Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre nem is gondoltam, hogy direkt elveszítsek versenyt, de végülis jó taktika tud lenni tényleg, pénzfarmos versenyeken!

Egyébként ti is katasztrofálisan teljesítetek az új BRR versenyeken?
Ez a civil forgalom nagyon nem kellene versenyek alatt, legtöbbször mindig tarolok 1-3-at versenyenként, mert ezeket a pályákat olyan szempontból nem ismerem még, hogy hol éri meg driftelni és hol nem. Mikor drift közben visz a sín és egy kanyarban hirtelen elém kerül egy civil, esélyem sincs kikerülni.
Az új pályák se nagyon kellettek volna így, hogy minden ellenfelem úgy megy rajtuk, mintha már fél éve ismernék azokat a pályákat.

Nem akarom elhinni, hogy én vagyok most ennyire fogyatékos a 7 csillagos LaFerrari-mmal, de ez ha így megy, akkor még elég sokáig Icon I-es maradok...
Civilek nélkül már szerintem Icon II-es lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest