Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, te se sokat játszottál vele. Tudod mekkora élmény volt, mikor a maxtuningos kis sz@r BMW M3 E92 Nordschleife egyenesben 5-ösben 5krpm körül nitróval elkapart(alacsony kipörgésgátló)?
Na meg amikor a Porsche 911 GT2-nek max tuninggal sikerült kivinni a hátulját magas kipörgésgátlóval?
mod: Én is kezdem megunni... -
válasz
DerStauner
üzenetére
Csak olyat lehet átépíteni, aminél a jele mellett van a W betű.
Alul az csak jelmagyarázat, mindig ott van.
Manitou: win98-me kompatibilitás+a DVD-n lévő DX+a DVD-n lévő PhysX felrakása? -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Viper SRT10. Kevés hozzá az alacsony kipörgésgátló, annyira csúszik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
0:42 körül milyen rendet raktál.

-
válasz
Black-core
üzenetére
A kanyarmester úgy kell, hogy széttuningolt autóval az első egyenesben az élre kerülsz, utána már csak a kanyarokkal kell foglalkoznod.
A kipörgetés meg úgy sem fog menni, mert ahhoz nem szabad az első helyre kerülni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sagesz93: Tévedés, a patchekkel folyamatosan javítják.
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
2:12 eddig a legjobb nálam Paganival, lejjebb nemigen tudok menni, de majd meglátom. Amúgy Maseratival mit tudsz?
-
válasz
dokee78
üzenetére
Akkor nem mentél még CCX-szel azon a pályán. 300-nál kapcsolja az 5-öst, 360-nál meg a 6-ost. Meg a veyronból is ki lehet hozni 360-at. A 306 valami alapcucc lehet, nem? Nekem semmi módosítással(csak tuning) ment annyit.
mod: Mondjuk néztem, amikor a 13,9-es Porsche Carrera GT2-t legyorsultad.
Az nitróval volt legalább? -
válasz
DerStauner
üzenetére
Pontosan.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem a régi Wingman Formula GP-hez(szép szárga
) ugyanolyan pedál volt, mint az EX-hez. Az elromlott egy idő után. A kormány balra húz és a pedálnál a gázt benyomva érzékeli(éppenhogy, de annyira, hogy nem működik a fék egyáltalán). Ennél is számítsak erre? -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bizony, a jó öreg 65nm tényleg kezd már jó öreg lenni.
Nekem 4830+E2160 3GHz mellett 1280-ban 15fps-em van sok ellenségnél, az én 4830-ammal havernál 2,8-as AthlonII mellett fullHD-ban szintén 15, és ha lejjebb veszem a grafot, akár a felbontást, akár a részletességet, ugyanannyi marad az fps.
Csabee.: Mi nagyrészt pécések vagyunk, akik írunk a topicba, és PC-re nincs dirt2. Még. -
válasz
pincehely
üzenetére
Akkor passz.
@all: EZZEL is MSI logó lesz a Cata ikonja?
Applicable Products:The issue applies to the following products:
* Graphics Cards:
ATI Radeon™ HD5870 series
ATI Radeon™ HD5850 series
* Operating System:
Windows Vista 32-bit Edition
Windows Vista 64-bit Edition
Windows 7 32-bit Edition
Windows 7 64-bit Edition
-
Ki játszott Gabesz néven? Az elején nagyon durván kilökött.
-
gyertek multizni! Akinek nem megy, írjon PÜ-t sagesz-nek, hahajdunak, free04-nek, sosmocsoknak, vagy nekem. De ha minden igaz, akkor dokee is tud segíteni.
Gulyo: írd le püben, hogy mi nem megy. -
Nem jön valaki online?
-
válasz
barnam_
üzenetére
Lósz@rt nem baj, gyengébb, mint egy 4830.
Itt a DDR5 parasztvakítás. Inkább 4770. Az E2180-at meg rántsd feljebb reac, és haccójjon. Én most fogom kipróbálni a gémet 3,42GHz-en az eddigi 3 helyett.
Pecc&sagesz93: Nem is gondolnátok.
Dokumentumokban átírod a mappa nevét, és a benne található fájl nevét. És meg is van. Nálam működik, már CHIPman vagyok Martin helyett.
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Rossz az exe. PÜ megy.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vannak direkt ilyen versenyek átépített és szuperautóknak külön.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ZondaR, vagy széttuningolt Viper SRT10. Netán Koenigsegg CCX, de inkább az előbbiek.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
-
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
De mentél már 6:30-at is, nem?

Gyick: Space. De nekem lehet állítani. -
válasz
kisza25
üzenetére
Én azt bírom, hogy a következők a beállítások:
1280x1024 8XAA minden high
1440x900 8XAA minden high
1920x1080 8XAA minden high
És mindhárom esetben 15-17FPS-em van, ugyanazzal a karival. Proci 3GHz E2160 és 2,8-as AII 240 is volt, mindkettővel ugyanannyi.
Miért?
4209: Jóvan, csoli, te visszamennyé'.
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
-
-
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Másodszor megyek 2:13-at, ennél jobbat még nem mentem.
Amúgy te állítottál valamit a Paganin, vagy teljesen alap? -
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Ja, hogy rutinos... Én meg próbálom behozni az eredményeidet a legkevesebb segítséggel.

-
-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Nem adtam fel, csak most még 6:44-et sem tudok menni, nemhogy kevesebbet. Tegnap a legjobb 6:47 volt.
-
-
Ahogy feljebb írták, erős közepes a Logi Formula Force EX(ilyen van nekem is), és a Formula GP(asszem így hívják, kék és gumiborítása van).
Megyek egyet a CCX-szel, megnézem, mit tud.
luw2win: CCX vagy ZondaR-t próbálj, esetleg egy Viper SRT10-et, bár arra is költhetsz rendesen. -
Engem a Corvette nyomatéka nem győzött meg(9xxNm), viszont a Viper húz rendesen az 1200-zal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy látom, hogy este lesz dolgom, 10mp-et kéne javítanom az eredményemen.
2065: A Lambo alig megy... nekem 7:20 alatt nem sikerült vele mennem Nordschliefe-en, pedig nem hibáztam. -
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Grat, holnap 6:39-at csinálok.

-
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Hát ja. Ez van. Zonda R a legjobb, játszani kell a beállításokkal. Esetleg a CCX még borsot törhet az orra alá, holnap megpróbálom azzal is. Rövid egyenesekben simán megvan a 300(ezt abból tudom, hogy ott kapcsolja az 5-öst), a hosszúhoz pedig kevés a terep, mert 360-nál kapcsolja a 6-ost, de rögtön vissza is, mert nekirepülök a falnak.
-
válasz
South Velen
üzenetére
Mint említettem, alig volt FPS-növekedés az egyes elemek lejjebb vételével. Megpróáltam a fullhd-t 2xaa-val is, és ugyanúgy 15-17fps lett, mint 1440x900 full, és 1920x1080 fullon.
Tomate: Én azt meg sem csináltam. A Veyron egy sz@r. Olcsóbban sokkal jobbat lehet kapni(CCX, ZondaR). -
válasz
South Velen
üzenetére
Tegnap kipróbáltam havernál a 4830-at 8xAA 16xAF+fullHD-ban, és ugyanannyi FPS-t kaptam, mint ugyanazon a monitoron 1440x900-ban. 15-17, ha sokan voltak előttem(de a játék még bőven játszható itt sztem). Neked mennyi kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem is volt már ilyen, csak nem tudtam mitől.