Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corto
csendes tag
válasz pit stop #19400 üzenetére
Nekem erre azt mondta ma egy vodafone szaküzletben az üfszolgálatos, hogy ha egyből kötnék egy újat, akkor mindenképp' számítsak kötbérre. Magyarán akadálya nincs.
Persze ha csak egy új előfizetést köt az ember, készülék nélkül, akkor nem szoktak kérni úgy tudom.Elég nagy szívás ez a 2012. január 1 utáni előfizetőknek. Akkor mi nem is bonthatunk... Mondjuk, elvileg az előző szerződésem júliusban járna le, de én már 3 hónappal korábban vettem telót, de ezt bemagyarázni, hogy még tart az előző 2 év, elég gyenge próbálkozáson lenne/lesz
-
MODERÁTOR
válasz pit stop #19773 üzenetére
kontakt1 2100 -> 2200
matrix11 3300 -> 3500ezek mellett ha a flottásoknak 500 forintot kell fizetniük a fele ekkora percdíjért és korlátlan, nem csak 2-3 számra vonatkozó ingyenes beszélgetésért, akkor nézhetsz nyugodtan bunkó érzéketlen tuskónak, de nem tudom sajnálni őket. (ez pedig 100% magánvélemény volt)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
janes1976
őstag
válasz pit stop #19847 üzenetére
Pontosan. Egy régebbi hozzászólásomba írtam, hogy korrektek, mert engednek legalább elmenni, nem gördítenek akadályt a távozásod elé. Kíváncsi lennék azért, hogy a másik 2 cég ennyire engedékeny lenne-e.
Az más kérdés, hogy esetleg nem járt volna-é jobban a voda, ha nem emel mint a másik 2. Mert így elveszít "pár" ügyfelet, no meg "pár" megy "kártyásba". Ráadásul az egyik ismerősöm volt benn és elég hosszú volt a sor. Aszondta hogy jópár ember bontott, viszont és sztem ez a lényeg, engedték, hogy alacsonyabb havidíjba menjen az ember (tarifahűség esetén is), így megtarthatták az ügyfelet. Mondta hogy volt egy csóka, aki bontani akart úgy ment oda. Az ügyfélszolis nő mondta neki hogy abba a csomagba megy, amelyikbe akar, megoldják, az meg nem győzőtt hálálkodni, elkezdte modnani hogy nem megy ő sehova. Minden hozzállás kérdése. Csak rájöttek. Ideje volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pit stop #19965 üzenetére
Nem időtől, hanem befizetett összegektől függ. ÁSZF-ben benne van, csak pontosan nem tudom, hogy melyik mellékletben.
Röviden, mondjuk osztható csomagnál, ha 3 SIM van az osztható csomagban, akkor, 6 hónapi számla összegét átlagolni kell, és az átlagot el kell osztani ebben az esetben 3-mal.
Ha ez az összeg több min 8000Ft, akkor kerül az ügyfél kiemelt szintre.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
janes1976
őstag
válasz pit stop #19965 üzenetére
Na de várjál az se 6 hónap, mert a szerződéskötéstől kezdve kell számolni a 6 hónapot, így nézi a rendszer. 6 havonta nézi a számlákat. Most zaklattam az ügyfélszolist ezzel az előbb.
Megkérdezed az ügyfélszolist hogy nála mi van írva, mióta vagy ügyfél, mert a kártyás is beleszámít. Mondd egy dátumot és onnan számolsz 6 hónappal. Nekem pl. most hogy kisebb csomagba váltok legkésőbb januárig kell telót venni ha akarok, mert a rendszer visszasorol klassziknak.
Persze, 20e számlát fizetget, VIP lesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pit stop #19969 üzenetére
Igen, az a köszönetprogramra vonatkozik.
Ha klasszik szinten vagy, akkor évenként 500Ft, ha kiemelten, akkor már évenként 1000Ft jár, és így tovább. Szal végülis, van benne igazság.
(#19970) janes1976: Kiemelt szinten igen, klasszikon 500Ft.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
virkir
veterán
válasz pit stop #20803 üzenetére
Megnéztem a SmartStore kínálatát is és itt jön a de.
Egyszerűen nevetséges amilyen feltételekkel lehet ott készüléket venni.
Az meg, hogy vegyem a nyakamba a várost a második nonszensz ha a konkurencia jobb választékot házhoz szállít 2-3 napon belül még karácsony előtt (nem 8-10 nap alatt) is webes felületről rendelve hasonló tarifákkal, vagy meglévő előfizetés mellé jobb áron."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
őstag
válasz pit stop #20803 üzenetére
A Vodafone honlapján ezt a két dokumentumot találtam róla, és a "Megrendelés"-nél is, ezek vannak megjelölve mint Részletező.
Ez a dokumentum a hűségidő nélküli, ez pedig a hűségidős.
Érdekes,mert a hűségidősben szerepelnek a csomagok,melyekhez elérhető.De én nem akarok még erre is hűséget...
Az elsőre a hűségidő nélkülire meg azt írja mint említettem, hogy nem érhető el a tarifacsomagomhoz. -
addikt
válasz pit stop #20904 üzenetére
"A hónap nyertese tehát a Vodafone volt, a szolgáltató számításaink szerint május végéhez képest közel 23 ezer darabbal tudta növelni az előfizetések számát. Bár a T-Mobile piaci részesedése júniusban századra pontosan megegyezett a májusival, időközben a "torta" mérete is nőtt, így a hónap során a magenta színű mobilszolgáltató ügyfeleinek száma közel 11 ezerrel nőtt a hónap során. Június vesztese így a Telenor lett, amelynél az előfizetések száma közel 9 ezerrel csökkent júniusban."
A tisztességes korrekt magatartás mint az látható, eredményre vezet.
Persze a sokkal jobb tarifák és a hálózati lefedettség is nyilván erősen közrejátszik.
Ennyit a huhogóknak akik tömeges elvándorlásról csacsogtak, szerintem a július még erősebb növekedést produkál a Vodafone javára.
A kék T mint látszik egyre lejjebb csúszik, hába dobálják az emberek után a telefonokat.
Az előfizetések nyilván rendre bedőlnek a drága havidíj-olcsó telefon miatt."Aki ad,az nyer"
-
Dave79
tag
válasz pit stop #22656 üzenetére
Hiába van hivatkozási alap ,ma felhívtak és azt mondták hogy , csak ha kifizetem az eddig kedvezményeket és leveszik a hűséget akkor mehetek flottába, de a szerződésben sehol nincs ilyen,tehát max. pereskedhetnék ha egyáltalán nekem van igazam, de már abban se vagyok biztos.
-
Sztbeni
őstag
válasz pit stop #24399 üzenetére
Azért nem csak az adók miatt ilyen drága. De főleg azok. Ha nem lenne akkora, akkor se lennénk élmezőnyben, de nem is itt lenne legrosszabb a helyzet. Valamint baj az is, hogy míg külföldön csak frekvencia használati díjak vannak, addig itt minden egyes torony után külön fizetni kell.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Rick4
félisten
válasz pit stop #25310 üzenetére
Van, csak az olyan épp megelégszik annyival, hogy felveszi, meg leteszi. Akinek egy picit is több kell ennél (lásd az előző kérdezőt is) annak nem árt beszerezni egy ilyet. 10 ezrestől lehet már olyat venni ami a hagyományoshoz képest többfunkciós..
Én pl tegnap a Balatonföldvári strandon, a víztől 10 méterre, a füvön fekve 5 perc alatt megnéztem a neten, hogy arrafelé milyen pizzériák, milyen pizzák vannak, 10 perc múlva már meg is volt rendelve, fél óra múlva meg már ettem is. Nekem szükségem van rá, mert az én életem ilyen bizonytalanságokkal teli, ez van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Dave1984
őstag
válasz pit stop #25598 üzenetére
Egész pontosan 'romló gazdasági környezettel' indokolják,ami jogos,de attól még nem az én adóm!Helyettem se fizeti ki senki az SZJA-at:-)
tavaly emeléskor,még engedtek szerződést bontani,h.most h.lesz,arra hivatalos választ még nem kaptam!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
törölt tag
válasz pit stop #25688 üzenetére
Én a helyükbe nem örülnék. Ha én egy szolgáltató lennék, akkor szeretnék eladni és nem örülni annak, hogy akár egyetlen vevőm is sarkon fordul (hiszen minden egyes vevő bevételt jelent, bármekkora is vagyok). Gyakorlati tapasztalataim alapján viszont az egyetlen szolgáltató, ahol nem lehet működésközben megtekinteni egy készüléket. Ha a forgalmam töredéke lenne a többi szolgáltatónak, akkor próbálnék megtenni mindent minden egyes vevőcsalogatásra. Úgy látom hosszú és ködös volt az éjszaka. Fogalmam sincs honnan veszed, hogy majd bemegyek egy Media Markt-ba készüléket vásárolni. Ebből az idióta vitából pedig kiszálltam, mert totál érdektelenbe ment át. Lehet védeni a Vodafone-t, lehet készüléket vásárolni vakon. Én nem teszem. Minden további reakció hidegen hagy, csak a véleményem írtam le, a vita nem érdekel.
-
törölt tag
válasz pit stop #25694 üzenetére
Meg lak, ha neked ebből
Vagy gondolom kihasználsz másik szolgáltatót (pl. T-Mobile), üzletet (pl. Media Markt), ahol bekapcsolják, megmutatják neked a készülék és visszamész a Vodafone-hoz.
az jön le, hogy én MM-be megyek készüléket vásárolni.
Ne találd már ki. Amelyik nincs kiállítva mindegyiknél az a szokás, hogy kikapcsoltan kihozzák neked ha kéred, de be nem kapcsolják.
Ne találd már ki azt, amit én tapasztalok.
-
MODERÁTOR
válasz pit stop #25761 üzenetére
a márkaüzletekben pontosan ugyanolyan dobozba teszik bele a telefonod, pontosan ugyanúgy, szóval jelen esetben akár be is fejezheted a sötétezést, valamint minden egyéb esetben is. Hozzáértés pedig egyáltalán nem attól függ, hogy márkaüzlet v viszonteladó, csak magától a személytől, bár igazán megválogathatnák, hogy kiket vesznek fel, ez viszont nem csak vodafone probléma
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
majestic
őstag
válasz pit stop #25870 üzenetére
Nem egészen pesti, a melletti. Na majd holnap nagy balhét csinálok a központon keresztül! Nem azért fizetek ezért a rohadt RED-ért, hogy fel se tudjam hívni őket! Képzeljétek, hogy a lopott sim/letiltás menüpontban is most vártam 21 percet és még mindig nem kapcsólt! Ez pofátlanság...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
-
eami
veterán
válasz pit stop #28359 üzenetére
nem vágom már pontosan de úgy max 150 ezer pénztárgépbe kell SIM, de azt egyáltalán nem vágom hogy azoknak a SIMeknek telefonszám is kell e. de ha kell is, senki sem mondta hogy annak 20/30/70 körzetben kell lennie.
(#28361) Viktor0610: nem hiszem hogy a kártyák telefonszám alapján csatlakoznak a hálózathoz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-roller topik
- Minden ami hőszivattyú
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok