Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kenwood3

addikt

válasz FRENK1988 #2002 üzenetére

Jól is teszi :K

Egyébként nekem is van 1 ilyen sztorim :D 1 pér éve amikor még nem futott nekik ennyire jól, volt 1 olyan hónap amikor szinte semmire se lehetett használni a netet . Ebben a hónapban rengeteget hívtam őket, hogy nem jó lassú, használhatatlan. Ekkor berágtam, felhívtam őket és megmondtam nekik, hogy ebben a hónapban 1 hét volt az, amikor is lehetett használni a netet és emiatt nem vagyok hajlandó 1 teljes havi számlát kifizetni! Ekkoriba még meg is fenyegettem őket azzal, hgy feljelentem őket az NHH-nál ha nem csinálnak valamit :D Erre azt mondták rendben, ne fizessem be majd küldenek 1 másik számlát arra a bizonyos hónapra. Teltek a napok, hetek és egyszer csak azt veszem észre, hogy olyan felirat fogad amikor hazaértem a melóból, hogy tartozás miatt a szolgáltatást szüneteltetik. wtf? Rögtön felhívtam őket és mondtam nekik, hogy nincs netem és szeretném megtudni, hogy ez miért van? Erre válaszul azt kapom, hogy mert nem fizettem ki 1 számlát. Mondom nekik igen nem fizettem mivel arról volt szó, hogy kapok 1 másikat, mert abban a hónapban nagyon xar volt a netem és szinte többet állt mint ment. A vége az lett, hogy másnap visszakapcsolták, majd 1 pár nap múlva felhívtak, hogy arra a hónapa 1 fillért se kell fizetnem . Szóval megesnek náluk érdekes dolgok :))

Na jó nem panaszkodom, mert mostanában tényleg nincs már velük nagyon gond :N

Új hozzászólás Aktív témák