Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Kanyarodjunk el attol a tematol, hogy ki vette es ki nem vette meg a jatekot, mert a vegen meg valaki elszolja magat, es megint ban lesz a vege. Probaljuk elkerulni ezt a vegkifejletet, ha meg lehet! En sem szeretek banolgatni, barmennyire is ugy tunik.
Tovabba masodszorra is szolok, hogy csokkentsuk az OFFot!
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem még nem bannoltak flamelésért egy topikban... Warezért volt pár órára
Téged meg állandóan bannolni kell 
-
Kiskokó
veterán
Hát ja ez az árnyék dolog nem is gáz erre nicsn kifejezés leirni milyen egő az EA számára hogy egy ilyet igy kimer adni..lassan 2009-ben hát ez valami szánalom. én ezt a grafikát amitnyom a játék semmire nem tartom. Én ehhezannyi főzök csak hozzá hogyDEC. 3. GTA IV és hogy beteljesült az EA félelme amikor nemadták ki a PS-t csak A TDU megjelenése után. avgy hogy is volt... hát a TDU az IGEN az játék!! nem mint ezek...
erről ennyi hog a gépem NFS-t Undergrond 2őn kivül nemfog többé látni az is biztos !! -
twine
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt azért remélem te is látod,hogy az első pár mondatod mekkora hülyeség....
"Hát ingyen mit vártok?"
ha megveszi az ember a játékot akkor mi változott volna? Jobb lenne tőle a játék? nem ugye?
"Majd ha megveszitek akkor lehet fikázni...."
Akkor most majd te fogod eldönteni ki, milyen véleményt alkot..illetve hogy ALKOTHAT E egyáltalán véleményt? na ne butáskodj.....
példának okáért,,,átmegyek a haverhoz meglátom a gépén, és hányok tőle egyet....akkor ezek után vegyem meg, hogy a véleményemet szabadon kinyilváníthassam? Gondolkozz egy picit mielőtt efféle mondatokat leírsz....még ha, " nem is ez lenne a lényeg"....!
Abban az ezer "vidiben" pedig ez a fos nem látszott...amit kaptam....látszott egy agyon blur-özött, túlvilágított, szét-simított játék, ami (kövezzetek meg érte, sokakkal ellentétben nekem tetszett-tetszik) De kurvául nem azt mutatja a játék,mint amit a videókban láttam..... Azt a kis zárójeles apróságot miszerint "talán az árnyék nem" látszott hogy milyen szar, azért ne lábjegyzetben jegyezzük meg....2008 év végén nagyon-NAGYON sokat számit hogyan is néz ki egy játék, és abban,az árnyék....és igen: Ha a kis "hajléktalannak" nincs olyan gépe, akkor
1: Vagy nem játszik a játékkal,,
2: Leveszi a grafikát piszkosul, hogy tudjon vele játszani....
Én ezt szoktam csinálni, és nem azt hogy ugatok ha erős gép kell valamihez.... Tudod az élet már csak ilyen...sok mindenért csorgatja az ember a nyálát hogy "de jó lenne"...aztán ha akar tesz érte hogy elérje,,ha meg nem akar, nem tesz....ilyen egyszerű a képlet.... Tehát fikázom, és fogom is fikázni,,,ha tetszik ez neked, ha nem....én nem mondom hogy te "hülyegyerek vagy" mert játszol ezzel a szarral,,,te meg ne sértődj meg folyton azon,ha valakinek nem tetszik egy olyan játék ami neked igen....látom te beszélgetsz itt azokkal a srácokkal akik veled egyetemben játszanak a játékkal, mi meg beszélgetünk azokkal akiknek nem tetszik, és kivesézzük hogy miért nem.....ezért nem kell "fika-királyozni", meg szabályozgatni....ne legyél már Magyar!
csókollak
-
Háy én pont azt kaptam, amire vártam. Haza megyek melóból hulla fáradtan, elindítom, nyomom a gázt és néha kanyarodok is. Közben teljesen kikapcsol az agyam, vagy elkalandozok másfelé. Egy olyan játék amihez nem kell kormány, és egykézzel is lehet játszani bill.-ről.
-
kilizsima
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ez az FPS-es dolog télleg felháborító, a GTX 260-on full koxon, 1280*1024-ben 46-58 FPS szokott lenni...de ez elég érdekes. a crysisban ha minden totál cső maxon van akkor van 35-40 FPS-em..és akkor itt van ez az NFS ami grafban megse közelíti...az FPS mégis nagyon alacsony:///
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megmondom én neked.
A mocsok csaló szemét játékcsináló bácsi belerakta azt a ficsort hogy 2 mp alatt is behozzon egy km-t az ellen. Ezt híják catch upnak vagyis beérésnek, felzárkózásnak. Hogy izgi legyen. Hja. Nekem max az idegemet kurja fel. Meg hogy ha egy kanyart elrontasz ahogy irtad, akkor már esélyed sincs, a többi ilyen kibaxásról nem is beszélve (ismerem már az nfseket, nem volt meglepő...) hogy mindig pontott jön minden és akkor mikor egyáltalán a legszarabb, hogy a lopott autóval egyből belevisz egy zúzós ugratóba, hogy mikor lopjátok direkt belédmegy aztán felhivja a figyelmed hogy ne törd össze a kocsit...szal ez mind-mind annyira fel tud baxni...mindig mikor előveszek egy nfs-t ettől áldom az eget hogy az egész játék mindig arra van felfűzve, arra van kitalálva hogy kibaxxon veled. Komolyan mondom a mai játékoknak a nagy része elérte azt a szintet amit egy 90es évek eleji kvarcjáték tud hozni. tod mikor jönnek a kavicsok lefelé és te a kiscsávóval kerüld ki. Ez a felvállalt kibaxásról szól. Vagy pl Snake meg hasonlók. De ezek meg NFS között az a különbség hogy a kvarcjátékot megvetted és ment. Amit tudott azt nagyon. Ehhő meg vehetsz már szeptemberben csúcsgépet kisebb vagyoné, meg minden kutyaf.-t és cserébe kapsz egy laggos cuccost ami garantáltan szarul megy és közel sem annyira tökéletes a saját tudásához képest a képe mint egy kvarcjátéknak pl. Arról nem is beszélve hogy eltelt azóta röpke 20 év és egy ilyen játéknak nem arról kéne szólnia hogy mennyi ideged van tűrni a kibaxásokat...sztem NFS se erről szólt. Need for Patience 
Hát ja, végülis igy is nézhetjuk a kihivást...és ezalol nem log ki s GRID sem ám. Olyan szép volt mikor 20 kilométert behozott vmi gt2es szutyi az r10emhez és kilokott, majd elhuzott a picsbe...rendszerint ez mindig igy volt kivéve mikor nem

Szal vhol meg azt látom hogy ezel a sok kibaxással akarják az embereket rávenni arra hogy vegyék meg, mert online legalább nem ilyen geczi a gép veled. Ettől függetlenül a grafikával amit műveltek az tényleg felháboritó...4870nen én örülök a 40 fpsemnek mint majom a bigyójának.
Több mindent is leirtam már hamá hozzászóltam

És ez is csak vélemény. Legalább ugy fikázom hogy közbe játszom is vele. Tetszik hogy végre kikerültem a szabadba. Ilyen rész viszont már nagyon kellett egy uj NFSbe. NFS6 filingem van néha. Meg 3.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Ha szar a Grafika az a baj...ha jó a grafika de atom gép kell az a baj..."
A grafika csúnya, a gépigény meg nagy, ráadásul rengeteg embernek laggol."a magyarnak minden szar az a baj..."
Nézd meg a külföldi fórumokat és a külföldi értékeléseket.
ktg3: Csak a 4 rész alatt eltelt 4 év...
-
Sirandrish
legenda
a sok fikakirály megvette a játékot?
Adott érte akár 1 forintot is?
NEM?
Hát ingyen mit vártok?
Majd ha megveszitek akkor lehet fikázni...de nem is ez lenne a lényeg.
a Játék kijövetele előtt 1357milió video látott napvilágot amin ezek a hibák pontosan látszottak (talán az árnyék nem) de a grafika látszott pl amit oly sokan fikáztok..Bevétel kell nekik? kéne csak ti nem veszitek meg hanem 3 óra alatt leszeditek netről aztán a fika hogy így szar ugy szar...
Amugy mé szar?
Egy Arcade autos játék..ennek a stilusnak tökéletesen eleget tesz..én már csak rühellem az EA-t de mivel láttam 1000vidit amiből kiderült hogy milyen lesz így nem ért meglepetés...
Mé nincs olyan grfaikája mint a Crysisinek? hát azé hogy menjen a kis hajléktalanok gépén is mint pl én...és ne csak a nyálamat csorgassam hogy dejó lenne..
Ha szar a Grafika az a baj...ha jó a grafika de atom gép kell az a baj..de mindemelett jelenjeny meg időben..jah de megjelent nem maradt idő az optimalizálásra ugyhogy megintcsak szar...a magyarnak minden szar az a baj...
-
szatocs
őstag
Gyakorlatilag nekem élvezhetetlen a játék, nem is idegesítettem azzal magam, hogy kéne, csak haver húzta fel magát, hogy megvette

Ekkora gányt én már régen láttam, még a GRID is jobb volt, pedig nekem már az is túlzás volt. Hát ez sokkal rosszabb lett
MW és U2 maradnak a legjobbak
-
Corsa1
tag
igen ezen meglepődtem én is hogy 86ot kapott. de engem akkor sem ért meglepetésként hogy fos. MW óta mindegyik rész fos.miért pont most változott volna?fejlesztési idő kb ugyanannyi volt.nem lehet forradalmat csinálni ennyi idő alatt. kb 3év kellene rá,amit kibirnánk azért hogy végre jo legyen.dehát a bevétel az minden évben kell nekik...
-
nem értem miért fikázzátok ezt a játékot..
semmivel sem rosszabb mint bármelyik nfs az előző 4ből....
ezeket azért csinálják h a most felnövő kisgyerekek is tolhassák az új nfs sel mint anno ti kiskorotokban az 1-2-3-mal...aki ettől várt vmi világmegváltást az magát okolja
de komolyan végigolvastam h kinek mi nem tetszik.
a laggoláson (ami mondjuk nálam sosem jelentkezett) nem találtam nagyon olyat ami csak ennek a kiadásnak a hibája lenne...legalábbb jó a zenéje

aki meg komolyan autókázni akar az tolja tdu-t vagy vmi szimulátor jellegűbbet vagy üljön be a kis suzukijába padlógáz és hajtson a károkozásra csapjon zét buszmegállókat rendőrautókat... és egyből ott lesz a vigyor a száján
-
athomi
veterán
Arra a gamestar-ra gondolsz, aki 86%-ra értékelte a játékot? Arra a gamestar-ra gondolsz, aki minden évben 90% körül értékelést ad a NFS-ekre, attól függetlenül, hogy milyen trágya az adott rész?
Sonja: Külföldi tesztoldalaktól 50-70%-os értékeléseket kapott az Undercover, de 65-70%-ot is csak a kevésbé kritikusok adtak. A kritikusabbnak számító IGN 50%-ra értékelte a játékot.
-
Corsa1
tag
Igazábol nem értelek titeket. miért nem olvastok előre?? azt hiszem 1 vagy 2 honappal ezelőtti gamestar megirta, hogy látták,kiprobálták és szar. ennyi.akkor min lepődtök meg???
-
South Velen
addikt
Üdv.
A felbontást be lehet valahogy 1400x1050-re állítani?

-
Sirandrish
legenda
válasz
eastsider
üzenetére
ááá..most is próbáltam egyet de hihetetlen...ha én megyeg hátulról beléjük...ha ők jönnek belém..ha ők próbálnak engem kilökni ha én őket csak és kizárólag én szopom be..ők ki se tudnak csuszni..a szembejövő forgalom csak és kizárólag abba a sávba jönnek ahol én vagyok..nem hiszem el
eddig semmi ilyesmi nem volt
Aggregátor: nekem a gyorsulással van bajom...mivel ha hibázok nem birok időben felgyorsulni

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
most nálam is bekeményített, hogy a fene enné meg
2-es szintű autót tudok már venni, csak $ nincs rá. Tuningolt EVO X-el megyek, de simán lehagynak. Főleg a sprintben ahol a nagy végsebesség számít. -
eastsider
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem is van ilyen...de általába a pálya szemétsége, h kivisz a pusztába hatalmas kerülővel... kicsúsztatnak, egyszer nem "rövidítek"...
-
eastsider
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
én most vagyok 10-es,de olyan kemény nem volt még... jó most a sima sprintek is kemények, mert mindig kicsúszok
de csak ezen múlik...á én már nem is emlékszem a ps. irányításra, rosszul emlékeztem
-
mindfreak
őstag
Olvasom sokan fikázzátok a Pro Streetet pedig szerintem az egy atom jó játék volt, főleg ehhez képest. Grafika, zene minden oké volt vele, legfeljebb kicsit unalmasabb volt, hogy versenypályán kellet menni, nem pedig városban.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Téged anno 24/7 fikázás miatt bannoltak a Pro Street topicból, vagy nem emlékszel? Dehogyisnem, szóval jön a baglyos duma

Vannak gamek, ami első benyomásra nem tetszik, és esetleg elhamarkodottan alkotok róla véleményt és belemerülve meg megtetszik... Vagy fordítva... Ezzel is megpróbáltam, de ez ugyanolyan fos továbbra is... -
LJoE
senior tag
Logitech momo van és ilyen nem volt, viszont ha pl kimegyek a menübe játék közben, vagy beugrik egy átvezető film (ugratás, zsaru meglát) elveszik a force feedback... és nem is jön vissza amíg új verseny nem indul
borzalmas lett ez az új nfs... próbáltam neki esélyt adni, de valahogy nem akar tetszeni
-
mycso
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem eddig ment minden, és az evo-val toltam max tuninggal, most nemrég nyertem egy GT2-t, aztán most azzal tolom....
Nekem azok a lehagyásos versenyek tűnnek poénosnak....ha a gép ütközik és el is megyek mellette, akkor is simán utolér...ha én ütközök, akkor hiába tolom utána nitróval 300-al, nem bírom utolérni.
Na meg ettől a rendőrös üldözősditől van már hányingerem...tolom 350-el, majd valami baszottnagy rendőr terepjáró elhúz mellettem, és elém áll LoL.Vettem egy ilyet: [link] de minek...nagy fos az egész, majd tuningolva hátha ér valamit, csak arra már nem volt lé...
Egyébként itt járok: [link]
-
juhi07
senior tag
üdv mindenkinek
nem rég kiprobáltsm sz uj nfs-est és 1440 x 900 csak 25 fps megy max

Olvastam hogy szarul let programozva mert csak 1 magra épitették a játékot.
Az irták hogy le kell tiltani az egyik magot ? Azt hol kell ??Válaszotokat elöre is köszönöm
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs benne nehézség állítás!
Ez van, ezt kell(ene) szeretni. -
Kiskokó
veterán
A másik hogy énvagyok vak avgy tényleg nem leeht kuplungor beálliytani ? Hát ez már téynleg nagyon nagy széygen és még az irányitás finomhangolására sincs lehetőség.. igaz billel nyomo denkem akor is oylan mitha nagyon hirtelen érzékelné a dolgokat. elég rossz eddig..
-
Sweet Lou 6
addikt
Azt hittem a hogy a Pro Street után jobb rész jön, de ez szánalmas... A Carbonig az összes nfs-t szerettem de ez valami borzasztó, egyre jobban fejlődik vissza a sorozat és most csak saját magához viszonyítom, nem is beszélve a GRID-ről vagy TDU-ról. Ez 2006/2007-ben talán sikresebb lett volna, de most 2008 év vége van...
Ami nekem a legjobban nem tetszett: irányítás, írtó sok grafikai bug, maga a graFIKA (de tényleg szerintem a most wanted szebb volt maxon mint ez
)
Szóval amennyire hypeolták a játékot annyira szar lett a végén
Ja és jólesett uninstallálni
-
(Darkwood)
őstag
Ez őrület, párom játszik ezzel a *********** játékkal és 100%-on veri a CPU-t! Nincs erre valami patch vagy bármi?

-
Kiskokó
veterán
Olvasgtatom itthogy sokaknak laggol emg szagagt de mégis játszotok vele.
hát nemtudom csak én lennék ennyire finnyás hogy én igy addighozzá nem nyúlok amigiylen mert igy egyzserűen nincskedve mjátszani velepedig nem lenne olyanrossz.
20-30 FPSel megy... vagy ennyit tudna csk az e5200 és a 8800gt szal ne is várjak jobbat ? patchel avgy driverel.. igaz alegujjab van fentamit pár odallal előbb linkeltek. -
changbácsi
tag
Nem mondok újat avval, hogy egy kapal szar a game gondolom.
Minősíthetetlen izzadságszagú project.Az is baszott érdekes, hogy nálam (configurációm a nevem alatt) szaggat idegesítően VISTA alatt, haveromnak meg egy sima egymagos öreg procival xp alól ugyanazokkal a beállításokkal, mint az enyém megy rendesen...
Kapja be az NFS ánderkáver!!
-
netkoo
senior tag
Hogy lehet verdát nyerni mondjuk még csak 5ös szintü soför vagyok
De azt nem értem hogy a cosim csak 4e szintü verda jol gyorsul meg jól kormányozható (Hát még az életben
) de a sebbeségre azt mutataja hogy lassu igaz még csak 1foku tunying van rajta
pedig életben nagyon kemény ki sverda 
-
spyduck
nagyúr
Holnapra kapom meg az NFS UC-t de úgy látom mindenki csak szidja. Mi a legnagyobb hibája a játéknak?
-
semetka
őstag
Én bíztam benne hogy a sok béna feleslegesen fikázza az nfs-t, de rá kellett jönnöm hogy nem alaptalanul. Hogy lehet egy mostani játékban az hogy látom ahogy betölti a házat meg az autót elém. Meg ez kis akadások, nem értem miért nem lehetett megcsinálni pro street után. Remélem adnak ki patchet az előbb említett hibára mert így gusztustalan.
A legjobb lenne a kövi nfsben egy új motor. -
Dyno
veterán
Most Honda van benne egyáltalán mert itt mintha már valaki írta volna....?mert én amikor vettem kocsit benne akkor nem nagyon találtam meg a listába.....amúgy kényszerből eljátszogatok vele, de a rendőrös küldik agyamra mennek, nem olyan egyszerű zúzni benne őket mint a MW-be vagy a Carbonba volt...
-
7
addikt
Itt is redukaljatok az OFF merteket, koszonom!
-
GjonRambó
csendes tag
Igen a Windows 7 egy tesztelésre kiadott 30 napos verzió, 64 bites Build 6801-es és szerintem ez a béta már klasszissal jobb mint a Vista sp1 az összes frissítésével.
NFS a Vistán nálam mindig xar volt, az xp-n frankón futott a Vistán meg úgy lagg-zot mint a fene. Ezen a 7-esen nem igazán jellemző ez a nagy lagg-zás sokkal jobban fut rajta. (előtte próbáltam a Vistán is, a Pro Street is teljesen játszhatatlan volt a Vistán.) -
F-ECT$
titán
Én most kezdek el vele játszani: milyen autókat lehet nyerni, és ennek fényében milyen autókat érdemes venni? (Annó a PS-ben jól megszivattam magam pár autóval: Cayman, GT2, stb.)
-
slynme
csendes tag
Nem kötelező, inkább csak finomhangolásra való.
Például én úgy állitottam be az egyik autómat, hogy a lehető legnagyobb legyen a végsebbessége: lóerő maxon, nitró rövid időtartammal.
Sprint versenyeknél széles autópályán jól jön a nagyobb végsebesség. Viszont így lassabban gyorsul.Ha meg driftelsz (mondjuk az undercoverben ilyen asszem nincs), akkor meg érdemes a gyorsulást följebb nyomni, meg a felfüggesztést lazábbra venni.
-
_stick_
őstag
Sziasztok.
Volt már valakinek olyan problémája, hogy indítaná a játékot, serceg a monitor, mintha felbontást váltana, majd visszalép az asztalra? Semmi hibaüzenet. -
GjonRambó
csendes tag
NFS UC
Sziasztok és a Windows 7 64 bites verzióját tesztelgetem, arra tettem fel a játékot, 9800GT-n 30-60 közti, átlag 40 fps-el megy, 1440x900-on, játékba állított legmagasabb grafikai minőség és az nV panelbe állított qualiti-n, 4xaa és 8x-os any. Nagyon ritkán akad meg egy pillanatra, ilyenkor valamivel 20 alá esik az fps, de ez tényleg nagyon ritka.
Egyébként ez a grafika szerintem nem egy 2008 év végi játék szintje, buta gyenge rajzok agyonvilágítva minden irányból egy kis elmosódás és kész az új NFS. Vicces.
A Grid nálam nagyon magasra tette a mércét ez még a közelébe sincs. (ez persze csak az én véleményem) -
Ficak
csendes tag
Remélem nem bántok meg senkit, de ez a játékmenet nem változott semmit, rakás #@Đł az egész. Unalmas, 10 perc Burnout semmi több
-
Sonja
nagyúr
Kötelező a csúszkás beállításokkal tuningolni a kocsit, hogy nyerjek a futamokon, vagy elég ha csak megveszem a nagyobb cuccot és kész?!
A kérdésem azért, mert baromira nem értek én az autókhoz, pláne nem a tuninghoz.

-
keIdor
titán
válasz
feka007
üzenetére
Ez a legjobb idén szvsz. Megérte megtartani a PS3-at!
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fujjmá PES azmiaz?

SzlobiG: Emlékszem tavaj is milyen ideg voltál, mert laggolt a PS.

-
twine
veterán
...na várjunk várjunk.....lehet, nagy idegességemben már én nem láttam a pipától...de sem a lemez "autostart" menüjében, sem a start menűben, sem a vista játékok menüjében,,,és ami nagyon fontos, sem a játék telepített mappájában nem találtam uninstall opciót
Ettől kurt szét aztán végképp az ideg....
Aztán jött a win. programok eltávolítása....... tehát ezen az uninstall-on is lehetett volna csiszolni....de ez már ténleg csak "gusztustalankodás" a részemről....

Mod: Azért az idegeskedést ne vegyük szó szerint....persze hogy pont lesz@rom.... -
keIdor
titán
válasz
feka007
üzenetére
Jövőre sokkal kevesebb cím jön már. (ami minket érdekel)
mindfreak: Mikre is gondolsz pontosan? Mert idén még lesz egy GTA 4 (amit már kitoltam) és egy Prine of Persia Prodigy oszt kifújt... jövőre meg... 1 kéz is elég rá, hogy megszámoljam...
Összeségében nem lett rossz, de jó se! CoD5 lehetett volna jobb is, BiA3 uncsi, Tom Raider jó csak rövid és szar a vége, NFS atomcsalódás, FarCry 2 jó, csak nem erre számítottunk, Fallout 3 Game of the Year, Red Alert 3 ronda és rövid és már nincs RA fillingje, Assassin's Creed jó csak nem változatos, Crysis Warhead az jó lett, Stalker Clear Sky még sok patch kell hozzám, Left 4 Dead ez jó lett, Mirror's Edge másik Game of the Year málam és ennyi is a lista... nem azt mondom, hogy borzalmas, de nem is ez volt a legjobb év, az is tuti!
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ami késik nem múlik... Gondoltam szörnyűlködök még kicsit

-
-
Ez a lagg engem is felidegesít, de nagyon.
Hiába rakom le akár 640X480-ba akkor is csinálja szal nem az FPS függvénye és a vicc az, hogy a régebbi NFS-ek is ezt csinálják, de nem enynire szal ez egy nagy motor által generált bug. Pedig jó lenne a gém a prostreet után tetszik, de ez a bug nagyon elveszi a kedvem tőle. Így vegye meg valaki..hát én biztos nem fogom.Más: Magyar felirattal is megjelenik a gém? Az elmúlt egy-két hétbe nagyon nem követem az eseményeket, szal ne kövezzetek meg.

-
eastsider
nagyúr
Hogy tudom eladni (ha el tudom egyáltalán) az olyan kocsikat, amiket pl nyertem?
mert csak "eltávolítás" van ott, eladás nem
amúgy most egy Skylineom van
van még egy Evo,TT,elise...
de kéne a lé
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
mindfreak
üzenetére
Szerintem meg csalódás volt...
Clear Sky - egy gagyi 1ft-os szar lett, kb a mostani nfs színvonala fps-ek közt
Crysis Warhead - ez volt talán az egyetlen, ami tényleg jól sikerült így év vége felé
BiA3 - dögunalom, gagyi
FC2 - csalódás, nem jött be
CoD5 - nem lett rossz, de a leggyengébb CoD lett pc-reHa a GTA IV-re gondolsz, azzal már játszottam boxon, igaz utána eladtam a gépet így félbehagytam

Sirandrish: utálom a sportjátékokat, inkább lemegyek focizni a közeli suli pályájára akkor már mint gépen csináljam... Meg ugye ezekből minden évbe kigányolnak egyet... Dead Spacehez most nem volt hangulatom, de biztos jó, majd vmikor végigviszem, mondjuk ha elmegy a tél...
-
Sirandrish
legenda
Fokozatot lehet valahol állitani? Hihetetlen hogy a szénnétuningolt Lambomat egy szar mercivel gyalázzák lefele...full nitro melett a gép mercije jobban gyorul..hát nem semmi mondhatom...
Aggregátor: az biza nem lenne rossz...
Feka: ez hülyeség: Sacred 2, Dead Space, PES,Crisys Warhead, Silent 5, Fallout 3, TR Undeworld, Far Cry 2 stb stb..és csak a jókat soroltam..pedig van még ez is,CoD5 és még rengeteg game..az idei év az egyik legjobb volt játékok terén.
-
egyébként mennyire törnek az autók? lelehet zúzni totálkárra?

csak azért kérdezem mert én törés nélkül játszok, nem tudom hogy ha összetöröm az autót, fizetni kell a javításért? -
Gallardo007
tag
én VW-s vagyok, de aki ült már M6-ban azt tudja, hogy mi az az 520 ló. félelmetes.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
jó lenne ha kilehetne próbálni az autókat vásárlás előtt, mint a TDU-ban.
U2-t felrakhatod a laptopra, simán menni fog vele.
-
feka007
veterán
Az, ez az év végi játéközön idén egy rakás szar lett... Már tavaly se volt az igazi, de azért ott még voltak jók, de most... Jövőre nem tudom mik lesznek így év végén (CoD6 biztos, az legalább borítékolhatóan jó lesz), de ha ilyen lesz mint idén, én abbahagyom a játékokat

-
Sonja
nagyúr
Egyébként én meg azt figyeltem meg, hogy nálam mind a négy magot megdolgoztatja a progi!
Érdekes.
Mondjuk az AMD-k alulmaradnak a progiban, KATT! 
-
Sirandrish
legenda
Nah megvettem a Gallardot...nagyon kemény...úgy megy mint a raketyiir..bár a fő eseményeken így is nagyon kemény az ellen de legalább a többi versenyt simán nyerem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Téged meg állandóan bannolni kell 

A mocsok csaló szemét játékcsináló bácsi belerakta azt a ficsort hogy 2 mp alatt is behozzon egy km-t az ellen. Ezt híják catch upnak vagyis beérésnek, felzárkózásnak. Hogy izgi legyen. Hja. Nekem max az idegemet kurja fel. Meg hogy ha egy kanyart elrontasz ahogy irtad, akkor már esélyed sincs, a többi ilyen kibaxásról nem is beszélve (ismerem már az nfseket, nem volt meglepő...) hogy mindig pontott jön minden és akkor mikor egyáltalán a legszarabb, hogy a lopott autóval egyből belevisz egy zúzós ugratóba, hogy mikor lopjátok direkt belédmegy aztán felhivja a figyelmed hogy ne törd össze a kocsit...szal ez mind-mind annyira fel tud baxni...mindig mikor előveszek egy nfs-t ettől áldom az eget hogy az egész játék mindig arra van felfűzve, arra van kitalálva hogy kibaxxon veled. Komolyan mondom a mai játékoknak a nagy része elérte azt a szintet amit egy 90es évek eleji kvarcjáték tud hozni. tod mikor jönnek a kavicsok lefelé és te a kiscsávóval kerüld ki. Ez a felvállalt kibaxásról szól. Vagy pl Snake meg hasonlók. De ezek meg NFS között az a különbség hogy a kvarcjátékot megvetted és ment. Amit tudott azt nagyon. Ehhő meg vehetsz már szeptemberben csúcsgépet kisebb vagyoné, meg minden kutyaf.-t és cserébe kapsz egy laggos cuccost ami garantáltan szarul megy és közel sem annyira tökéletes a saját tudásához képest a képe mint egy kvarcjátéknak pl. Arról nem is beszélve hogy eltelt azóta röpke 20 év és egy ilyen játéknak nem arról kéne szólnia hogy mennyi ideged van tűrni a kibaxásokat...sztem NFS se erről szólt. Need for Patience 

Nem igazán értem.

)