Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Probálgattam ezt a játékkal, de esküszöm billenytyűvel jobb játszani, kormánnyal valami szörnyű, továbbá, szerintem kcist nagyra sikerült a gépigény, és számomra nem ralisztilusak az autók se az út fekvésük se semmi, szerintem ismételten sikerült egy nagy 0-t készíteni.
(#618) athomi:Na én emg már gondoltam visszateszem másik gépemből az 9600GSO-t, de azt hiszem marad ott azzal sem lennék előrébb legalább az x1900xt-m halkabb 2d-ben, az emg a másik hogy amikkel játszom mindent visz fullon igaz nem annyi FSP-esl mint a GSO, de bőven elég az amennyit ezt tud kihozni magával, de nálam is ahsonlókat produkál a játék.
De most ahogy olvasgatok, másnak is furán szarul fut....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest