Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tgbzhnujm555
üzenetére
A mclaren MP-4 12C GT3-as versenygépem és a Porsche 911 GT3 R versenygépem full sárga tuningolt. Nekem tetszik, azt megmondani nem tudom pontosan, mennyire ütős.
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997
üzenetére
Vityadrift nevű spílert ütötték ki??? Mert akkor nincs igazság...
Én nem ismerem őt, nem mentünk, de ránézek az adatlapra és pontosan 1 darab rossz tételt látok. Ez elég, hogy valakit letiltsanak? Tehát biztosan megmondta valaki, hogy csalás történt? Mert akkor nekiállok jelenteni én is... jó gyorsan -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Szevasz
Épp most tudtam benézni a meló mellett, és emlékszel, viccelődtem, hogy micsoda szerencse, hogy a másik szerveren vagy. Vagy legalábbis az a profil, amit Bekő T. belinkelt. Én láttam, de hááát.. mondom magamban chicane szerver az nem itt van , engem az nem érdekel annyira. Nincs is ezzel gond, a baj ott kezdődött, amikor "meglett a 250 győzelem" és tettél mellé mosolygós arcot meg Bentley-t, mintha teljesítetted volna. Hát, ha annyira kellenek a számok, az autó, a plecsni, a győzelmek vagy akármi, hát csaljon, aki akar, de felvágni vele elég húzós... Azért csalni, mert a másik ember is csal... az is elég ostobaság. Tönkreteszik a játékodat? Hát az enyémet? Aki egy kicsit szemfüles, láthatja, hoyg skyline-supra duóval mentem pár napja multiban többet is, azokkal manapság nemhogy autofinish csalók, de tisztességes jó játékosok ellen is benne van a pakliban a DNF
Az én játékomat is tönkretették, de sebaj, csinálok én nyerő autót a Skyline-ból... /nem/ Ötletem lenne, de 3 éve senkit se érdekel semmiféle ötlet a nemzetközi fórumokban se. A csalók ellen neked is lenne ötleted, persze: tiltsuk le őket
Én is pont erre gondoltam, egy rugóra jár az agyunk, biztos.
Ja, nem is
Szóval vissza az alapokhoz: leszarom, ha neked annyira fontos a játék valamelyik része, hogy csaljál érte. A többiek is leszarják, ha neked fontos a neved mellett a 250 WIN. Akkor előtte szólj, hogy mivel mindenki csal, te is, és máris jobban képbe tudunk helyezni, a hozzászólásaidat is, mert így simán jogos, hogy mindenki lenéz, és te vagy a kis csíra.Én például tudok tenni, nekem van ötletem a csalók ellen, de az senkit se érdekel.
Teljesen jogosan magyaráznak neked a többiek - mondanom se kell
-
tutuhawer
őstag
nyílt pályákon hasítok a caterpillar-edition Porschémmal és a Pepsi McLaren MP-4 12C GT3-mal és auto-finish nem volt, nagy T4-es autók is alig-alig. Na majd ma befutok.... csak kéne még 1500 powerup-használat és akkor nincs ellenfele a porschémnak...

elitmilan: a mottódból láttam a nevet, de most nézem az APEX-et is. A lényeg, hogy ellenem ne legyen car changer
Amúgy hogy lehet észrevenni kívülről? -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
hijjnye, szerencse, hogy a másik szerveren nyomod

-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
önmagában 5000 darab multiplayer futam is nehezen jön össze. Ott pedig a nyertes.-vesztes meccseket is számolja... nemhogy kategóriás győzelmek... Aki szétboostolta az agyát , az is csak reméli, hogy majd eléri az 5000 pontot, de aki ment már 5000 versenyt, az tudja, hogy az egy elég hardcore kihívás. 5000 verseny alatt nem értem a gyorsulást. Sok újoncnak már a fele drag, mert az majd adja a cuccokat meg hajjaj de jó. 5000 verseny óriási szám, nekem van kb 10 000 és olyan sokat nem is hagytam ki, és olyan sokat nem is team escape-eztem, nem gyorsultam sokat, és nem is annyira single player király vagyok. Tehát: sokan - nem itt, hanem minden ország minden fórumában - fel se tudják fogni, mi az az 5000 futam. Sok. Elég sok
)erre írta quqa, hogy játékpénzzel megszerezhető achievement... hát akkor neki még sok játékpénz kell a 3 profilt összeadva

-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
szerintem is félreérthető, de ha akarom, én is megértem, ahogy te is.
Ha lefordítom magyarra, azt jelenti , hogy játékpénzért max 4500 boost szerezhető. Játékpénz mellett még pár óra spielen is kell azért...
A helyes az, hogy a játékpénzes játékosok max 4500 pontot tudnak elérni. Én vágom, hogy te is ezt írtad volna, és tényleg baromira félrevezető a hsz az SG fórumban. Persze jár quqának pont , mert segíteni akart.
2. olvasásra oda van írva:
IGC=játékpénzért is megszerezhető achievement. Ez fals megjegyzés. Tényleg félrevezető.
szerk: nem a játékpénzzel szerzem meg, nem azért kapom az achievementet, hanem nem kell hozzá Bószt. Innen nézve harmadik olvasásra egyenesen megtévesztő.szerk: szólok chrisnek, hogy szerkessze a hozzászólást sg-n.
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
szponzori pénzből, jaja
-
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
a gyorsulása még gyenge, a hangja viszont rendben van. Festeni lehet rá, a bodykit is korrekt, nem barmolja szét a matricákat. Viszont a bodykit már 2010 ősze óta eltűnik bizonyos távolságból nézve, szóval 'szellemautó-hacker-cheater-loser-szellem-cheater és loser' kategóriába tesznek a többiek érte

-
tutuhawer
őstag
3 különböző fajta motort??? az nem semmi, gratulálok. Én is bementem pár TE-re, hogy meglépjek végre az 50. szintről és párszor nullázott is első helyre. Sejtettem, hogy trükkös az ajándék, le is szartam volna, de a reputációt se adja oda... elég szarul esett. Holnap még benézek talán pár team eszpészre , hátha leesik valami
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997
üzenetére
a lepellel letakart autóra válaszolni így felesleges is volt. Az tutira nem a caterham, de ha te tudtad már előre tényleg bitzosan, akkor jól beugrattál, sokan mentek rá a talágatásra... Remélem, jó lesz vezetni a gépet, mi a gyengébbik verziót kaptuk, de az R500-at is mondta tegnap az egyik főnök, hogy "igen, érkezni fog majd az is".
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
A szimulátorosoknak fájlokban piszkálva, modokat hozzáadva elviselhető kategóriára javulhat talán a NFS SHIFT2... jobb is így... a billentyűzésról szól az NFS, nem is baj. Nekem is tetszik, hogy lehet hátradőlni és billentyűzni kicsit. NFS Worldben jobb kézzel nyilakat nyomom, bal kézzel a powerupokon rajta vagyok - hátha kell.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Attker
üzenetére
én tervezem kipróbálni. A profilerben átállítom a játékhoz direkt rendelt elfordulási szöget 270 fokra és a profilerből indítom - nagyon fontos - a játékot. Kaptam fülest, hogy mennie kell így. Első körben így próbáld. Én is így fogom, de előtte EZT próbálom ki simracewayben

ingyenes, fair, fejlődőképes, ajánlott.
Itt a fórum a szomszédban, majd tekints be néha oda is -
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon
üzenetére

-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2
üzenetére
ez a pár kép Győr-ménfőcsanakon készült, itt:
google térképben: 47.641422,17.618423 Láttam már ott a gépet, meg a képeket is látom
Szép vas, bizony./ a simraceay játszható billentyűzettel, csak testre kell szabni. Adtak is hozzá nagyon jó tippet. Mert nekik fontos, hogy te tudjál billel is menni./
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2
üzenetére
it's a wonderful, wonderful world.
Én is csak a régi T1-T2-es gépeimmel futok pár kört itt-ott, eladtam a garázsom felét, ennyire ugrottam be, mert a simraceway nálam gondokat okoz a gépemnek... A World meg az erőgépeken is akad néha, nálam is, szóval minden mindegy...
Remélem, összefutunk simracewayben. -
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
billentyűsöknek is. Egérrel is. XBOX360-nal is. Kormányosoknak is, habár tényleg hátrányban vagyunk kicsit, de a lényeg, hogy te is, én is, a másik is, a harmadik is tud menni normálisan. Amikor csak kedved van. Hopp, éppen be akarok menni pár futamra, és kész. 2 hét után meg már annyira kinyílik a játék, ha az olcsó autók megvannak, hogy csak na... Csalás nincs, egyenlő feltételek igen. Az adminok 24/7 online vannak, 2 chatben folyamatosan csevegnek, segítenek. A fórumba lehet ötletelni, folyamatosan figyelik , és beépítik az autókat , egyéb ötleteket.

-
tutuhawer
őstag
válasz
bondandani
üzenetére
szevasz
ilyenekre gondolsz, pl?
http://www3.picturepush.com/photo/a/5494141/img/5494141.jpg
http://www1.picturepush.com/photo/a/6900654/img/6900654.jpghát, ahogy Quqa is írja, ez dirib-darabokból jön össze. De ha eléggé akarod, neked is sikerülhet. Türelem és egy eredeti pontos kép kell hozzá.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
az oldala hányinger vagy tuttifrutti. Ez a nehéz. Szerintem az enyém tuttifrutti lett. Sok hányingert láttam már, szerintem az enyém tutira tuttifrutti. Ez a trükkös, hogy pontos, hogy szép, hogy arányos. Aztán egy MMMMMMM betűvel áttükrözöm és kész.
ezt viszont ne próbáld tükrözni:
http://www2.picturepush.com/photo/a/8756810/img/8756810.jpg -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
nem a gyártói matricák teszik naggyá azt a gépet, hanem a te festésed, Az oldala pl elég nagy kihívás tud lenni, ez a srác egy elég jó másolatot készített még régen:
http://www3.picturepush.com/photo/a/5407216/img/5407216.jpg
Remélem , segít. A hátulján teljesen egyedi, apró darabokból összerakott TOYO felirat, azt nem ajánlom másolásra, csak tapasztalt felhasználóknak
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
én vagyok a csaló, most csináltam kamu profilt, leszarok mindent, meglöklek hátulról és máris benne vagy a képletben. Letiltanak, holnap is csinálok egy profilt, 1 perc. Csak ránéznek, ki vagy, mi vagy és látják , hogy tiszta vagy avagy sem. Látják, ki csal, ez teljesen egyértelmű. Valaki nem is olyan launcherrel indítja a játékot, mint mi, és megkérdezte, hogy ez baj-e... no comment.
valaki a játékban a rendőrök által használt tankmódot sajét maga is használhatja, látjuk. A zsaruk is mennek 500-zal , a spíler miért ne tehetné... meg is teszi. A chat benne van a játékban, de ha beleírsz, senki se látja. A csalók látják egymást, minden nap tudják használni a chatet. Nem lenne hülyeség oda beugrani és fotózgatni a neveket mondjuk... Szóval a főnökök látnak mindent, én biztosra veszem -
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
treasure hunt / BOT programmal privátozott / instant üldözéseket csinált -> meg kell nézni a garázsban a statisztikát, akkor komplex képet kapsz, mi a gond.
-
tutuhawer
őstag
az én kedvenceim is kiskategóriásak sajnos, amikor láttam, nagyon húztam a számat. Ma már annyira nem is érdekel. stad and hwy1 és little italy lett volna a tuti, meg esetleg state and warrent open kategóriába... kár értük, nagyon sajnálom. Van helyette silverstone meg lesz még brit és sok EU pálya a tavasz folyamán a simracewayben
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
ja, kicsit magas, én is mosolyogtam
Mindenesetre nézek valami szemétláda pályát, ami nem watkins glen, és megpróbálom begyakorolni. Most felkészítem a szisztemet, vírusellenrőzés, advanced system care, meg egy kis atyaúristennel is megvizsgálom, hogy ami van, az működjön legalább. Ha indul, akkor boldogság, ha meg nem, akkor
. 2 óra játékidőből 20 perc versenyzés, elég vékony
Na de a viperát mindenképpen megoldom... -
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
most vettem viperát SRW-ben, majd megmutatom, hogy is megy
Habár nem lesz könnyű, mert a játék eléggé véletlenszerűen indul el errefelé , az autót kicsit Bekő Tóni, de azért megpróbálok pár kört futni vele

-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
a simraceway az alternatíva. Vannak a Worldből ismerőseim, akikkel összefutok. Kiváló alternatíva. Aki hardcore simulator-fan, annak van igazából hiányérzete pont azért, mert olyan a játék, hogy te is, én is, mindenki játszhasson vele. biill-gamepad-kormány-egér ... akármi jó
-
tutuhawer
őstag
piros váltó volt. Beletettem az E92-es BMW-be , mert érdekelt, hogy ha teljesen ultra, akkor mi van. Nem igazán vált be, és az előtte levő kék váltót tettem vissza, a boltból vettem. A motort akarom majd még cserélni pirosra, de utcaira azért azt mégse, várok a csodára, hátha esik piros ultra motor bele.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Underground2
üzenetére
hogy a szín számít, akár gyengébb minőségben is. Bele lehet magyarázni ezt-azt, de azért számít
Ennyi a lényege, tehát semmi meglepő nincs, ha váltasz. Tupacamaru sem fog meglepődni, ha gyengébbet teszel be. -
tutuhawer
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
ultra tuned váltót dobtam ki, helyette utcai tuned került be az egyik autóba. Nem mintha sokat játszanék és számítana, de a tudat jó, hoyg az autó jobb. Az autó jobb, de durva másodpercekkel maradok el a tavaly őszi rekordjaimtól - bármelyik autóval
-
tutuhawer
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem sosem volt olyan carrerám, de tudom, kinek van, és az a no1. autója. A Carrera S top100-200-300-as időre képes a legtöbb pályán, ami nem semmi. Nagyon komoly tempót lehet vele menni
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
ez a tesztoldal, BB, falco és én vagyunk rajta mindegyikünk profiljával. Van olyan oldal, mint az nfs-s.com, ahol be se kell nevezned, automatikusan felkerülsz a ranglistákra, de van olyan, mint az nfsunlimited.net, ahol szólni kell, hogy te ott akarsz lenni. Itt már volt visszaélés az egyik leggyorsabb magyar játékos nevével, de odaszóltam a havercsávóknak, hogy az nem is úgy van, azonnal javították. A magyar ranglista kérdése... kérdéses, sok kérdés van még, nem tudom, hogy fog kinézni. Rajta tartom a szemem, ha az autóimat már nem is...
Nfree, Quqa: tegnap befutottam pár versenyre, de sajnos sok a hiba. könnyű helyzeteket oldok meg szarul, el-elesek pár kanyarban, de azért volt pár csodaszámba menő megmozdulásom, amire nfree csettint, hogy "ez igen, hogy előzött a bokrok közt ez az ember...?"
Szóval lassabb vagyok, emlékezetből pár pálya megy esetleg, mondjuk javítottam is 4-5 tizedet a heritage és campuson a nagy M3-as BMW-vel. Mivel játékpénzes, érdemes szerintem ránézni az adatlapomra, mire is képes a legtisztább körülmények között a gép. Nincs begyorsulás, nincs csalás, csak TutuHawer-csomagolás./egyébként gondolkodtam rajta, hogy befutok játszani olyan célból, hogy bemegyek A kategóriás autóval rekord időre S kategóriás pályára. tehát felfelé csalok ilyen módon egyet, direkt rekordot megyek, és meglátjuk, melyik seggarcú köt bele először a stat oldalon. Ez azért jó, mert növeli a respektet valamilyen szinten, hogy egy ilyen szemétkedés is nekem áll jól , és a respekt bizony sokat segít a háttérben, mert mindig kisegítem vele a mai napig is a barátaimat arrafelé./
-
tutuhawer
őstag
én a nagy M3-as BMW-kbe mindegyikbe csak piros motort szeretnék. Az E46-ban is volt, meg az e92-ben is. A maga idejében rekordokat futott mindegyik. Csak megpróbáltam okos lenni, de nem jött be... Szóval a piros motor mellett kék-kék-piros-piros-piros volt a többi alkatrész. Pont nem látszik a stat oldalon már, hogy amikor az E46-ban nekem piros motor volt még 2011-ben, akkor
időkre volt képes.
közben egy kis OFF mindenkinek
http://www.youtube.com/watch?v=1oYbzynv9PU
itt versenyzem manapság -
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
a munkahelyi laptop nem bírja a játékot, nincs benne vga. majd belépek holnap. Jaaa.... majd 2 hét múlva bemegyek a pályára is... addig csemegézni tudtok a jelenleg érvényes időeredményeim közül, rámentem a pályára korábban.
Szerintem le is fotóztam a befutót.szerk: majd keresek pár fotót és jól az orrotok alá dörgölöm... majd jól megmutatom én nektek...

-
tutuhawer
őstag
Szevasz, elesek a kanyarokban. A legutolsó patchben, amiben változtattak kicsit a kezelhetőségeken, az nálam sokat számít, mert 2 évig mentem így, most kéne mennem úgy, kevés játékkkal, és az nem OK. Meg le is fagy nekem a nfs world, szóval limitált időt játszom. Majd ha játékpénzért vehetek 4 csillagos skilleket, belépek többet.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
azt a hsz-t kicsit megmosolyogtam. Az porschét vagy a mustangot olyan nagyon nem butították, csak kevésnek érzed a T4-es autókhoz képest. Ennyi lehet a trükk. Első százba a legtöbb pályán szerintem beférhetsz akármelyikkel, de inkább valamelyikkel. Egyik pályán egyikkel, a másik pályán a másikkal.
-
tutuhawer
őstag
ha lenne 4740 boostom, akkor egy 370Z-re bodykit, a Z-tune-ra egy szárny, és a 350Z-re ha marad boost, a veilside bodykit kerülne fel. Ha még maradna boost, akkor megvenném a régi Skyline-t is. HA még egy kis boost lenne, akkor bizony az R-spec bodykitet megevenném a silviára. Hogyha talán lenne még egy kis maradék, akkor a Suprára vennék új bodykitet jó átgondolás után. A végén 2 szárnyat rápróbálnék a 2 Lancerre. Az X-esre biztosan , a IX-est meg meggondolnám.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
van free roam chat, de csak a csalást használóknak. Ez tulajdonképpen biztató: a játék minden blokkolt tartalmát elő tudják hozni a készítők nekünk boostért vagy kicsit később vagy korlátozva, miközben a csalók 100%-ban használják a program adottságait. Azaz van chat, csak még mi nem használhatjuk, de a "többieknek" bizony elérhető. Nem ajánlom senkinek, eddig kibírtuk, most már talán nem kell sokat várni a free roam chatre.
-
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
szívesen játszottam ezzel a játékkal, szerettem, ismertem. Ma már nem, le is lassultak a reflexeim, meg kormányoztam, ha az internetkapcsolatom engedte. Ma már csak be-benézek a fórumokba, be-belépek, ha elszáll az internet a másik játékkal kapcsolatban.
Simraceway-t játszom, és arra várok, hogy a Nissanok érkezzenek végre a játékba. Akkor aztán midnen OK. Ha a koenigsegg Agerát lemodellezték a simracewaybe, ami gondolom, sok lóvéba fájt, akkor a Nissan is bekerül hamarosan. Ezért nem játszom a Worldöt, és már csak mesélek
-
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
tudok érdekes meséket

amúgy nézd meg a route55-ön készült videómat a skyline-nal és képzeld el, hogy az az autó a középpont, és a köré igazítasz minden autót nitróval, tulajdonságokkal együtt. Van gyengébb meg erősebb is, a tempója kb ehhez mért lenne, a kezelhetősége is... Kicsit valóságosabb lenne, nem? Én régen is ezt gondoltam, most meg főleg -
tutuhawer
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
A subarun látható bodykit jelenleg elérhető. Régen is az volt, nagyon régen. 2010-ben is, és már azóta bizonyos távolságból láthatatlan lesz az autó. Talán még ma is ez a szitu. A legdrágább impreza bodykitről van szó. már jelentettem, de ... minek. A Skyline-om is ilyen bugos volt, magyaráztak is miatta , én meg mondtam, engem ugyan ne csalózzon le senki és levettem a Skyline-os Route 55-ös szenzációs videón levő bodykitet. Hányatott sorsú a subaru és a skyline is a játékban. Úgy külsőleg mint belsőleg. Az impreza hangja eleinte
no comment / menjenek a készítők a picsábaszar volt. A skyline a startnál a perfect nitró közben kihagyta a 2. fokozatot. A harmadik kedvencem a Mitsu EVO IX lenne... azt majd legközelebb, ha az lesz játékpénzesez volt a skyline. (ma is ez van a garázsomban egyébként, sose adtam el, majdnem 2 éves)

-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
rossz kezekbe kerül? Mindegy, melyik autó kerül rossz kezekbe...
-
tutuhawer
őstag
Mondtam, a complete installation is bezöldül, hibátlan csodálatos, köszönjük, tovább, sikeres, tovább, köszönjük, tovább, köszönjük, egyetértek, sikeres, tovább stb stb, újraindítás 10987654321 és újraindul, majd kiírja, hogy váratlanul újraindult a számítógép, kezdjem elölről
de már kialakult a megoldás a buta fejemben, aggodalomra semmi ok. OK? -
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997
üzenetére
észnél voltam ma , kicsit versenyezgettem és mérlegeltem a lehetőséget. Amikor belépek, játszani szeretnék egy jót, kicsit autókázni. Nekem kb 20 + 10 autóm van, és ebből használható kb... nem is tudom. Egy biztos, a nagyjával simán DNF-et kapok, be se érek. Pedig a skyline-omban nem csak ajándék cuccok vannak, van benne egy ultra tuned kék váltó, a fék, a rugó se szar... dnf-et kaptam vele, kártyát is adott, az 51% megvolt. A tóbbi autóm is festegetésre jó, sajnos. Valamiféle előrelépést kell tenniük, mert az nem mehet örök időkig, hogy mindenki az adott legjobb autóval ugyanazokon a pályákon ugyanazok ellen megy. Illetve legyen ez, de akkor mondjuk ki, hogy ez. Simracewayben ez. Az se szar, sőt jó, mert tudom, hogy mi a koncepció. Azaz efelé az irány felé megyünk, ezt akarjuk, így akarjuk. Az NFS Worldben is volt korábban egy irány, amiről sejtettük, hogy jó és afelé tartunk, de a nyáron, ősszel elszállt a játék. Begurulok bohóckodni, midaddig, amíg a windows 7-et fel tudjuk tenni...
Tegnap 4-ből 4-szer csodásan végigment, szépen újraindul a gép és kiírta, hogy a gép váratlanul újraindult , kezdjem elölről a telepítést
Amint sikerül... simán a simracewayt tudom játszani jókedvvel. Addig marad a NFS
-
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Szevasz, ilyeneket simán tudtam fénykoromban

[VW Golf Senner]
Subaru Impreza nem tükrözve, hanem trükközve
Skyline
Z-tune a múltbólés végül a császár:
Nissan GT-R AMS alpha 12
Az AMS-t felfestettem már 4X, annak nem tudnék tiszta szívből örülni, ha felfestenéd.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Csak rámutattam, hogy nem is zavarja annyira a lelkivilágot, ha valaki 5-600-1000-rel megy a versenyben. Inkább az a problémás , ha nem akar annyival menni. Akit idegesít az 5-600 km/h, annak a groupot ajánlom olyanokkal, akik nem annyival csalnak. Mondom, ki kell próbálni.
-
tutuhawer
őstag
csak 597? Az mégse 1000 km/h. Lehetne annyi is. Gyökérség, az biztos. "De legalább csinálja úgy, hogy ne lássuk" De látom. Szólok. Groupban. Mikrofonba bele. Letagadja, én vagyok a szar, szemét ember.... Ki kell próbálni, addig nem tudod, milyen
-
tutuhawer
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha lenne marha sok skillem... klasszikus skillezéssel kigyúrnám a BMW-t mert nagyon jó. A Mustangba meg csak gyorsulásos skilleket raktam, mást minek...? A BMW szerintem csak a skillekkel együtt komoly, a Mustang meg minden körülmények közt.
-
tutuhawer
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
zárójeles mj: bármit is érsz el itt, nem jár semmi. 2 év játék után kerestem a jutalmamat. Most már a versenyzést se találom. Visszatértem a szimulátorba inkább. Illetve mindegy, hol autóversenyzek, csak legyen valami értelme. A NFS Worldből ősszel eltűnt az értelem innen nézve.
Amúgy neked lezárva nincs semmi, amire rákérdezel, azt kb válaszolja a kézikönyv. Játszani kell, megvenni, amit érdemes, és megnyerni, amit lehetséges. Játssz holnap 10 órát egyhuzamban és lásd meg, hogy mit nyersz
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
Hmmm, a piros pont jár. A javításra ki tudja, sor kerül-e... ezt a kézikönyvet másfél éve készítettük el, én és LANDA81, azóta ilyen. Ha lesz, aki kicsit összeszedi, felfrissíti, annak is adok majd egy piros pontot. A TutuHawer-tippek jók,mi?
Tippek ingyen, nem kell hozzá boost 
-
tutuhawer
őstag
válasz
üzenetére
Szevasz, üdv a játékban!
Van egy Skyline-om. 1000 lóerős. Másfél évig építettem. B kategória teteje. B kategória teteje? 2010 decemberében boostért vehető volt, akkor volt használható minden körülmények közt. Én utána is használtam, de elég hardcore módon ostoba vagyok.
Szóval ez az autó nem tükrözi jól, mi fán terem a számozás. Annak idején ráadásul vicccesebb volt, mint most. T1, T2 és T3 kategóriákban a T2-esek között világ életében ennek az autónak voltak a legnagyobb adatai. Aztán szerencsére hangolták az autót a készítők... Egy nálam okosabb és jobb játékos készített egy előtte-utána videót és ugyanaz volt a kettő képen. Az érzés nálam is ugyanaz volt, a számok ugyanúgy rosszak voltak, tévesek. Az új, ma ismert rendszerben is óriási tévedések vannak, sajnos peches vagyok, mert Mitsubishi-Nissan-Toyota fan vagyok, és a kedvenceim számai olyan marha jól mutatnak mindent.
B kategória teteje a Suprám, az EVO X-esem, a Skyline-om , a 370Z-m is.

-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
ez nem így néz ki. Fix verseny vasárnap este van, a többit te magad csinálod. Ki kéne próbálnod, egy jóbarátom billentyűzettel nyomja, nem is akárhogyan... Nincsenek fix időpontok, értem, miről beszélsz, ez ne úgy néz ki, ahogy te gondolod. Van hardcore időméréses része is, az is szabad időbeosztással, meg van multiplayer része, ún QUICK RACE is, ami ugyanúgy élvezet. Jobbak a futamok, nincs kurvaanyázás, csalás, csalózás, csak gratulálok stb stb. Aztán ha nincs kedvem tovább menni, akkor lekezelek a rokonokkal is

-
tutuhawer
őstag
válasz
Underground2
üzenetére
uninstall is volt, úgyhogy hamar lehúztam a játékot újra. Majd a patch utáb begurulok újra. Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a játék hajnalban. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
letöltöttem a NFS World nevű játékot, a patch után beugrok én is. A kormányozásban el lehet fáradni, nem enged meg hibát, az tuti. Lenyomok egy 1 órás időmérést, aztán meg kell állnom. Ugyanez versenyben. Szóval viszlát a patch után... közben amerikai foci magyar idő szerint 02:30-kor
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
A versenyautókért jár a piros pont, ha igényes. A tied igényes, bírom a gépeidet.

Alakul a no2. Hondád, amit utóbb vettél? Tudod fejlesztgetni, építgetni, vagy mi van?közben:
Ki is van fizetve , de nézegetem most a UPC akciós bekötését Győrben.... Az se szar, a TV csatornái is jók meg az internetjük is. Nem emiatt akadt az NFS, az tuti
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997
üzenetére
Tényleg gyenge a nitrója, ami nagyon bánt engem. IQI bácsikád a 640-es Lambóval is megütné bármelyikünket szerintem. Nagyon igyekeztem kihozni mindent a skyline-ból, de amint powerupok is elsülnek, a nitró óriási hátrány. Márpedig multiban sokan szórják a nitrókat. Engem bánt, ha még 2 év után is folyamatosan szarabb feltételekkel kell indulni, ezért (is) szálltam ki. Ahol a dodge viper is nagyon megy: simraceway. Láttam róla videót, elég szép a hangja is, meg a Chargernek SRT8-nak is frankó. Szeretem a Dodge-ot, jobban mint a többi amerikait, és miért van az, hogy Worldben kinevetnek, ha azzal mennék be versenybe. Miért kaphatok körhátrányt is...? Nekem ez így már nem élvezet, a kedvenc autóimmal nem lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én nem ismerem őt, nem mentünk, de ránézek az adatlapra és pontosan 1 darab rossz tételt látok. Ez elég, hogy valakit letiltsanak? Tehát biztosan megmondta valaki, hogy csalás történt? Mert akkor nekiállok jelenteni én is... jó gyorsan
Az én játékomat is tönkretették, de sebaj, csinálok én nyerő autót a Skyline-ból... /nem/ Ötletem lenne, de 3 éve senkit se érdekel semmiféle ötlet a nemzetközi fórumokban se. A csalók ellen neked is lenne ötleted, persze: tiltsuk le őket
Ja, nem is
Szóval vissza az alapokhoz: leszarom, ha neked annyira fontos a játék valamelyik része, hogy csaljál érte. A többiek is leszarják, ha neked fontos a neved mellett a 250 WIN. Akkor előtte szólj, hogy mivel mindenki csal, te is, és máris jobban képbe tudunk helyezni, a hozzászólásaidat is, mert így simán jogos, hogy mindenki lenéz, és te vagy a kis csíra.