- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Nem úgy gondoltam, hogy névről megmondod az ip-jét, mert olyan híres lenne!
De tessék: 213.181.201.124
Meglehet érteni a cég és a te/ti álláspontotokat erről!
Nyílvan most én sem csak tőled vagy rajtad kérek számon valamit amiről nem is te döntesz, nincs beleszólásod.
Viszont tényleg nem értem meddig tartana rendelni wi-fis routereket a Naracomnak amire hasonló garanciát vállalna mint magára az internet szolgáltatásra.
Nyilván az antennákat, kábeleket, létrákat sem ők gyártják. A most divatos 10K-s belépési díjba bele férne egy router szerintem és ezzel el lehetne kerülni az ilyen felesleges köröket amit lefutottok ti is mi is...
Én sem értek a témához, de az olyan felhasználók közé tartozom akik ha baj van internettel az első dolguk az, hogy akkor router nélkül nézem meg és ha úgy sem jó akkor antenna reset. Majd ha ez sem akkor időt adok neki és csak ezután panaszkodom. Ez tényleg több mint fél év volt! Elsem tudom képzelni, hogy ha nem az itteni és az ottani eszközökkel volt a gond akkor mi a fenével lehetett!
Ha lenne bár inkább ne legyen, mégegyszer ilyen tényleg megmutatnám, hogy ha elvileg minden jó, miért nem jó mégsem!
Most ilyen a régi router Wi-fi része:Ez valóban gyengébben teljesít, de kábelen (régi routerről) már teljesen normális értékeket mutat:
Ez pedig ha közvetlen a PC-re dugom:
Ez a plusz 300 maxot néha routerrel is méri, tegnap meg tegnap előtt nem volt ilyen akárhány tesztet nyomtam 25 fölé nem ment, de remélem ez csak ilyen ideiglenes dolog. Végülis nem fordul elő annyiszor mint régen, mert fél év alatt tényleg ilyen volt 0-24hba:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bundle topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged