Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MS74hu
tag
válasz
piadex2
üzenetére
Grafika ide vagy oda.Tök mindegy milyen a kinézet ha a belbecs nem ér semmit.De,ez igy van a nagy bűdös életben is.
A carbon még elzötyög,de a PRO meg az UC.
Ha szereted a kötött versenyeket akkor a PRO a jo neked mert az csak pályán játszik.UC meg vissza visz az utcákra. Szerintem az NFS széria az Underground után kezdett behalni mert egyre többen jönnek rá hogy csak börlehuzás az egész.
Én a Carbont és PRO-t boxon toltam végig ami very butiful volt,de csak a Carbon jött be.Az UC-t pc-n tolom.(tolnám ha néha elövenném) Szerintem ha egy jót akarsz játszani(mert ez a lényeg) akkor valamennyit engedned kell a grafikábol. Hameg jó grafikáju autós versenyt akarsz ako arra ott a GRID.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A carbon még elzötyög,de a PRO meg az UC.
Ha szereted a kötött versenyeket akkor a PRO a jo neked mert az csak pályán játszik.UC meg vissza visz az utcákra. Szerintem az NFS széria az Underground után kezdett behalni mert egyre többen jönnek rá hogy csak börlehuzás az egész.
Én a Carbont és PRO-t boxon toltam végig ami very butiful volt,de csak a Carbon jött be.Az UC-t pc-n tolom.(tolnám ha néha elövenném) Szerintem ha egy jót akarsz játszani(mert ez a lényeg) akkor valamennyit engedned kell a grafikábol. Hameg jó grafikáju autós versenyt akarsz ako arra ott a GRID.