Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megmondom az őszintét, nekem jobban bejön amilyen volt alapból.
Nálam a hangsúly a játékélményen van nem a grafikán . -
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs mit.
Hááááááááááááááát, nem sokat változik vagy csak én vagyok vak
Ráadásul az élsimítást is le kellett vennem mert kúrvára belassult az egész !
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Upsz sorry !
1. bemásolod az egészet az NFSU könyvtárba
2. Textmod elindít.
3. Target Application itt megnyitod az NFS.exe-t
4. Textmodddal megnyitod ezt NFSUC_HD_PATCH.tpf /select packages/
5. RUN and HF !

-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
bemáslod azt Go !

-
Sonja
nagyúr
Semmi nagy dolog.
Bemásolod az Undercover mappába a zip file tartalmát (de elég csak 4 file és egy mappa is). A Texmod.lnk file-on nyomsz egy jobb gombot, majd tulajdonságok. Beállítod a Texmod2.exe helyét. Utána már mindig ezzel a Texmod.lnk file-al indítod a játékot. Amikor elindul a Texmod, akkor az alábbi kép fogad, KATT! A Target Application részen a nyitott mappa ikonra kattintassz és kiválasztod az nfs.exe file-t. Utána a Select Package rész közepénél lévő nyitott mappa ikonra kattintassz és kiválasztod az NFSUC_HD_PATCH file-t, ami után így kell kinéznie, KATT! Most már indíthatod a játékot, az alul középen lévő Run gombra való kattintással. 
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Gallardo007
üzenetére
azaz.
nekem csak ennyi kellett.nemgond,ha előről kell kezdenem,mert olyan verdával tolom ami yo
nameg persze akkor veszek mellé párat,csak mutatoba meg kiváncsiságbol , h it bírnak meg stb.
a másik mentésemmel már 80% megvan...de 1 nap alatt be lehet fejezni a gémet
-
brunno3
csendes tag
Tényleg elég nehéz lehet kiegyensúlyozni az AI-t, hogy emberszerű reakciókkal bírjanak, ugyanakkor ne lépjenek túl egy bizonyos határt. Nem mindig sikerül, de szerintem ez itt még belefér.
-
Sonja
nagyúr
Ennyit:

"Instructions
____________1. Place all the content to "C:\Programs\EA Games\Need For Speed Undercover"
2. Open TexMod, click on the folder icon and point to your "nfs.exe"
3. Make sure to run in Package Mode and select the "NFSUC_HD_PATCH.tpf" in your "..*\Need For Speed Undercover" folder
4. Run the game using TexMod and hav phun !
" -
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, de azóta már rájöttem, hogy mi volt a gond.
Most már megy az is, bár még egy kicsit állítgatom, mert még így is túl sok a Bloom. 
-
darál0w
Jómunkásember
hali mindenki.
találtam egy ilyen mentést.
NFSUnder_start_with_2.100.000.000
ha vki ujra szeretné kezdeni sok pénzzel
-
nike_
addikt
válasz
Ősember
üzenetére
Itt azért lenne fontos, hogy be tudj venni egy kanyart majdnem padlógázzal, mert az ellenfél csal. Ha nem úgy veszed be, úgy elhúznak mint a sicc, mintha nem is lenne kanyar. Ennyi. Nem reális a játék.
(MW-nél is így van, de ott be lehet venni a kanyarokat kicsit gyorsabban, mert van normális performance tuning.)
-
-
athomi
veterán
Sokan észrevették, hogy UE3-mas engine-t megszégyenítő módon töltődik be egy-egy kanyar után a pálya a szemük láttára. Illetve többen panaszkodtak, hogy be-be laggol a játék, ráadásul nagyobb sebességnél fokozódik a hatás. Azt hiszem a kettő szoros összefüggésben van.
Kísérlet: Ráeresztettem a gépre egy processzorterhelő programot, majd elindítottam a játékot. Kiválasztottam egy komoly autót, ami képes a 350 feletti tempóra. Ezután nekiálltam furikázni az utakon.
Eredmény: Nos, sikerült állandóan elérnem azt a részt, ahol még nincs betöltődve a pálya, pontosabban egy része megvolt a pályának, egy másik része meg nem. Ekkor megakadt a játék, és szépen betöltődtek a pályaelemek.
Konklúzió: Tehát azért akad meg néha a játék, mert a gép tölti be a pályaelemeket. A pályaelemek betöltésekor azonban az FPS visszaesik egy pillanatra, tehát a lagg érzetét kelti a játék.
-
athomi
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nem PC-re készült a játék, ez egy gyors és olcsó konzolport. AA-t hiába pakolod, nem sok eredménye lesz.

Patch-et töltöm, majd írok róla.
-
Sonja
nagyúr
Nekem többet nem akar működni a HDR/Bloom állítás!
A textúra az megy, de a d3d9.dll-es HDR/Bloom állítás nem. Elsőnek jó volt, de már másodszorra nem.
Másnak jól megy többszöri elindításra is?! 
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
majd később szedem le mert most megyek fel a városba és nem jön nagy tempoval

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na akkor majd meséjjé.
-
Sonja
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Pontosan azt csinálja, hogy a HDR/Bloom-ot megfelelően belövi (nem lesz sárgás a kép) és a textúrákat lecseréli nagyobb felbontásúra (innen a HD).
Szvsz megéri használni, de kinek mi jön be. 
Szerk.: Külön használja a patch-et és nem a játékba nyúl bele közvetlenül, szóval bármikor ki lehet hagyni! A HDR/Bloom állítás meg csak egy dll, amit bármikor törölhetsz, ergo vissza tudsz állítani mindent pillanatok alatt!

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Olyan nagy különbséget nem látok a képeken, talán egy kicsit kevesebb HDR van és az út részletesebb lett egy picit. De a recésséget még nem oldja meg úgy nézem.
Érdemes feltenni?

MOD Egy leírás:
This patch modifies the textures in a way how they actually should have been, sharp and crispy. Primary I changed nearly all ground textures, borders, vegetation and even some traffic signs, buildings & props. The texture sizes are untouched to ensure best performance. Some guys complained about the excessive High-Dynamic-Range effects in the game, I think they look quite neat with some colorcorrection, so I included the EnbSeries hack from Boris Vorontsov with an adapted config. !!! Caution !!! PUNKBUSTER can kick/ban you for using the d3d9.dll during online matches !
Le lehet-e szedni Sonja? Mmint a játékból?
-
lacicsoki
csendes tag
válasz
üzenetére
"Öreg harcos,neked rossz a szemed?"
Nem tudom, hogy mikor játszhattál utoljára a Pro Streettel, de jó konfiggal szerintem bőven hozza az elvárhatót. A Pro Street tényleg csalódás volt, nekem úgy tűnik, hogy ezt az eladások alapján a kiadó is belátta, nem véletlenül tértek vissza a Most Wantedos vonalra, én úgy érzem, hogy sikeresen.
-
BalaNce87
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem nem nehéz.
Na jó volt olyan verseny, aminek 2x is nekifutottam, de összeségében tényleg nem nehéz. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w
üzenetére
egy baj van vele.
it doesn't work
3in1 trainer.
ingyé minden,unlimited nos és időlassítás.ebből 2 működik de pont az nem amire szükségem van.
szal gürcölök tovább a pénzemér.
ez debeteg amugy ,h magamnak válaszolok,de szerkeszteni nemtudtam már.

imádok magammal beszélgetni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
találtam hozzá olyan trainert,amivel ingyé van minden
ez kell nekem
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak lesz ha mar a most wantedhez is voot

-
mad1
veterán
Pach mikorra varhato?
Kezdek megbekellni ezzel a jatekkal.Csak ne rangatna a textura egyaltatalan...
Nah majd a burnout,az legalabb folyamatos lesz. -
Sirandrish
legenda
válasz
total90
üzenetére
olvass bele a topicba..nem kell végigtolnod..mindenki azt mondta az elején hogy könnyü aztán mindenki szidta a nehézséget..ha nem tudsz hibátlanul menni neked is nehéz lesz..persze előadhatod hogy neked nem volt nehéz meg ilyesmi de ha 10emberből 9 aztmondja én inkább nekikhiszek..főleg hogy az egyik én vagok

-
Ősember
őstag
válasz
HypnoticX
üzenetére
ne itélkezz mások felett, én sem mondtam rád, hogy suttyo vagy

egyébként mi a szánalmas?
az hogy normális indokokkal leirtam mi a véleménym, te meg itt hisztizel és nem türöd meg egy másik játék nevét sem? 
eddig beszélgettünk? türtem a hülyeségeidet, nem semmi teljesitmény, nekem elhiheted
ezt az utolso bejegyzésed kellett volna off-ba tenni, nem azokat amikor a játékokrol alkottál véleményt. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most azért is végigtolom és meglátom milyen nehézségek lesznek.Ott tartok amikor lehetett választani a Dodge meg az Audi között...De így is könnyű + van egy halom lóvém is...Ócsójé adják az alkatrészeket...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sirandrish
üzenetére
érted hogyértem

profi szett rajta,de finomhangolva nincs
dragon na látod ez yoötlet. auto mentést kilövöm én is

mert buktam én is egyet....elmentem wc-re és elfelejtettem pause-t nyomni.freerideba lekapcsoltak mire visszajöttem
az nekem csak olyan 100k buko volt.szal nempara.
gallardo ftw
-
Gabeee
tag
Hm... Karrier 88%, játék 72%, és még mindig nem tudok venni 1-es szintű autót!
Pedig el tudnék verni 653.760 dolcsit... Na mindegy, addig van időm gondolkodni, mit veszek majd! -
-
dragonfx
veterán
ha a zsaruk lefoglalták a kocsimat, mert elkaptak szögesdrótra mentem, és a bírságra nem volt pénzem hogy lehet a verdát visszaszerezni???
-
Ősember
őstag
válasz
HypnoticX
üzenetére
ajaj, csak tán nem felbosszantottalak intoleranciámmal?
a grid nem életszerü, ezt nem tudom honnan vetted, valoszinü a saját kis okos fejedböl 
az autopálya (versenypálya) tipusu beszolásaiddal meg még jobban megvillantod mennyire nem is tudod mit beszélsz amikor élethü irányitásrol beszélsz. nevetséges az is, hogy szerinted csak 400-al lehet versenyezni. pl gridben is vannak külön autok amik mennek 300 felett és megvan a sebességérzet az agyonmosodás nélkül is, vajon miért?
nincs rá szükség, ez egy gyp-s elem.Sirandrish és megéri?
a corvett megy 385-öt minden külön beállitás nélkül -
Süni 1985 F
senior tag
Valaki tudna nekem küldeni magyar file-okat?Hálás lennék értük!

-
HypnoticX
csendes tag
válasz
Ősember
üzenetére
Nem fogod fel hogy nem az a bajom hogy leszólod az undercovert hanem az hogy mindenki a gridel jön......és ja mások az igényeink mint már írtam van akinek az élethű irányítás van akinek a játékélmény számít...és igen nem tudok "normális" autós játékokkal játszani mert szerintem hülyeség ha vezetni akarsz szerezz jogsit aztán irány az autópálya (vesenypálya) ha pedig játszani akkor pont ilyenekkel kéne mint az undercover mész 400-al és könnyen beveszel egy kanyart ez a JÁTÉK lényege.....
Közbe hogy ne csak off legyen állandónan...végigvittem a karriert (csak a nyert autókkal mentem 1db-ot se vettem
) Igazából a végét hülyeségenek tartottam hogy csak engem üldöztek a rendőrök a másik bmw-t meg nem pedig pont ugyanolyan mindekettő 
-
Ősember
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor sem jogos amit irtál, mert ez értelemszerüen a játék legdrágább autoja a legdrágább cuccokkal és ugy adtad elö, mintha az egész játék alatt gyüjtögetni kéne
ha egy kicsit is törödsz a játékkal, akkor fél perc alatt kiszámolod, hogy ha veszel egy autot 200-ért, feltuningolod és 10 meccset dominálva nyersz, akkor már majdnem meg is van a bugatti ára
akárhonnan nézem eltulzod az anyagias részét a játéknak, nincsen szo semmilyen gyüjtögetésröl, sporolgatásrol 
biztos, hogy 600k az a fostaliga?

-
Amur
addikt
válasz
Gallardo007
üzenetére
Gallardo:de nekem is genius luxmate bill.-em van..a régi gépen egy sima delux bill.volt.
lehet visszarakom azt! -
ToBeY
nagyúr
Valaki tudna abban segíteni hogyan lehet megcsinálni azt a küldetést amikor egy Bugatti kell lenyúlni?Egyszerűen közrefognak a terepjárók és nem tudok haladni normálisan,vagy a porsche rendör vág be elém.
-
Anubiss
tag
válasz
Gallardo007
üzenetére
Ezt hogyan érted el? Dobj egy képet a finomhangolásról és a részletekről! Előre is kösz
-
Ősember
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hány autot vettél, hogy neked össze kellett kuporgatnod a pénzed?
ha nem vettél minden szinten uj autot, akkor elég volt a megnyert autot az aktuális maximumra feltuningolni és verhetsz mindenkit
amint megnyilt a tier 1-es autoszalon megvettem a corvette-t és igen, ott elfogyott a pénzem, mert az $200k, de mentem vele naturban 3 menetet és utána megvehettem minden ultra tuningkészletet és kipofoztam az autot drága kütyükkel, szoval *szerintem* az nem teljesen igaz, hogy sporolni kellene a játékban 
amugy ha már itt tartunk, igy utolag belegondolva duplán megéri a lehetö legjobb cuccokat az autoba venni, mert akkor minden meneten dominálsz és az ugye dupla haszon, vagyis lazán visszahozza az auto a beleölt pénzt

-
GC-EvElyN-
senior tag
Egyetértek Ősemberrel abban, hogy ebben a játékban nem kell igazán mást csinálni, mint nyomni a pedált. Ennek is megvan a maga varázsa, mégpedig a száguldozás. A Grid-nek sokkal szebb a grafikája, az UC-nek inkább graffikája van. Viszont az autók hangjai nagyon egyhangúra sikeredtek a Gridben.
Kinek ez, kinek az. Viszont ha az a kérdés, hogy 2008-ban melyik játék "idei" a Grid-et mondanám. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most leszedtem egy mentést,hogy megnézzem milyen nehéz a végén...hát nem igazán nehéz...Szóval nekem ez a játék nem jön be.Ennyi.
-
Qru
MODERÁTOR
Hány szint van? Most 13-nál járok...
-
Ősember
őstag
válasz
HypnoticX
üzenetére
csak én gondolom, hogy te erölteted ezt a hasonlitgatosdit?
nézd már meg én hol mondtam, hogy "a grid azért jobb, mert...". egyoldaluan az undercover negativumait irtam le. az elején kijelentettem egyszer, hogy jobb, de utána mindig csak te hoztad fel.
valoszinü mások az igényeink, ha te szerinted a 400km/h és a derbi keresztezése az igazi autos élmény, akkor csak sajnállak, nem tudom miért véded ilyen veszettül ezt az undercovert, amikor szerinted is egy fostalicska. megint elmondom, hogy a korábbi nfs-ek normálisabbak voltak, ezt nem kell bizonygatni.
nem a grafika miatt nem tetszik ez a játék (kivétel az elmodás, az tényleg okádék). ezzel együtt tudnék élni, viszont az irányitás tényleg borzasztoan le van egyszerüsitve és ha még emellett is vagy annyira béna, hogy elrontasz egy kanyart, akkor ott a timeshift gomb vagy mi a rák és mintha mi sem történt volna mehetsz tovább.
a konkurens játéknál (direkt nem irtam ki ,hogy grid
) az meg messze még van az élethütöl, hogy egy visszaforditonál le kell fékezni 50-re, ez egyszerüen természetes, ez a normális, nem tudom miért okoz neked ekkora gondot. pont ezért is mondtam, hogy elfogult vagy, mert nem játszottál (nem is tudsz ezek szerint?) normális autos játékkal, ahol használni kell a féket és nem csak a padlogáz létezik. 
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gallardo007
üzenetére
jaaaah...vágom oksa

-
mad1
veterán
válasz
Gallardo007
üzenetére
Veyron a legzsirabb verda.De a porsche rendorok azert beernek kanyaroknal.

-
Gallardo007
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
már leszedtem egyet onnan van a bugatti
de köszi azért. -
CséZé
őstag
Csak nekem tűnik fel ez a ronda ablak? Valami elképesztő h h lehetett ilyen ocsmányra csinálni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Gallardo007
üzenetére
ha nagyon nem megy tölts le hozzá vmi trainert

de sztm felesleges.ha másnak megy neked is menni fog.
esetleg másik kocsival probáltad?netán egy gallardo?
nekem azzal ment.
-
mad1
veterán
Ez a jatek vistan szerintetek is szebb,vagy csak kepzelodom?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gallardo007
üzenetére
végre egy nem agyonmatricázott verda

Én szívesen átküldöm a mentésem de ha nem te csinálod meg ugy miért jó?

-
Gallardo007
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Amur
addikt
valakinek sikerült már kitalálni hogy miért rossz az irányitása a gépemen a carbontól most wanteden keresztül az undercoverig minden NFS-nek?(alapból elhúz jobbra mintha defektes lenne),a régi gépemen annakidején a most wanted-et is többször végignyomtam a carbonnal sem volt gond.konfigom az adatlapomon.a pro street érdekes módon ment..
más is írta már hogy így járt,de nem találtunk közöset hardverügyileg,sőt neki pont egy ilyen x1650-es karival ment a régi gépén rendesen..passz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na jó volt olyan verseny, aminek 2x is nekifutottam, de összeségében tényleg nem nehéz.