- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
Kalandor #2229 üzenetére
Ennyi elegendő? Gerecse. Pontosabb helyet nem írok, aki járt arra, tudja. Szerintem arra egyébként tiltott a szedés, de utána kéne nézni. A kép 2017.04.15-én készült:
De nézzük meg kicsivel később ugyan azt a környéket, pontosan 2018.04.28-án. Ekkor már kevésbé erős a hagyma illat a levegőben, de így is tudni mi terem a közelben.
A szemfülesek a dátum alapján kitalálhatják, hogy mindkettő a Gerecse 50-en készült.
-
Kazimír
őstag
Az index túrafelszerelés topicjában nagyon nem ajánlák a márkát. 1 év kihordási idő, napi használatban talán még kevesebb. Szóval az olcsó hamar drága lesz..
A minőségi anyagot, varrást, ragasztást, cipzárat és csatot sajnos meg kell fizetni.Az olcsóbb kategóriából nekem egy 30l-es McKinley van napi használatra, 5-6 éve (igaz, nem hazai Intersportból). A csatok egyike sem törött, cipzárok jól működnek, a varrás pedig csak pár hete engedett el egy helyen a tetején..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest