Ez a mentol kardamon keverék érdekesen hangzik. Nálam mindkettő kisérőnek használatos.
Kisérőnek használom a méz, fahéj, mentol és a kardamont. A gyümölcsösöket pedig az alap (fő) iznek használom, de van, hogy több gyümölcsöt is összekeverek.
Mindenesetre arra vigyázni kell (és ez most itt nem neked szól), hogy a keverést ugy kell megcsinálni, hogy leérjen minden dohány a cserép aljáig, mert egyébként ahogy folyamatosan ég össze a massza, lassan kikopig a felülre került dohány ize, ha rétegesen rakod bele. Olyat már próbáltam, hogy fahéj a szélére leig, majd középen alulra alma (ami gyengébb intenzitásu), annak a tetejére pedig narancs. Kicsit fura volt az átmenet narancs alma között, de érdekes volt. Az íz intenzitása ugyanolyan maradt végig, mivel a narancsos erősebb de felül volt.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.