Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
snooze
veterán
vodafonenál van adat megosztókártya?keresö nem dobott ki semmit..
-
Lackooo84
nagyúr
Voda VoLTE elment boré'....
-
csaszi75
senior tag
Szerinted mennyi a korlát? Te miről tudsz?
Csak hogy képbe kerülj..
A Vodafone nem egyenlő a Yettel-lel.
A Vodánál elméletileg minden 4G képes eszköz megkapja a 150/50 Mbps sebességet, az 5G képesek meg valami nagy értéket 1 Gbps felett valahol.. (*Kivéve, ahol hirdetik hogy van adott sebesség korlát)
Nekem a sima mezei előfizetésemen Budapest belvárosban 1,2-1,3 Gbps sebességet mutat a telóm max letöltésre a Speedtest.net-en.
*(Ami korlátos, azt úgy hirdetik, valaki írta már itt, hogy 5 (?) 10 (?) Mbps-es csomagokat hoztak ki..) -
csaszi75
senior tag
válasz
Fortclay #82786 üzenetére
Sztem ami a Voda ad eszköz az egy hulladék. Ha esetleg egy város közepén laksz és van 2-3 állomás, amit szemmel látsz, akkor válaszd azt a készüléket.
De ha nem akarsz felesleges pénzkidobást, akkor választasz egy rendes eszközt.
P: Huawei B818
Vagy egy 5G képes eszközt, még akkor is, ha nincs 5G a fejed felett.. -
csaszi75
senior tag
válasz
Wolfram #82807 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e olyan topic..
Nekem volt egy B535-ösöm, azt lecseréltem már egy 5G képes routerrre..
A B535 csakis WiFi5-öt tud. b/g/n/ac abban is lassabb.
Rendszeresen olyan 20-30 Mbps sebességet értem el. Végül is minden működött rajta, az egész lakás. Akkor volt belassulás, ha egy XBOX játékot töltöttem le a konzolon..
Az 5G képes routeremmel ugyanazon a cellákon (csak 4G van felém, nincs 5G) a dupláját mérem. 40-60 Mbps. Éjszaka extrémen 80-100 Mbps is előfordul rövid időre.
Igaz az 5G képes eszköz már WIFI6-ot (ax) is tud.
Igaz nekem egy régi korlátlan csomagom van, ami nem XXL. -
snooze
veterán
számlazárás után mennyi idö,amig megjelenik a számla az appban?
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem aprón egy készüléket, amire azt írják Voda függő.
Azt hittem, hogy már mindenki független telefonokat árul.
Másfél éves Samsungról van szó. Lehetséges, hogy tényleg függő? Nem ismerem a Vodát...
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
eSIM átvitele nem lehetséges egyik készülékről a másikra, csak az üzletben, személyesen (iPhone)?
-
Fortclay
csendes tag
Sziasztok! Mobilnet XXL-hez nézegettem a Voda oldalán a 4G képes routereket. Ki melyiket ajánlja? Jelenleg egy TP-Link MR100 van, azt váltaná.
-
Lacus MD
tag
Sziasztok!
Szeretném beállítani az esim-et a telefonomon, de a QR kód beolvasása után a visszaigazoló egyszeri kód csak 6 pötty, így nem tudok továbblépni. Ha a másik opciót választom és kijelölöm a telót a listában, akkor sem talál szolgáltatót. Mit tudok tenni?
-
csaszi75
senior tag
Fent van a weboldalukon:
https://www.vodafone.hu/shop/tarifak/mobil/tuti100plusz
Itt a legalján:
"‚A’ táblázat: Mobil internet-hozzáférési szolgáltatások leíró táblázata" -
csaszi75
senior tag
válasz
Bl.Gyo. #82775 üzenetére
Már amíg elérhető.. A Telekom és a Yettel már nem ad publikus díjcsomagot nem? Vagy a Yettelnél van valamilyen formában elérhető..
De teljesen rácsodálkozom, hogy a Voda mennyire adja ez a publikus IP-s netet..
Kíváncsi vagyok mikor fogják azt is megszüntetni..
Mondjuk szerencsére nálam jól működik a NAT-olt internet-es APN..Abba belegondoltatok már, hogy a publikus IP-snél hogyan megy a számlázás?
Amit forgalmaz az uplink és downlink is kifizettetik, vagyis beleszámít a leforgalmazott adatmennyiségbe.. de mi van akkor, ha egy rosszindulatú valaki, mondjuk egy hacker(csoport) szkennelgetni a publikus IP-ket.. minden szolgáltatónál..és akkor a mobilnet forgalomba hogyan számít bele, ha egyszer valakinek a standardnetes kártyájára jön egy irdatlan nagy mennyiségű, csakis bejövő forgalom? Akkor mi van?
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok! Voda vezetékes internetről kérnek véleményt,mennyire stabil ill. milyen sűrűn van kiesés. Köszönöm a válaszokat. A legnagyobb csomagot rendelném.
-
Megérkezett az első emelt telekomos számlám. Érdekes módon náluk valid a 15%-os emelés. A vodafone pedig 25%-kal lökte meg a flottás havidíjat. No komment.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Csocsesz75 #82774 üzenetére
Nincs.
-
8
senior tag
mobilnet xxl csomagot át lehet tetetni esimre?
illetve feltételezem ez nem natolt, lehet natoltra beállítatni?visszaolvasva nem találtam egyértelmű infót, voda oldalán sem
-
edidi
újonc
Köszi!
-
edidi
újonc
Sziasztok! Mi a fenét csinál ez a (XXL) voda 6255 Ft. Most minden hónapban emel?😡 És még 1 év hűség 🥶
-
válasz
E.Kaufmann #82762 üzenetére
nevezheted inkompetensnek is, vagy gondolhatsz rá úgy is, hogy amíg nem azonosít be, addig semmi köze a tarifádhoz/hívási szokásaidhoz
-
válasz
E.Kaufmann #82759 üzenetére
Én kizárólag abban az esetben azonosítom magam, ha én vagyok a hívó fél. Javaslom neked is.
-
zzola
titán
válasz
E.Kaufmann #82759 üzenetére
A legjobb, ha te keresed a szolgáltatót.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Tomix24 #82758 üzenetére
Csak ugye azt mondták, azonosítsam magam, adjam meg azt a telefonszámot, amin hívnak, meg a biztonsági kódot. Valamint mikor másik hívásnál kérdeztem, mégis milyen csomagra tudná váltani a jelenlegi csomagomat (mert elvileg azért hívott), nem tudta megmondani azt sem, hogy én milyen csomagban vagyok jelenleg. Mondjuk én se tudom
, de egy ügyfélszolálatostól azt árnám, ott van előtte a gép, benne az adataimmal, ha már hívott. Mindkét hívást gyorsan lezártam. Egy ismerősömtől meg minap kértek egy akciós füleshez a Vodka nevében bankártyát és CVC kódot is. Gyuri bácsisan szólva: Ééés megadtaaaa!
-
Tomix24
addikt
válasz
E.Kaufmann #82757 üzenetére
Manapság ellopják bármelyik számot, úgyhogy ezt sem megerősíteni sem megcáfolni nem lehetne
-
E.Kaufmann
veterán
A 70 464 6657 valódi Vodafon hivatalos szám vagy átverés?
-
rin33
senior tag
Tuti esetén van sebesség korlát mobilnetnél?
-
dchard
veterán
válasz
SztiviVander #82749 üzenetére
Hetente leírja azt is, hogy milyen a sebesség, meg hogy ha egy centet is elmenek akkor fel is út le is út, aztán emeltek és mégis itt van
Az is tök világos, hogy nem akar/tud annyi pénzt routerre költeni, amennyire szükség lenne hogy érdemben javuljon a helyzete, ergó minden másodperc idő amit ezzel töltünk, a retyón van lehúzva.
-
endrúdí
csendes tag
válasz
Marcsello31 #82747 üzenetére
Ne aprózd el, tegyél fel egy ilyet és akkor megnyugszol egy időre: NR7102 - 5G NR Outdoor Router - License & Spec | Zyxel Network
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest