Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre nem is gondoltam, hogy direkt elveszítsek versenyt, de végülis jó taktika tud lenni tényleg, pénzfarmos versenyeken!
Egyébként ti is katasztrofálisan teljesítetek az új BRR versenyeken?
Ez a civil forgalom nagyon nem kellene versenyek alatt, legtöbbször mindig tarolok 1-3-at versenyenként, mert ezeket a pályákat olyan szempontból nem ismerem még, hogy hol éri meg driftelni és hol nem. Mikor drift közben visz a sín és egy kanyarban hirtelen elém kerül egy civil, esélyem sincs kikerülni.Az új pályák se nagyon kellettek volna így, hogy minden ellenfelem úgy megy rajtuk, mintha már fél éve ismernék azokat a pályákat.
Nem akarom elhinni, hogy én vagyok most ennyire fogyatékos a 7 csillagos LaFerrari-mmal, de ez ha így megy, akkor még elég sokáig Icon I-es maradok...
Civilek nélkül már szerintem Icon II-es lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest