Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a felvezetésed nem igazán értem, de persze lehet csak én vagyok fáradt.
Ha nem tegnap indult volna, akkor hogyan is lehetett volna elkezdeni tegnap, mikor akkor még nem indították el?

Egyébként tegnap indult.
A játék meg kezd fárasztó lenni, hogy belépek, 5 perc alatt lefarmolom a full benzint az ismétlődő, nulla kihívásos versenyekkel és most így legutóbb összesen csak 1 db tömítőt sikerült gyűjtenem 5 versenyből (amiből az egyiken mondjuk veszítettem, de akkor is)...
Pedig ott tartok a Golf-fal, hogy elég sok tömítőt kéne most gyűjtenem.--------------------------------------------------
@::Trunks::: Pontosan, mármint a fő jutalmakat.
Vannak ugye kisebb mellék jutalmak is, amik ranglépéskor szerezhetőek (néhány arany, néhány bajnokság pont).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest