- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Most nem kötekedésből de az mennyivel lenne jobb, hogy bemész a Tuner shopba kiválasztod a 100.000$ -os motort és belerakod. Lenyomsz 5 versenyt és megveheted legerősebb motort még 5 verseny és a legerősebb váltót és így tovább és így tovább. Abba hol az élvezet. Nem mondom hogy jó ez a rendszer de annyira nem is szar. Vagy ne legyen loot és minden legerősebb alkatrész legyen mondjuk 3 millió $. Akkor mindenki azon hisztizne, hogy mennyibe kerül és mennyit kell érte farmolni. Azt hiszem még is jöttünk. Ugyanott vagyunk csak másképp. Azzal, hogy nem akarsz várni és inkább szerencsekerekezel az is SZÁMOMRA teljesen rendben van. Trade in cardból(vagy hogy is hívják)
meg bőven kap az ember eleget. Nekem jelenleg 400 fölött van és a játék árán kívül többet nem költöttem a játékra. Az iap-ért vehető speedpoint-okról még csak annyit, hogy teljesen felesleges. Abból a szempontból, hogy shipment-eket lehet belőle nyitni. A prémium shipmentek is ugyanazt adják mint a base shipmentek csak 2 kártyával többet. Mindent ki lehet nyitni base shipmentből is. Azt is adja dögivel. Több mint száz nyitáson túl vagyok és már megint van több mint 60 base shipmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg bőven kap az ember eleget. Nekem jelenleg 400 fölött van és a játék árán kívül többet nem költöttem a játékra. Az iap-ért vehető speedpoint-okról még csak annyit, hogy teljesen felesleges. Abból a szempontból, hogy shipment-eket lehet belőle nyitni. A prémium shipmentek is ugyanazt adják mint a base shipmentek csak 2 kártyával többet. Mindent ki lehet nyitni base shipmentből is. Azt is adja dögivel. Több mint száz nyitáson túl vagyok és már megint van több mint 60 base shipmentem.