Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Na most jönnek rokonok, de megprobálom.
AMúgy köszönöm mindenkinek.
(#4794) Black-core: Hát másik gépemen kiprobáltam már a win7-t, nem tudom engem kimondottan idegesít, valahogy az egész, Vistát gyorsabbnak érzem, szerintem még egy jó ideig nem váltok win7-re.
ui:Amikor kijött a gém kiprobáltam csak sajnos akkor egy átmeneti X1900XT-m volt és hát elég kakiul futott, akkor még se peccs se semmi szóval gondoltam félre teszem, egy hónapja hogy szereztem egy 8800GT-t és most jutott eszembe hogy játszanék ezzel, dirt2-t meguntam de már annyira hogy a gyönyörű grafika nem kárpótolt.
A lényeg lényege, hogy akkor egy 3-4órát játszottam vele csak zavart hogy bármit csinálok vele ha leveszem ha nem veszem le a grafikát akkor is szagadt.Lehet ogy már a winem kaki, mert még nyár elején lett újra rakva csak hát eddig mással nem volt gond. -
Dyno
veterán
MEgprobáltam patch néllkül is. Újra is tettem.
Több ötletem sincs remélem tudtok segíteni.
Ezt írja a hibaüenetben:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: shift.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.1.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4ab23b56
Hiba – modul neve: shift.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.1.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4ab23b56
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00434123
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: fd00
További információk 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
További információk 3: fd00
További információk 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160 -
Dyno
veterán
Sziasztok
Akadt egy kis probléma, mikor induulna akár milyen verseny kocsit már látom első lámpa ki is villan kilép a játék, azzal az üzenettel hogy hibát észlelt ezért leállt.....
Délután még játszottam vele 2versenyt.... 1.1-es patch fennt.
Vista ultimate 32bit.
Konfigom pedig az 1-es számú az adatlapomon.Ötlet?Mit tudnék csinálni?Se quick race-nel nem jó se karirer módba...kezdi felcseszni az agyam...
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Probálgattam ezt a játékkal, de esküszöm billenytyűvel jobb játszani, kormánnyal valami szörnyű, továbbá, szerintem kcist nagyra sikerült a gépigény, és számomra nem ralisztilusak az autók se az út fekvésük se semmi, szerintem ismételten sikerült egy nagy 0-t készíteni.
(#618) athomi:Na én emg már gondoltam visszateszem másik gépemből az 9600GSO-t, de azt hiszem marad ott azzal sem lennék előrébb legalább az x1900xt-m halkabb 2d-ben, az emg a másik hogy amikkel játszom mindent visz fullon igaz nem annyi FSP-esl mint a GSO, de bőven elég az amennyit ezt tud kihozni magával, de nálam is ahsonlókat produkál a játék.
De most ahogy olvasgatok, másnak is furán szarul fut....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi