Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Az, hogy korlatlankent van a csomagoknal es csak az aprobetuben a lenyeg.
Egyebkent igy ebben mi a jo? Aki fele fele aranyban van kint es itthon, annak itt felesleges 10 ezres csomag, eleg egy fele ekkora + egy kinti kartya es nem kell foglalkozni vele, hogy mennyit beszeltem itthon es kint. Nemetorszagbol a lebaraval 1 centert beszelgetsz haza percenkent + ingyen beszelsz az osszes lebarassal kint. Ez igy egy nagy nulla.
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
Igen,vagyunk egy páran!
Pl én most épp Berlintől a német Aldis feltöltős,15euró/30 nap(5GB) mobilnetről vagyok. Ezt használom skypere meg egyebekre.Otthon nem igazán telefonálok a sajátomról,max a cégesen.
Ezért örültem volna én is,és már pénteken írtam is volna alá,ha ez tényleg úgy működik ahogy beharangozták,mert akkor ezt a netet kiváltottam volna azzal.
Így csak marad a remény,hogy egyszer talán tényleg eltörlik a roamingot,de akkor meg már lehet innen vinnék haza valami feltöltőset."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
titán
az itthoni korlátlan csomag árában benne van a korlátlan EU használat is
Nem, nincs benne. Az aprobetuben az van, hogy csak magyarorszagon korlatlan. Majd ha osszetakoltak a szerveruket, megmutatom hol. Az euban csak annyit beszelhetsz, amennyit itthon. De persze ha neki jo, akkor hajra.
a Voda rontott el valamit! azt hogy megszuletett egyaltalan!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Na megjavult ez a kotla:
Tessek, a nagybetu:
Beszélgetés, SMS és MMS
minden Belföldi hálózatba
és Európán belül minden magyarországi hálózatba i Korlátlan Korlátlan KorlátlanEs a kisbetu:
A havidíjban foglalt korlátlan percek, SMS-ek és MMS-ek kizárólag belföldi, nem emelt díjas irányok esetén érvényesek.
A Red EU Roaming szolgáltatás kizárólag külföldi utazási cél felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (külföldi utazás használat), azaz a Red EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, magáncélú utazások során vehető igénybe, és a Roaming használata során a külföldi, Magyarországra irányuló használat nem haladhatja meg a belföldi használat átlagát, továbbá a Red EU Roaming használata esetén számlázási ciklusonként minimum egy hazai tranzakciót (hívás indítás/fogadás, SMS küldés/fogadás, adatforgalom, mobilvásárlás szolgáltatás) kell indítani,
Szerinted ez korrekt igy? Es jo?
Az elso nagybetus szerint akar korlatlanul hivhatom a telenorost is, aki epp spanyolorszagban van, mert azt nem irja, hogy magyarorszagon kell lennie, csak hogy magyar halozat legyen. Ez egy atveres az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
+1
Amúgy meg ha az átlag számít, fel kell tornázni az átlagot, az úgyis korlátlan itthon. Persze ezt csak akkor tudod, ha előre tervezed az utazást. de azért jó tudni ezt a kitételt, mert akkor nem adom oda az egész haveri körnek külföldön, hogy telefonáljon vele nyugodtan.
-
Biluxzsolt
aktív tag
"Szerintem be kéne fejezni a károgást! Fertőzött ez az ország, mindenben csak a rosszat kell észrevenni!"
Szerintem erre gy 5-10 év múlva térjünk vissza,mert úgy látom fiatal vagy és annyi élettapasztalat kell még neked,hogy azt lásd ami van és ne azt amit eléd vetítenek.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
mexel
veterán
Lehet hogy drágább lesz hosszabb távon. A net kiegészítő máris drágább hozzá, persze ezt nem teszik a reklámba.
Másrészt nem apróbetűbe kellene rakni az ilyen megkötéseket, és ez jó marketinghúzás a vodától, mert ezzel kikerülik azt, hogy ne legyen hamarosan kérdés, hogy miért nem csökkent a csomag ára amikor a hívásvégződtetési díjak kb 70%-ot csökkentek. A válaszuk meglehet rá: mi adtunk ingyen roamingot.
Lehet hogy más szolgáltató árat csökkent inkább. Abban a pillanatban ez drágább lesz. Persze addig sokan aláírnak.
Engem pl ezekre a számokra amikre hűséget kellene aláírnom nem érdekel a roaming, ezek a számok itthoni használatosak lesznek, de az hogy a plusz giga net 1500-ról 2000-re ugrik ezeknél a csomagoknál az már érdekel.Mindezt nem károgásnak szánom, de az biztos hogy amikor a hírt először olvastam jobban örültem, amikor kiderültek a részletek már egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Még 1x leírom.
Netinfo.vodafone.hu
Rámentél mobilneten? Megjelenik az az opció,hogy tovább netezek lassítva?
Amíg nem mész rá, addig hiába várod a csodát, nem lesz net.Ha 5 percen belül vagy, akkor szerkeszd a hozzászólást, ne írj újat.
3 hsz-t nyomtál 2 perc alatt..[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
-
membrandj
nagyúr
???
Bemásolod annak a nevét, akinek válaszolsz, esetleg félkövéren és kész."de nem biztos, ahogy kedvem van hozzá!" A moderátorok viszont nem kedv szerint szankcionálnak, hanem kötelezően. Szabályzatba benne van.Ha mindenki így reagálnak, akkor naponta 5000 felesleges hsz. lenne..
"Nem mentem rá, én nem foglalkozom ilyen kicsinyes dolgokkal, de az előfizetői szerződésemben benne van a 0/0. Én nem hírekből és kapott információk alapján írom, hanem tényleges előfizető vagyok."????
1. Telefont kezedbe veszed.
2. Böngésződ megnyitod.
3. Netinfo.vodafone.hu
4.tovább netezek lassítva(rányomsz)
Kész.
Ha erre nem vagy képes, akkor nem kell sírni,hogy nincs net.
Mindenkinek így megy.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Bogyi007
veterán
Biztosan nem szűnik meg a neted és lesz 0/0 amikor elfogy a net, menj el az előbb említett oldalra (netinfo) és kattints a lassításra. Go+ esetében így van most is és van is. Saját tapasztalat....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
membrandj
nagyúr
Senki nem mondta,hogy hülye vagy,de szóltam,hogy ne írj 34 hozzászólást 5 percen belül. Ezt miért nem lehet megérteni?
Miért kell a moderátornak munkát csinálni? Ha kapnál egy 1 napos eltiltást, akkor meg csodálkoznál..
Nyilván nem fognak ezért 1 napra kitiltani,de nem kellene addig játszani, amíg tényleg meg is történik..
Egyszer-egyszer előfordulhat mindenkivel,de te 15 perce ezt csinálod.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
bzs12345
csendes tag
Én is nemzetközi sofőr vagyok, épp ma jött az üzenet hogy felmondtak a Redemnek az érdekes az hogy Angliában vagyok és beszélgetés közben jött az üzenet, természetesen figyelmen kívül hagydtam a csipogast, nem néztem milyen üzenet mert épp telefonon beszéltem. De hát persze hogy a Vodafone már a beszélgetés előtt ki küldte az SMS csak a rendszer valamiért későbbre továbbította magyarán 40 percet már roaming díjban beszéltem, szóval így kell ezt, hajrá Vodafone. Biztos hogy eggyeseknek normális ez a jelenség hogy semmi előre figyelmeztetés nélkül megszüntetünk egy szerződést és eggyik percről a másikra már más tarifával dolgozunk de nekem nem! Fel kell hívni a Vodafone ügyfélszolgálatot egymás után 5 alkalommal és meg gyözödhetsz arról hogy 5 személy 5 féle képen állítja a Red elofizetes törvényét ezt ma játszottam el velük és hatodikszor panaszt tettem az előző 5 beszélgetésre amit természetesen 30 nap alatt birálnak. Ahogy az előző hozzászólók írták ez egy kész átverés, akkor nem lett volna átverés ha előre meghatározza a Vodafone hogy van 1000 perc roaming beszélgetés 1 hónapban és aztán pont, nem hogy kis betű és nagy betű és 20 százalék és 50 százalék és két hónap átlaga és annak a tizede stb. baromság amit ma 5 ügyfélszolgálatostol hallottam. De most türelmesen kivárom a 30 napot aztán majd látjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs