Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9125) 1430 válasza bozsozso (#9121) üzenetére


1430
senior tag

Nos, mint olvashattad, eltérőek a tapasztalatok. Mondjuk úgy, hogy a DHL-nek foggalma sem lesz az általad megjelölt időszakról (az irányítószám alapján "elvileg" a felajánlott időszakokban szállít a DHL azon a területen).
Szóval a legjobb, ha nem határozod meg az időpontot vagy ha nagyon fontos, akkor írd bele a szállítási megjegyzésbe (ezt a futár szóról szóra látni fogja a papírján), de nyilván ez sem jelenti azt, hogy biztos be fogja tartani. Amúgy rendelheted a munkahelyed (vagy bármely más magyarországi) címére is, ha ott át tudod venni.

Lakótársamnál például nem volt hajlandó a délután 16 óra utáni kiszállításra a futár (a WS-ban kiválasztható volt és beleírtam a megjegyzésbe is), de azt felajánlotta, hogy akkor éppen a címtől 5-600 méterre lévő MOL székháznál lesz, ha gondolja, ott átveheti. Ő persze odament és átvette...

Ami a meghatalmazást illeti. Ha szerződésköteles terméket veszel, azt csak a szerződő fél veheti át. Meghatalmazást pedig magánszemélytől nem fogadnak el (legfeljebb ügyvéd vagy közjegyző átlal ellenjegyzettet), jogi személytől is csak akkor, ha ezt előre jelzi (és beküldi).

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.