Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
WillChi
őstag
- Még szerencse, ha én szedem szét, sok jó nem sül ki belőle, mert mire összerakom lehet, hogy videó lesz belőle v. atombomba.
- Időközben megnéztem a postámat, és a topicnyitó is bejelentette szándékát a cuccra. Most igazából nem tudom, hogy mit csináljak... Egyikőtökkel sem akarok kib.szni.Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért.
-
WillChi
őstag
Ha jól emlékszem, a billentyűzettel vannak gondjai. Igazából nem akarom széttúrni, meghagyom annak, aki ért is hozzá olyan szinten, hogy tud vele csinálni valamit. Nem jóként adnám oda, hanem hibásként, de azt hiszem, hogy már korábban is leírtam (lehet, hogy még nem). Sajna nagyon kipróbálni sem tudom, mert nincs TV kábelem hozzá.
-
WillChi
őstag
Igazából, az egész kupac valamit odaadnám egy működőképes C64/II-ért + tápért v. kisebb winchiért, v. SD/DD RAM-ért (hogy miért/mennyiért/mekkoráért, az alku kérdése
). Van 2 db MicroDrive, 8db kazettával, vmi. illesztő, de ne kérdezd, hogy működnek-e, mert nem tudom. Igazából kipróbálni sem tudom, mert az alapgép nem teljesen tökéletes sztem. Nekem eléggé útban van, mert a fél szekrény tele van ilyen sz..okkal.
Aktív témák
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest