- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17910 üzenetére
Például ha pénz van alatta, már akkor hozzáadja amikor még ki sem nyitottad.
-
tupacamaru
veterán
Mai TH piros ultra motor, ment a bömösbe egyből.
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17758 üzenetére
Az jó, én egy 4-8-as pirosat, de eddig ***-os piros volt a GT3-ban, így cseréltem is egyből.
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17753 üzenetére
Én is, egy pirosat és én is Porsch-éba tettem.
-
tupacamaru
veterán
Meglátjuk. Arra már rájöttem hogy nekem csak sárga gumival szabad menni mert az összaes többivel kifordul alólam a kocsi.
Emberünk bejön F1-el Construction-ra, nyer egyet, elnyom 3 nitrot és egy juggert, utána kikap. Megszólom
, erre írja hogy leram-oltam, én az F1-et.
Otthagytam a brontba mert átváltottam egy sling-mágnes kocsira
GT2 996, erre jön utánam egy 997-el mert én azzal vertem el. Véletlenül itt is kikapott pedig még HeadStart sincs a kocsiba és még nitrot se nyomtam. Írom neki hogy váltsak lassabb autóra BMW Z4?? Nagyon akart bizonyítani de rálestem a statjára, mondanom sem kell hogy bőven 5000 acsi pont fölött volt. Írta neki egy szép litániát azután letiltottam a nooblosermajmot.
Remélem hagytam benne egy tüskét.
Ti nem szoktatok ilyen gyökérmajmokkal összafutni?
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #17743 üzenetére
Még valami, mennyi sec-et kell betenni hogy egyből tudjak PU-t nyomni start után.
-
tupacamaru
veterán
A zöld gumi milyen autókba jó? Már van 5 zöld ultra gumim.
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17737 üzenetére
Nekem sem ad semmi használhatót mostanában, max 2*, ritkán 3* cuccot dob, viszont nitrót dögivel, meg tegnap a harmadik helyért adott egy 32% Extended NOS-t.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #17735 üzenetére
Nekem tegnap még dobott olyat is, lehet hogy még nem frissítette a csalását?
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17690 üzenetére
Ismert bug.
[link]
Ezek B-Class-on voltak. -
tupacamaru
veterán
válasz
sarkanyolo2 #17586 üzenetére
Asszem a 911 GT2 most van bent először a BMW M3 GTS pedig másodjára amióta játszok.
-
tupacamaru
veterán
Én is B-Class-on nyomultam ma mert az S-s pálya nem jön be. Mondjuk B már megvan. Elég sokat nyertem a furcsa színű noobMR2-őmmel
, de ha csak ketten-hárman voltunk akkor átadtam a győzelmet, volt olyan akire 40 sec-et vártam a célnál.
Vagy 10-15 győzelmet adtam át és csak egy ember köszönte meg!
-
tupacamaru
veterán
Nagyon király gépek vannak ebben a játékban, Aventador, Reventon, RS 4.0, Cinque mind 400-al vagy fölötte repesztenek a mostani S pályán.
Be kell vásárolnom nekem is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #17450 üzenetére
Jó, de már csak az kellene.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17447 üzenetére
Tudom, de minden lobby-ban van egy csíra? Hihetetlen.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17390 üzenetére
Én is jobban örültem, mert soha nem nyomok pajzsot. Pedig néha elkelne mert a mutkor három vagy négy mágnes volt rajtam egyszerre.
Ezért most csináltam egy Sling plusz mágnes verdát én is.
Nekem adogat nitrót, 1500 körül járok megint vele. Igaz nagyon vigyázok rájuk, Class-on kívül csak nagyon ritkán nyomok el.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17387 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
hattrickuser #17352 üzenetére
FreeRoam-ba nekem is akad, szerintem ez már ilyen. Vagy kevés lenne neki a gépem?
-
tupacamaru
veterán
Apex EU-n az első S-Class-os lobby-ból kidobott, US-en meg egyszer sem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
sunny84 #17313 üzenetére
Igen, fordítva kellett volna és akkor nem várt volna senki Agera-t, F1-et, Zonda-t stb.
És ha fordítva lett volna akkor mindenki elégedett lett volna hogy kapott egy jó kis autót, mondjuk én így is elégedett vagyok.
Szombaton írtam hogy egész délután nem estem ji cheater miatt egy S-Class lobby-ból sem, nálatok mi a helyzet?
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #17311 üzenetére
Azért az első nagyot ütött a rendszeren.
-
tupacamaru
veterán
Valami történt szerintem szerver oldalon, délután óta egyszer sem dobott ki S-ről.
-
tupacamaru
veterán
válasz
chris1997 #17262 üzenetére
Délután mentünk egyet S-en, jól megy a szekér.
A kövibe kidobott, utána meg bekerültem egy jó lobby-ba és hatot sikerült nyernem egymás után.
Még egyet kérdeznék, van egy 911 GT3 RS rendőrkocsim, az a helyzet hogy jobbat megyek vele mint az 911 GT3 RS 4.0-vál. Ebbe az autóba kellene valami színsor, mert szerintem csak beledobáltam dolgokat az elején amikor megvettem. Most Z-P-K-Z-S-S és 2-es ültetés van benne. Ha valaki tud valamit akkor azt megköszönöm, jöhet akár priviben is.
-
tupacamaru
veterán
Mi lenne az ideális színsor egy BMW M3 GTS-be és mi ha TE-re lenne használva, már ha van külömbség?
-
tupacamaru
veterán
Mindegy, már ötöt nyertem, persze én lettem a speedhacker, mert a Paganilow nekiment az alagút falának és ő 5 nitrot nyomott el én meg csak egyet.
-
tupacamaru
veterán
S-Class játszhatatlan, minden második lobby-ból kidob, ha meg nem akkor öt F1 noob mellé tesz be.
Nem akarnak ezzel valamit csinálni? Bár már kettőt nyertem addig.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17169 üzenetére
Én is így viszegettem egyre feljebb a kocsikat hogy melyik lesz jó oda.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17167 üzenetére
Én B-ből hoztam vissza, hogy kipróbáljam milyen, amennyit nyertem vele már megérte.
-
tupacamaru
veterán
válasz
sunny84 #17164 üzenetére
Csak erre a pályára, az A1 is gyorsabb meg az Eclipse is, igaz.
De azokból nincs annyira sok. Nekem elég ez a csúf bömös is, már csak 40 kell és vége ennek is. Egyébként oda van írva hogy a heti versenyre., és a GXP vs. M3 Sport volt a kérdés.
GXP-vel az Eagle Drive Sprint-et vártam, mert 125-öt nyertem ott vele és arra a pályára van Skill-ezve.
-
tupacamaru
veterán
válasz
chris1997 #17160 üzenetére
Inkább adtak volna valami szart örökbe.
eLit-MiLan A heti versenyre szerintem jobb most a bömös. 266 a vége és az első kanyar után elérem egy nitróval, utána már csak kétszer esik be a sebességem akkor kellene még nitrót nyomni. Ha a GXP nem nyom 4-nél több nitrót akkor nem ér utól, bár ez a többi kocsira is igaz. A Chevell gyorsabb de nehezebb irányítani, az MR2-esek pedig olyan nitro-val vannak hogy általában lehygnak, de azért hátulról meg szoktam őket böködni.
Ezzel hasítok:Van egy C-s GXP-m de az egy sprint versenyre van csinálva, de mire oda kerül a sor lehet hogy már nem kell.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #17153 üzenetére
Lehet hogy fetuningolom B-be, de oda már nem kell autó.
noblem1983 5000 versenyre adta.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17149 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17146 üzenetére
C-Class-on csak PU-t ad, alkatrészt alig, de legalább több nitro-m van mint amikor elkezdtem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #17116 üzenetére
Engem is állva hagyott egy LFA, nitro nélkül, de nem ő nyert és egybő csalózott a kis majomja. Azért írtam neki egy kedveset.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #17041 üzenetére
Sajnos én véletlenül rányomtam.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #17011 üzenetére
Lamborghini Diablo-hoz keresem a hozzávaló sárgát. Eddig lila volt, de rátettem egy V12 rendszámot és így nem passzolnak a szinek össze.
-
tupacamaru
veterán
Nem tud valaki egy Lambó sárga színkódot?
-
tupacamaru
veterán
válasz
GTC376 #16975 üzenetére
Pár óra hosszáig nem fog visszaengedni, asszem négy. Nem lökött meg valaki úgy hogy túl gyorsan mentél? Velem még csak egyszer csinálta ezt meg, multiban egy csaló meglökött és túl gyors voltam egy szakaszon, a célnál rögtön kivágott.
NFree Bocsi a lökésért, nem direkt volt.
Már csak 8 win kell a 250 B-Class-hoz.
-
-
tupacamaru
veterán
RPM szerintem nem csak azért kell hogy eltalálja a zöld sávot. PerfectStartnál gyorsabban váltja el a sebességeket és jobban kigyorsít szerintem. Alsóbb kategóriákban egy kocsihossznyi előnyt ad egy ugyanakkora PerfectStart-os autóval szemben. Legalábbis szerintem.
Az'tán lehet hogy nem így van.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #16904 üzenetére
Ha Waterfront Road a D-s pálya akkor érdemes egy Audi RS4-est is beszerezni.
-
tupacamaru
veterán
3000-re Audi RS4.
-
tupacamaru
veterán
Emberünknek tegnap előtt még csak egy Aventador-ja volt, de sajnos nem nagyon sikerült neki nyerni vele, mert még én is megelőztem. Egyből speedhack-es is lettem. Erre tegnapra vett egy F1-et de biztos ami biztos alapon most már csalást is vett hozzá mert igaz hogy csak 2 sec-es HeadStart volt betéve neki, de a versenyben 5 sec-et ment. Így már sikerült neki nyerni néhányet két-három nitro-val.
Valami jó, egyedi logót kellene rápingálni a Porsche-ra de nem találok semmi értelmeset. Valami ilyesmire gondolok.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #16661 üzenetére
Mintha írták volna valahol hogy csak 1 napig lesz akciós.
-
tupacamaru
veterán
Az összes Construction lobby-ban csaló volt ma, az összesben!
Nagyon jót tett ez az acsiszarság.
Találkoztam egy csomó Bugatti-s lowmajommal, az is mind csaló volt, ennyit erről a játékról.
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69 #16527 üzenetére
A Panamera-val nem is versenyezni akarok, csak kell a többi Porsche mellé.
Én az a hülye vagyok aki egyszer sem váltotta ki ezt a három gift-et. Már bánom.
Egyszer ki kellett volna hogy meglegyenek. Van egy mellékes acc-om, azon kiváltottam egyszer őket kiváncsiságból és még megvannak. Pedig azon csak egy ingyen Porsche volt csak.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69 #16525 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy ha csak egyszer váltotta volna ki őket nem pedig 100x, akkor még most is játszana.
-
tupacamaru
veterán
Észrevettétek hogy .exe hibával csak Class-os versenyről dobál ki? Ha single-t nyomok akkor is, a többiről még sose dobott ki.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16451 üzenetére
Akkor én még szerencsésnek mondhatom magam? Tegnap TH-n egyiken acc-on zöld pro rugó, a másikon zöld pro váltó, D-Class Gold Pack-ban zöld pro motor és race sárga rugó. A-Class-os versenyen meg nyertem egy piros pro motort meg egy ultra kék rugót. Ma TH-n az egyik acc-on 10%-os SuperShot a másikon megy két csillagos radar.
-
tupacamaru
veterán
Két rákos szembe ment A-Class-on a forgalommal egész este. Így nyertem vagy húsz menetet mert mindig kikerültem őket, pedig már megvan az acsi.
Adtam nekik rendesen.
-
tupacamaru
veterán
A kurd szarba van önbizalom.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #16443 üzenetére
Délután egész jó volt, igaz sok csalóval találkoztam de 50 D-s versenyt sikerült megnyernem. Már csak 30 kell és kész az is. Ha a hétvégén összejönne akkor az Audi mehet a levesbe.
-
tupacamaru
veterán
APEX nektek megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest