Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Veatta
aktív tag
Így van!
Összefoglalás képpen néhány dolog:
A szerződést nem kell ''megosszabbítani'', az folytonos amíg fel nem mondod, vagy fel nem bontják.
Újabb 2 év hűségnyilatkozat aláírásával kedvező áron juthatsz készülékhez, a hűségnyilatkozat lejárta előtt 3 hónappal már aláírhatsz újabb 2 évre, hamarabb nem.
Nem keresnek meg, ha az eredeti szerződésedben azt jelölted be hogy ne zaklassanak direkt marketinges dolgokkal, ha erről nem nyilatkoztál, az olyan mintha ''nem'' lenne a válasz, ezért kell neked keresni a 1270 en őket.
A meglevő szerződéshez készüléket vásárolni, -vagyis aláírni még két évre- csak Márkaboltban lehet!
Üdv:
Veatta -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
libus
őstag
válasz lancika #1152 üzenetére
Az KIRÁLY!!!
Mert gondoltam veszek egy Nokia 6234-et, míg az N73-as ára lejjebb nem megy, v. míg meg nem jelenik egy olyan készülék amelyik, minden igényemnek megfelel. Addig meg a 6234 is jó lesz, s fél év múlva még az árában v. joban is el tudom majd adni, hisz azzal az előfizetéssel csak 24.990Ft.
Egy Vitamax-nak meg fél év múlva is biztos megér 30k-t!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
MODERÁTOR
-
shev7
veterán
válasz lancika #1192 üzenetére
ez nem igaz. Marmint, hogy csak a markauzletek listajat latja. Nekem multkor mikor moto v360 utan erdeklodtem, moegmondtak, hogy egy viszontelado mit ''irt be'' nap vegen keszletnek.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
szállitó
senior tag
válasz lancika #1298 üzenetére
magad irtad nincs 10-15ezres számlád na az ilyen nem számit máshol sem igaz van partner program illetve arany meg platina zsuga de havi 6000-7000 alatt egyik sem ér semmit vagy csak nagyon keveset de ott meg a nagyobb dijakat kompenzálják a kedvezményel ugyhogy ne bánkodj emiat... szerintem.
-
Gebriel
veterán
válasz lancika #1389 üzenetére
Tényleg uj fejlesztések kellenének meg szolgálatatások.Minden egyes embernek testre szababva hogy mindenkinek tökéletes legyen.
Szállitó
ugy láttszik a elöfizetök számát nem tudják növelni...
Nézd meg az előző év és a mostani statisztikát.Egyedül a vodánál van 2% emelkedés
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Apollyon
Korrektor
válasz lancika #2414 üzenetére
Mondom mindegy hogy milyen telefonom van Egyébként SE W610i.
De így volt a K510ivel is, előtte a T300-zal, és még azelőtt a T200-zal amihez még kaptam a ezt a vitamaxot annak idején 4 éve.
Meg még egy nokiával is ez volt.
Van egy másik vodás sim-em is, az egy újabb amit nem használok, de abban egyik dolog sincs: se dupla lógó, se dupla vonal se semmi baj.
Régi sim kártya, ennyi. A lényeg hogy majd cserélem.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs