Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Plexit nem lehet kínából szerezni adott bukóhoz valahogy?
-
fradi81
veterán
válasz
yodamastah #29199 üzenetére
Szeged, futárrobogónak kellene majd, ide nem kell űrtechnika csak olcsó üzemeltetési költség, 60-nál többel nem nagyon mennek sehol, csak bizonyos utakon kevés a liberty 45-ös lekorlátozott sebessége. Igazából a pcx áremelés miatt a honda visiont néztem ki, mert síkpadlós az néha jól jön, keveset fogyaszt és megy rendesen. Csak a kényelme kérdéses, de kb ugyan az lehet mint a mostani, na és itt jött képbe a burgman a jól párnázott 'luxus' ülésével
-
fradi81
veterán
válasz
yodamastah #29197 üzenetére
Ezek városon belüli átlag 60-as tempónál mekkora problémák? A suzuki gagyi lenne?
-
fradi81
veterán
Ez a burgman 125 mitől lehet ennyivel olcsóbb mint a pcx/nmax?
-
fradi81
veterán
Vettem a quad lockhoz aliról egy rezgéscsillapítót, az eredeti is ennyire mozog vagy csak ez a kínai? [link]
-
fradi81
veterán
Ha van helyben szerelő, akkor van értelme a bolthoz vinni kötelező szervizekre másik városba, többszörös pénzért? Szerintem nincs, de várom az ellenvéleményeket.
-
fradi81
veterán
Addressre is ránézek. Most egy liberty 50/4t van, itt is nagy a kerék, de az első már többször csúszott meg fékezéskor. Esőben meg egyáltalán nem érzem stabilnak. Lehet a szélesebb gumi többet érne. Ennél csak a leszabályzott 45-ös végsebesség a kevés, ez után szerintem akármelyik nagyobb tudná amit kell.
Markolatra raktatok már szivacsot? Vajon a biciklire való rámegy a robogóéra?
-
fradi81
veterán
Hali
Jövőre tervezek beszerezni egy 125ös futárkodós robogót. Honda pcx nagyon népszerű de ott van pl. a honda vision 110 talán még kisebb fogyasztással. Miért vesznek annyian pcx-et? Gondolom nem csak azért mert jobban néz ki, vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest