- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #4401 üzenetére
Scrap pontjaimat ellőttem 2 hete a Huayra-ához (vettem bele csomó sárga part-ot), hogy tudjak szkennereket farmolni, scrap pontokból most jelenleg így csak 2xx ezer környékén állok, de akkor meggyőztél, ráállok a McLaren-re, annál úgyis minden csak arra vár, hogy meglegyen a 8. csillag.
Amúgy is úgy szeretek játszani, hogy végigdriftelem a pályát.Ez meg akkor a McLaren-el menni fog, ahogy kiveszem szavaidból.
Az nekem is feltűnt pl, hogy Koeniggsegg-től sokkal jobban bírja a LaFerrari a driftelést.De kíváncsi vagyok, hogy max PR-es autóval hogyan is néz majd ki ez a Tuned rendszer valójában. Azt én is belátom, hogy Tuned LaFerrari-knál felesleges lenne Tuned-eléssel foglalkozni.
Tényleg, ki mennyit költött már a játékra?
Nekem 2 éve volt meg az első vásárlásom, összesen jelenleg 3500 Ft-ot költöttem rá, ez 5 db iap vásárlás, ami tartalmaz 3db Monthly gold-ot.
Most meg ha szeretnék egy 600 vip pontot adó Monthly gold-ot venni, az annyiba kerülne, mint amit egész eddig a játékba költöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest