Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MS74hu
tag
válasz
piadex2
üzenetére
Grafika ide vagy oda.Tök mindegy milyen a kinézet ha a belbecs nem ér semmit.De,ez igy van a nagy bűdös életben is.
A carbon még elzötyög,de a PRO meg az UC.
Ha szereted a kötött versenyeket akkor a PRO a jo neked mert az csak pályán játszik.UC meg vissza visz az utcákra. Szerintem az NFS széria az Underground után kezdett behalni mert egyre többen jönnek rá hogy csak börlehuzás az egész.
Én a Carbont és PRO-t boxon toltam végig ami very butiful volt,de csak a Carbon jött be.Az UC-t pc-n tolom.(tolnám ha néha elövenném) Szerintem ha egy jót akarsz játszani(mert ez a lényeg) akkor valamennyit engedned kell a grafikábol. Hameg jó grafikáju autós versenyt akarsz ako arra ott a GRID.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A carbon még elzötyög,de a PRO meg az UC.
Ha szereted a kötött versenyeket akkor a PRO a jo neked mert az csak pályán játszik.UC meg vissza visz az utcákra. Szerintem az NFS széria az Underground után kezdett behalni mert egyre többen jönnek rá hogy csak börlehuzás az egész.
Én a Carbont és PRO-t boxon toltam végig ami very butiful volt,de csak a Carbon jött be.Az UC-t pc-n tolom.(tolnám ha néha elövenném) Szerintem ha egy jót akarsz játszani(mert ez a lényeg) akkor valamennyit engedned kell a grafikábol. Hameg jó grafikáju autós versenyt akarsz ako arra ott a GRID.