Hirdetés

Aktív témák

• Lauda

titán

válasz viktorhu #68446 üzenetére

Elhiszem, hogy nálad ez volt. ;)

Az invitel ászf-ben le is írják, hogy :

6.3.2. A díjreklamáció
    (1) Ha az Előfizető a Szolgáltató által követelt díj összegszerűségét vitatja, a jelen ÁSZF 1.2 pontjában megadott valamennyi ügyfélszolgálati elérhetőségen reklamációt nyújthat be az ügyfélszolgálathoz. A Szolgáltató a bejelentést haladéktalanul nyilvántartásba veszi, és a panaszt legfeljebb 30 napon belül megvizsgálja. E határidő elmulasztása esetén a Szolgáltató a bejelentés megvizsgálásának befejezéséig nem jogosult az előfizetői szerződést díjfizetés elmulasztására hivatkozva felmondani, feltéve, hogy az Előfizető az esedékes nem vitatott, illetve a továbbiakban felmerülő nem vitatott díjakat határidőben megfizeti.

Felhívtam őket és bejelentettem a hibás számlázást, ezen kívül elmondtam, hogy amíg nem állít ki a szerződésünknek megfelelő számlát, addig nem fizetek be egyetlen számlát sem. Ezt rögzítették, utána is küldték a rossz számlákat. Mivel nem biztosított lehetőséget a szerződésben megfelelő összeg megfizetésére (egy hibás tételeket és összeget tartalmazó számla akkor sem az, ha befizeted), így nem volt jogosult előfizetést bontani és nem is tette. Nem történt semmi. Egy idő után elkezdtek megfelelően számlázni és szépen fizettük is őket.

A vodafone sem fog csinálni semmit, ahogy olvashattuk is egy fórumozó hozzászólásából.

Azt nem tudom nálad pontosan mi történt, de ha ők maguk számláznak marhaságot és ezt te jelzed (rögzítik a beszélgetést, felveszik a hibajegyet) és utána nem fizeted a hibás számlákat, felköthetik magukat. Semmire nincs jogalapjuk. + szerintem ha bejelentené az ember a nav felé a hibás számlázást, még azok is megvágnák a céget.

Aktív témák