- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Én azt mondanám neked (úgy hogy nem tudom mennyire van meghalva a pipád), hogy tanácsos lenne beszerezni egy új, normálisat (már 10-ért bőven kapni) és ha komolyan gondolod a pipázást, akár haverokkal, akár egyedül, de összedobni rendes dohányra a pénzt. Nem akarok tudatlanul véleményt formálni, de a saját katyvasz dohány sosem lesz olyan, mint a melaszban fürdetett "gyári". A tied azért ég meg, mert: 1 száraz a dohány (tuti), illet 2: e mellé sok rajta a szén. A jó pipa alapja a jó dohány és a természetes szén. Igen, igaz, kell neki 5-10 perc mire rendesen beizzik, de utána hidd el, a másfél, 2 órás pipázás simán megvan, 2x2 szénből. A jó dohány nem dobja el az ízt olyan hamar, mi egyszer 3 órán keresztül szívtuk az Al fakher szőlő-menta dohányát és a vége is finom volt még.
Érdekes amúgy, amit mondasz, én a páncélfóliát egyáltalán nem szeretem, sima alufóliát 2x összehajtva (4 réteg) sosem ég meg a dohány. Erre 2 kocka szén és tökéletes. Szóval én azt mondom neked, szerezz be egy új pipát és szánd/szánjátok rá, azt a 1700-1800 forintot és vegyetek rendes dohányt (Al Fakher, vagy Nahkla). E mellé természetes szén kell, de ha egyszer rendesen megcsinálod, hidd el, érezni fogod a különbséget, nem is kicsit. Később majd cserélheted a csövet egy moshatóra, a vortexet phunnelre. Egy doboz dohány okosan használva 3 tömésre elég, az nálam kitart 2 hétig, heti másfél pipával számolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest