Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgbrg
tag
válasz
keletiferi #164 üzenetére
Nekem 1M/128K van. Egy napra tényleg emeltek de másnap már vissza is volt állítva minden, legalábbis nekem visszavették. Szerintem valami tesztelés lehetett hogy birja e a rendszer.
Jó lenne ha visszakapnám a 256k feltöltésemet. Több mind egy éve vagyok előfizetőjük és mégis visszavették 128-ra.Hiába van 1 Mbit letöltés ha nem lehet pl egy telefonos programmal beszélni mert nem halják amit mondok.
[Szerkesztve] -
blogos
tag
válasz
szepnorbee #176 üzenetére
Nálam is voltak ilyen kieső napok...
Ráadásul tegnap este 8-tól egészen mostanáig nem volt... De nálad volt, mivel 9 után írtál
Nem tudom mi lehetett ennek az oka.
Viszont mi van azokkal a beállításokkal?
Arra gondolok, hogy engem nem érdekelnek konkrétan mik vannak beállítva, csak nem értem miért nem árulod el?( attól függetlenül, hogy nem én kértem)
Csak azért kérdezem, hogy tanuljak egy kicsit
Szóval nem szabad ilyeneket kiadni, de miért nem?
Meg hát miket is kell olyan nagyon állítgatni...mikre kell gondolni?
Ezt a részét most nem értem -
szepnorbee
csendes tag
Igen. De ezzel nem árulok el semilyen titkot mivel ilyen Seano Cuccost bárki vehet magának és bárhonnan le lehet tölteni a használati utasitásait.........
-
szepnorbee
csendes tag
Bicsi de semmit nem árulok el a beállításokkal kapcsolatban mert az eszköz beállítása a naracomosok dolga, csak én már meguntam, hogy pont akkor nem jó sohasem amikor az kellene. Ez már a bekötés óta igy volt és volt több nap is amikor a net egyáltalán nem működött... Minden hónapban voltak ilyen napok és a számlán mégis az egész hónapot ki kellett fizetni
És amikor küldtem email-t nekik, hogy a sebességem nagyon ingadozik akkor visszaküldték hogy a havi átlag 400 kbps. De viszont ebben nem látszik az amikor egyáltalán nem is volt szolgáltatás..... Na mindegy.....
Üdv
-
Laczik
tag
válasz
szepnorbee #173 üzenetére
Plz küld el Pm-ben az oldalt a passal együtt.Kössz
Csak Pm-ben! -
blogos
tag
válasz
szepnorbee #173 üzenetére
300m-re vagyok én is és itt is új adót szereltek fel a régi mellé, ebből következik, hogy mindkettő egy irányban van
De pl: tegnap nem voltam megelégedve a kapcsolattal...
Azt mondod, hogy a senao bridge webes felületébe be lehet menni és ott meg lehet nézni milyen jelek vannak? Mit lehet állítani rajta?
Milyen antennád van? -
szepnorbee
csendes tag
Nekünk pár napja felállítottak egy uj antennát mert itt mindenki a szomszéd település antennáját használta, ami emiatt túlterheltté vált és déltől már nagyon akadozott. Azt mondták, hogy majd kijönnek minden házhoz átállítani az antennákat az új adóra. Nem jöttek és én saját kezüleg átálltam az új adóra, (még csak én használom) azóta nagyon stabil a sebesség bármikor is használom! Rájöttem, hogy listázzák ki a fogható jeleket. Az általuk beszerelt Wi-Fi eszköz beállításaihoz egy webes felületen keresztül hozzá lehet férni és ott átlehet állítani bármit. Én most úgy állítottam be, hogy a legnagyobb térerővel rendelkező antennára áljon rá, és mivel az új antenna tőlünk kb. 400m-re van ezért elég a Wi-Fi eszköz saját kis antennája is! Így a Signal: 76% a Quality: 87%. Szerintem ha nektek is nagyon akadozik akkor próbáljatok átálni egy másik adóra! Én itt három adót is be tudok vele fogni!!!! Jó próbálgatást!!! Hali
-
blogos
tag
válasz
szepnorbee #171 üzenetére
A laptop lehetett beépített wlanos, de mintha usb-s wlan kártyájuk lett volna, amit betettek a laptopba. Szóval szerintem wlan eszközzel nézték a jeleket, nem véletlenül, hiszen akkor azon a gépem is meg tudták volna, amire rákötik, de ugye azon nincs wlan...
Persze ettől még lehet olyan progi is, csak én nem tudok róla.
Tegnap voltak időszakok amikor nagyon belassult és ez már nagyon idegesítő volt
[Szerkesztve] -
szepnorbee
csendes tag
Hello. Észrevettétek, hogy ma reggelre mintha megint visszavették volna az sávszélességet az eredetire?? Pedig már úgy megörültem.... Biztos van valami progi a jelerősség méréséhez ennél a megoldásnál is mert a srácok bekötéskor egy laptopról megtudták nézni, hogy miket lehet befogni! Csak még nem tom mi kellene hozzá!! nincs vmi ötletetek?? Forgalmasabb időszakokban nektek nem szakdozik a net??
-
blogos
tag
Jajj, igazatok van.
A bridge-s megoldás szerintem nagyon profi, ezt csak ugy mellékesen jegyzem meg
A netstumbler valóban akkor működik, ha van wlan hálókarid. Nekem itthon befogja a router mellett az adótorony jelét is, de ez csak amolyan érdekesség.
Viszont, mivel bridge-et alkalmazva tulajdonképpen vezetékes netet kap a gép, így nincs semmiféle wlan-os eszköz, ami közvetlenül a gépben lenne, így nem lehet mérni a jel erősségét.
Támpont lehet a jelerősséggel kapcsolatban:
- távolság
- van-e rálátás
- milyen antenna van felszerelve: biquad vagy grid -
Laczik
tag
Hogy felélénkül a totyik
Emelést én is tapasztaltam ,DE megint ugyan az játszódik le mint minden emelésnél: Ingadozik, nappal még 30 Kval sem megy a töltés.Este viszont 130K
.ez idővel stabilizálódni fog(remélem).Végülis belövöm estére a flashgetet vagy flashfxp-t és király
,de nappal...
Más:
Nekem eléggé furán van kekötve a net: Antenna-bridge-Ethernet csatlakozón kereszül az alaplappba.Semmilyen wireles eszköz amit kijelezne a network stumbler.
A történethez hozzátartozik h először megvolt mindez, csak miutál kiderült hogy nem megfeelő a töröny és az antenna között a vétel kicsrélték erre a mostanira.
[Szerkesztve] -
Madn!ght
addikt
Hello!
Irtatok, hogy van vmi progi, ami kiirja hogy hany szazalekos a ''ralatas'' az adora. Meg tudnatok a nevet?
[OFF
]Nekem a ZHnet (zahonyi szolgaltato [link]) -nél van szerzodesem. Tuzseron hasonlo dolgokat produkal, mint amit korabban irtatok. Gyakran szakad, ill. a gatewayre napkozben 1800-3500-as pingek vannak. Ritkan vagyok otthon, de akkor is tobbnyire meggyulik vele a bajom. Neha iszonyat gyors 65k letoltes, neha viszont totoal szakadas...
A ''helpdesk''-juk viszont jonak mondhato, ha mailt irok szinte rogton valaszol, ha telefonon keresem akkor pedig tobbnyire azonnal utananez a problemanak.
EGyebkent en is nagyon fontolgatom hogy attererek a naracomhoz, mert tesomeknak ez van (bar ok a viztorony kozvetlen szomszedsagaban laknak) es iszonyat stabilan adja az elofizetett savszelt.
A zhnet mellett csak azert dontottem, mert nincs husegnyilatkozat, es a bekotes ingyenes. 4500ft-ot fizetek 1 honapra, es termeszetesen korlatlan, mar amikor van net...
Online jatekra este 23 ora utan alkalmas, akkor viszont stabil 30 ping.
[/OFF]
Jelenleg milyen dijcsomagok vannak a nara-nal? Bekotesi dij, husegnyilatkozat?
Vagy esetleg van vkinek tapasztalata a záhonynet féle ADSL-lel kapcsolatban? ([link])
Köszi az infokat! -
keletiferi
csendes tag
Szerintem emeltek a sebessegen!!!!! Kb 2 napja. Kgbr mennyit fizetsz es mennyivel megy a letoltes?
-
blogos
tag
Nem konkrétan ez a téma, de hátha...
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
2 gép-----ki van kapcsolva a tűzfal------mindkettőn látszik a másik, de csak az 1-es gépen lehet belemenni a másik megosztásába, míg a 2-es gépen az 1-es számú gép megosztásához a hozzáférés nem engedélyezett...
A routerre mindkettő kábelesen van kötve( már így is próbálkozom). -
kgbrg
tag
Még szép hogy egy IP cimen többen vannak. Ezért ilyen olcsó. Ha saját IP címet akartok akkor ADSL kell. Engem is nagyon zavar hogy nem akar menni rendesen a torent meg a DC dehát nem tudunk mit csinálni. Ha olcsóbb lesz az ADSL majd átváltunk.
Amúgy nektek mennyivel megy a feltöltés? (Nekem visszavették 128-ra mert DC-zek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest