- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Ahogy nézegettem, a pénzes dobozok is mintha ugyanazokat dobták volna, mint az arany dobozok, nem is nagyon értettem. Nekem a zöld alkatrészekkel volt most gondom, mert azt csak versenyek után adták és én persze, hogy nem azokat a kártyákat választottam... Az árány'om meg nekem is véges.
Egyébként volt már olyan köztetek, akik mondjuk kék cuccot alakítottak át lilává? Azon gondolkodom, hogy vajon ezek a felhúzott alkatrészek nem lehetnek erősebbek, mint egy gyárilag lila cucc?
Már csak azért gondolom, mert a nem-Razoros BMW-ben csak legendary cucc van (igaz, azok nem nagyon lettek fejlesztve) és jelenleg pont ugyanolyan PR száma van, mint a Razoros BMW-nek, ami meg csak lila. (ráadásul a kocsi is egy csillaggal kevesebb)Az a baj, annyi conversion kitem meg nincs nekem se, hogy bármelyiket is átalakítsam legendary-vá, hogy összehasonlítsam.
Vagy lehet, hogy csak a prototype cuccok erősebbek, mint amiket amúgy lehet szerezni, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest