Új hozzászólás Aktív témák

• Vismajor01

addikt

Kezdem mar unni ezt a robogót, sose működik rendesen.

Meg novemberben random leallt alattam piros lampanal, nem tudtam se inditani se berugni. Kivettem belole az akksit, hazavittem feltoltottem, masnap visszamentem a motorert. Az ondinditonak nem volt szep hangja, hol elkapta hol nem, de nehezen beindult.

Akkor leallt legalabb 1 honapra, joido lett en felpattantam a robogora es elmentem egy rövidebb utra. Elso rugasra beindult es szépen járt. Benzinkuton leallitottam es onnan se kep se hang. Oke en voltam a hulye tobb mint 1 honapot allt es en nem toltottem fel az akksit.

Na most megint itt a jo ido most feltoltottem az akksit, elmentem vele 20 kmt, ott lealltam, aztan vissza. Piros lampanal 2x is lefulladt de poccre beindult oninditoval. Hazaertem, egybol elmentem megint, egy rovid utra (5p oda 5p vissza). Itthon leallitottam ugye, de pocc indult, amikor megerkeztem ott is leallitottam, poccre indult. Erre otthontol kb 50 méterre piros lampanal megint lefulladt, es most se ondindito se berugas nem segített, haza kellett tolnom.

?????.?.?.?.?.?.?

Kozel jarok h felrakom hahura vigye aki akarja

Új hozzászólás Aktív témák