- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Nem tudom, én annyit nem költenék rá. Anno vettem fél áron a Ken Block-os Fiestát, meg 265 ft-ért a monthly goldot. Viszont a jó hír, hogy simán kimaxolható most a Nissan R34
Mivel leszámítva az eventes kocsikat, nekem minden maxon van így nem tudok mire költeni. Se pénzt, se srap pontot se tournamentes vackot. Elkezdtem vásárolgatni a ládákat és kb 5 millából ki is jött a 40db BP. Szerintem sokkal jobban megéri így mint 2600 goldért. Még így is maradt 18,2 millám. Mellé kaptam kb 1,6 scrap pontot meg egy tonna alkatrészt amit ugye eladtam, mert csak annyit fejlesztek a Nissanon amennyi a napi goldhoz kell. A tournamentjét meg szerintem felesleges csinálni majd, én tuti nem fogom ezért most kimaxolni. Szóval aki a ládákon filózik az matekozzon!
minden 7. láda ad 1 BP-t, van 15 nap még és napi 5 ingyen láda. Jó szórakozást!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest