- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
Stanchore #48410 üzenetére
Lehet, hogy a kompenzálás csak később történt. Mindenesetre 1. azért ez rendes a cégtől, 2. lehet hogy úgy ítélték meg hogy van felelősségük az ügyben. (Ha így is van, attól még korrekt dolog. Erre mondtam, hogy megoldás kell, esetleg eljárási protokoll ilyen esetekre.)
-
Vesporigo
aktív tag
-
Tv
senior tag
válasz
Stanchore #23048 üzenetére
Köszi a választ. Szerintem jól van beállítva minden, az nem kizárt természetesen, hogy a telefonnak van baja.
Az tuti, hogy október közepén még ment az előző feltöltés után kapott Jutalomnet. Multhéten töltöttem fel ismét 5000-el, így 500mb Jutalomnet aktiválásról kaptam is sms-t. Lehet besétálok a helyi Vodához, hogy lessék már meg, mert én nem ltom mi okozza a fennakadást. De ha van még tipp akkor várom. Az apn beállításokon nem változtattam az tuti. -
Gyuresz
tag
válasz
Stanchore #23027 üzenetére
MobilWeb Külföldön Opció ezzel gondoltam egyébként...
Ezen felül merülhet még fel plusz költség ha használva vannak ezek az okosságok?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple TV eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest