Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
A NetPlusz S csomag havi előfizetés mellé 690 ft, vagy 1090Ft?
Történt ugyanis, hogy még 2008-ban kötöttem a Mérnök Szakszervezeten keresztül (melynek azóta is tagja vagyok)előfizetést a t-mobillal. Ez később bővítésre került egy GoNet S nevű csomaggal (havi 600ft-ért), ami 30Mb netet tartalmazott. Ez eddig elég is volt, Decemberben viszont vásároltam okostelefont amihez ez már kevésvolt így szinte egy-két oldal után már kaptam is sms-t annak elhasználásáról, ezért szerettem volna nagyobb adatmennyiséget. Megnéztem a neten és mivel 690-ért van hírdetve a NetPlusz S 200Mb forgalommal, ezt megfelelőnek találtam.A szerződést módosítani csak személyesen lehet, ezért ma bementem az ügyfélszolgálatra, ahol viszont 1090 Ft-ért kötötték meg ugyanezt, majd közölték, hogy hamarosan kapok sms-t és onnantól kezdve élni fog. Sms-t azóta sem kaptam, a net ugyanolyan lassú. A weboldalon ugyan az van hogy már az uj netszolgáltatással rendelkezem 1090ft-ért, de ha a részletekre kattintok, akkor mindíg azt írja az oldal, hogy ez csak 690Ft, sőt most még akciósan egy hónapig 190Ft.
Akkor most hogy is van ez? Valami nem stimmel! -
regvoltrossz
aktív tag
2008-ban vettem utoljára mobiltelefont (Sony Ericson W610i), és akkor kötöttem (flottás) előfizetői szerződést is. Nyolc év alatt azért már megérett a készülékcsere, így kinéztem egy Microsoft 640-et. Két kérdésem volna:
1. A webshopban a kosárba helyezés alkalmával megkérdezi, hogy kell-e nekem Domino Upgrade Sim csomag? Nem tudom mire való, mert semmi info nincs róla a honlapon. Szóval kell ez nekem 990-ért?
2. A W610i-m sim kártya nélkül nem működik. Az uj telóhoz azonban microSim(vagy macro, vagy nano vagy mittudoménmilyen..) kell, amivel kapcsolatban az világos, hogy ingyen kicserélik a régi sim-et ilyenre, csakhogy én szeretném a mostani telefonomban lévő dolgokat áttenni először is az új telefonra, ráadásul sok telefonszám esetén fogalmam sincs mi van pl. sim-re és mi a telefon memóriájára mentveEz hogyan oldható meg? Ráadásul akkor a w610i-t ezután dobhatom a kukába? Merthogy ha uj sim lesz akkor szerintem még tartaléknak sem használhatom, ha mondjuk az uj elromlik. Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest