
tuti kipróbálom ezt a Chichanet.. engem is érdekel, hogy mennyivel gyorsabb-e. Ha gyorabb, akkor elhervadok mint a forint értéke..
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Hát, félek, hogy lesz áremelés.. sok mindenben. Remélem tévedek..
#10036 Nem egyet
-
chris1997
aktív tag
válasz
sparco1111
üzenetére
Hello
Belépsz a Safehouse-ba "H"-val, Car Dealer, Purchase Car és ott veszel, ha Cash-rét akarsz, akkor lapozz a Style pontnál párat és találsz Cash verziósat(nem mindegyiknél vanCash verzió!) -
chris1997
aktív tag
Naja.
a 4 post azért volt, mert a szerkesztést már nem engedte
Nekem az a jó, amit én akarok vezetni, annál jobb nincs. Nem kell, RTR-X, MR2, ElCamino, meg ezek, én azt szeretem, ha az a kocsi tetszik ÉS ritka... Onnantól kezdve leszarom hogy megy, kell nekem? megveszem.... valahogy.
-
chris1997
aktív tag
válasz
Crowent
üzenetére
És miért nem vehetem az R8-at meg akár többször is. Röhögj, de nekem lesz jobb, mert aszt vezetem, amit akarok és tetszik, nem pedig más elvek irányítanak. Amíg Van R8 4.2 a játékban, addig jó az élet. Ultrás a 1,5 éves Shift R8-am és nem csalódtam benne,úgy megy ahogy gondoltam. Nem mondom, hogy retune nem kéne, mert gyorsulásilag nem Ok, ez tény. De a kanyart meg lehet tanulni, végsebességével meg nincs gond, szóval, tessék megtanulni vezetni, mielőtt itt ócsárlás történik.. többször is.
-
chris1997
aktív tag
-
chris1997
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
He?
5 perc, csak lemegyek Tic Tac, Leszarom Tabletta kombóért, mert asszem itt agyfasz lesz
kész..
R8 4.2 2 Fokos kanyart se? he? Remélem ez irodalmi túlzás volt és csak jót röhögtem rajtad... gyorsulása fasza, nem a legjobb de lesz jobb is hidd el. Végsebb nekem régen 380 volt vele... 1,2 milláért tényleg sok, na de ezt kapd ki, eladom végre az egyik ZL1-et és veszek egy Harmadik R8 4.2-t mert szerintem fasza járgány és kész. Az aki kritizálja, anélkül, hogy tudná vezetni, az szenvedjen. Kezdjük, hogy ebbe a játékba aki a statokra, Tierekre hagyatkozik, az.. nincs más szó rá, csak annyi, hogy hülye. Érdekes viszont, hogy tényleg csak a Royal R8 nincs meg nekem, a Shift, Darius meg igen(Coposat vennék ha lenne :/). Na megveszem a harmadik R8-am, és ne tessék ócsárolni ok nélkül.. Devellis csak a gyorsulást baszta el, azért majd ha kanadába járok le is ütöm
Szóval, R8 jó, csak nem egy kaliberű a MegaRetek2(MR2), ReTek(R)-X meg a többivel... -
chris1997
aktív tag
Ki az aki itt TH hackelt? Mert kezd nagyon elegem lenni. Egyre több MAGYAR emberről hallom, hogy csalt. Ez engem nagyon kiakaszt. Egyik csalóka szerint, még vagy 200 Magyar csal. Szerintem ez nem igaz, de ne is legyen igaza. Szánalmasnak tartok mindenkit, akinek segédprogram kell bármihez, akár part szerzés, bármihez. Az ilyeneknek legszívesebben vagy cián tablettát nyeletnék le velük, vagy csak egy szimpla bann. Nagyon remélem, ezek ki fognak derülni és söprik őket a játékból. Nagyon bosszantó, hogy csak azokban bízhatok már csak akik a friend listemen vannak ellenőrizve. Mostmár nem lehet nyugodtan menni bármelyik magyar játékossal, és ez elkeserítő.

-
chris1997
aktív tag
Szevasztok.
Érdekesség történt? -
chris1997
aktív tag
Íme a végeredmények:
1. csapat végeredménye
1.Corteczk2:108
2.TUTUHAWER:106
3.RYAN012:102
4.SPEEDDEMON1996:88
5.Edi28:70
6.Wildrim:55+10(mivel gyengébb kocsival jött)=65
2.csapat végeredménye
1.JUHAAASZ: 115
2.BB0735: 109
3.TCMCHRIS: 95
4.KRUGER445: 83
5.OLCSVA: 66
6.TCMBALU: 59
7.THEFREEMAN14: 52
8.RONONHUN: 32+10(gyenge autó)=42Az eredményeket kiküldjük e-mailben is!
A döntőről további infó várható!
(u.i.:az összetett eredmény töröljük mivel nem ad reális képet)
Gratulálunk mindenkinek! -
chris1997
aktív tag
Jó versenyek voltak a groupomban.l Köszönöm mindenkinek aki eljött. Igazán nagyszerű futamok voltak. Eredmény hirdetés kb 9-10 körűl(nem biztos..).
-
chris1997
aktív tag
-
chris1997
aktív tag
Vége a nevezésnek.
A groupokat így osztottuk el:
SpeedDemon1996 csoportja:
RYAN012
TUTUHAWER
THELACIHUN
CORTEZK2
EDI28
EXZZ7TCMCHRIS Csoportja:
KRUGER445
PIKO71
TCMBALU
RONONHUN
BB0735
OLCSVA
JUHAAASZA kovetkező pályákon fogunk menni:
Financial Discrit
North Belezza
Verona Tunel
West Park&Lyons
Skyline Avenue
Lions Challenge
Riverfront&Stadium
Garden Boulevard
BeachFront
Valley&State
Route 55
HastingsVárunk mindenkit holnap 18:00-kor.
-
chris1997
aktív tag
21:30-kor az SDC 2. Bajnokságára a jelentkezést lezárjuk!
Ne feledjétek: Akik még jelentkezni akarnak, azok küldenek egy Email benne a nicknevükkel valamelyik címre:
cargameguru@gmail.com
nfsworldfilm@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(jobban
)