- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
tud valaki jó alkalmazás szintű android emulátort linux alá? tehát ami nem magát az android rendszert emulálja, hanem egyszerűen kicsomagolom az apk-t, és elindíthatom a futtatható állományt, ami aztán egy ablakban szépen lefut.
-
válasz
Kisgépkezelő #8 üzenetére
Ja, az is jó lehet, thx. Nekem szimpatikusabbak a teljesen szeparált, virtuális környezetek, ha van alá erőforrás.
-
Szirtimorc
senior tag
Windowson próbálgattam a NOX player, egész jó volt.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Linux alatt a Waydroid nálam működött. De nem ajánlom, mert nem tudom, hogy mennyire biztonságos, aztán végül b.-vel kerülök emiatt vitába. Annál feleslegesebb dolgot meg nem tudok elképzelni az év utolsó munkanapja végén.
-
válasz
morcosharcos #6 üzenetére
YWC
-
-
válasz
morcosharcos #3 üzenetére
Ahogyan a bejegyzésben is írom, Android 11 óta kéne futnia mindennek is, ehhez képest emulátorokon és x86 droidon sem teszi :S
@KISDUCK : Ja, kényelmesebbnek tuti kényelmesebb
De nekem szimpatikus a Geny, elég elválasztott környezet mindentől.
Asszem ez a cucc amúgy elindult virtuális Bliss OS-en is, de pll. helyből fekvőbe váltott, és a fél kép nem látszott
-
KISDUCK
addikt
Hát sajnos ezt nem tudom, de van hogy olyan érzésem hogy meg tudja oldani a program és elég felhasználó barát. Ha esetleg érdekelne valami játék hogy elérhető-e és/vagy fut, írd le és megnézem majd. Amúgy nagyon felhasználóbarát az egész telepítés után bedobott egy pici ablakot és csak nyugtáznom kellett hogy ki vagyok (ha jól emlékszem), mivel chrome-ban be vagyok jelentkezve a google fiokomba.
Régen használtam bluestacks-et és genymotiont (saját bejegyzés) is, de ez szerintem kényelmesebb mindkettőnél. -
Laikusként: Dede, gondolom én, mivelhogy messze nem minden .apk indul el vele. Sztem leginkább arra volt jó, hogy a sok, szarra se jó külsős "emulátort" (khm, malware-t) eltakarította a piacról a 3.14-ba.Viszont minden azon múlik, hogy mennyire hajlandó a microsoft fejleszteni majd a továbbiakban, most egy ideje "csendesebb a víz" körülötte, gondolom mert macerás fejleszteni.
-
-
KISDUCK
addikt
Egyszerűbb dolgokhoz most talán a legkönnyebb megoldás a "google play beta" windowsra, én nem túl rég abban játszottam clash of clans-t pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest