- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Nem nullázzák, hanem csak a két évnél régebbi pontok vesznek el...
Ha használsz fel pontot, akkor mindig automatikusan a legrégebbi pontokból vonódik le.
#20794 BéHGT
Az már-már univerzális tartó szinte...
azt hiszem, h. a 4,3 -as telefonokhoz már nincs kiírva 'támogatottként'...
-
BéHGT
senior tag
My T-be belépek a pontbeváltáshoz, tartozékok, S II, és ezt dobja ki: Macally mGrip autós tartó MGRIP, majd rákattintok, és ezt írja: Macally mGrip autós tartó iPhone 3G/3GS-hez.
Ez akkor jó az S II-höz vagy nem? -
BéHGT
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #20755 üzenetére
Apámnak is van majdnem 5000 pontja, valamit nekem is kéne rendelni, azt hiszem a 24 hónap most elsején fog lejárni, és nullázzák...
Mi változik már megint? Tényleg emelnek?
-
Def26
félisten
Szerintetek ezt a t-mobile progit lehet majd használni iphone 5 -ön is?
-
smooh
csendes tag
Üdv.
Ha megrendelem az ECHOXS díjcsomagom mellé a Go!Net M -et, akkor az első 2 hónapban tényleg a díjcsomagom díján kívül csak +90Ft-al lesz több a számlán? -
lesaux
veterán
Ma újra összeraktuk a fiam feltöltőkártyás telefonját, de azt írja ki a készülék, hogy a SIM kártya nincs regisztrálva a hálózaton. Lehet ez a többhavi inaktív állapot miatt? Mi a teendő?
-
djculture
félisten
válasz
sarkanyolo2 #20786 üzenetére
Nem tudom, holnaptól lehet megnézni a honlapon szöveg van a végén. Gondolom megint áremelés itt ott, de majd kiderül.
-
djculture
félisten
Na megjött a szokásos 2012 11.01-től módosulnak az üzektszabályzataink duma megint...
-
1430
senior tag
válasz
headhunter86 #20764 üzenetére
Domino-ról előfizetésre váltáskor csak személyesen tudsz készüléket vásárolni, úgy viszont nincs 10% kedvezmény.
Azt tudom javasolni, ha legalább aranykártyás a hívószámod, akkor válts át előfizetésre, és utána a neten tudsz készülékváltás címszóval rendelni készüléket kedvezménnyel.Totheground
Mivel az iPhone 5 WebShop oldali jellemzők között az olvasható, hogy a "későbbiekben" LTE hálózaton is használható lesz, feltételezem majd lesznek ilyen csomagok (vagy nem lesz csomagfüggő).Egyébként jelenleg LTE hálózaton csak adatforgalom lehetséges (tehát SMS, hang, stb. nem). Feltételezem ezt előbb meg kell oldani, különben elnémulna az iPhone, ha LTE-re tévedne.
-
крокодил
tag
Azért cég esetében biztosan nem ilyen egyszerű. Mivel ha egy céget felszámolnak, mert csődbe megy, felszmoló biztost jelölnek ki, hogy rendezze a cèg tartozásait a hitelezői felé. Megkapja a cég minden tulajdonát, így a mobiltelefonokat is. Értékesiti az eszközoket és abból fizet. Amennyiben a T letiltja a telefonokat, azokat nem lehet eladni, ergo egy fillért sem kap.
-
-
крокодил
tag
Sziasztok! tudnátok segíteni abban, céges telefonokat is tiltanak, vagy azokra más szabályok ervényesek? Azt az infót kaptam, hogy magánszemélynek tartozás esetés, előfizusnál csak SIM tiltás van, készülék tiltás csak akkor, ha részletre vette a mobilt. Cég esetében pedig a ctv. miatt nem tilthat telefont a szolgáltató. Ez így helyes?
-
club1
veterán
válasz
Totheground #20767 üzenetére
Mobilok irányába ált. jóval optimalizáltabb az adatforgalom, ergo az LTE használatának egy mobilon nem sok értelmét látom. Úgy főleg nem, ha havi néhány GB forgalomról beszélünk. Mondjuk ami értelme van az az, hogy 2.1 GHz-hez képest az LTE egy hangyafsznyit nagyobb területet fed le, de ahol van LTE, többnyire 2.1 GHz-en is van átfedés a szomszédos cellák között...
-
blueye
veterán
válasz
sarkanyolo2 #20772 üzenetére
Így terelik az előfizetés felé (egyelőre) a T. Ügyfeleket.
-
sarkanyolo2
őstag
Nem értem, miért nem tudnak egy tényleg olcsó, viszonylag elfogadható keretű(1GB) külön internet csomagot is biztosítani mondjuk a kártyás ügyfeleknek.
-
blueye
veterán
válasz
Totheground #20769 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
De igazad van, jönnie kell új csomagoknak is.
-
blueye
veterán
válasz
Totheground #20767 üzenetére
Itt még van 3 db ami használja az LTE-t azon kívül is.
-
Totheground
addikt
Most, hogy küszöbön az új szifon, tudni valamit a mobilokra szánt LTE csomagokról? Egyeltalán mikor lész ilyen? (Láttam a N&R 4G-t, de az géphez van)
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdés, remélem tudtok válaszolni.
Kártyás vagyok, szeretnék előfizetésre váltani. Mozaik XS-re, mellette telefont is szeretnék cserélni, egy HTC One V-re.
A T-Mobile oldalán a telefon 63 891 Ft, Mozaik XS-el, ha webshopban rendelem. A kérdésem az lenne, hogy szeretném megtartani a mostani kártyás számom és ennyiért megkapni a telefont egy ilyen előfizetéssel. Lehetséges ez, és hogyan?
Köszi előre is a válaszotokat.
-
lafaty80
addikt
Érdekes garancia levél a T-től Samsung telókhoz:
képNekem is ilyen... Mármint NOKIA-s. Eddig nem is néztem, de most zavar
Szóval a kérdés az lenne, hogy kell-e ezzel foglalkozni, kérjünk újat, nehogy rosszkor derüljön ki hogy így semmit sem ér.. -
Szia!
A rendelkezésre állási idő lejárta után a kártyán lévő összeg elveszik, ezután még 90 napod (hívószám-lekötési idő) van arra, hogy feltöltsd a kártyád ha nem szeretnéd elveszíteni a számod.
Ha ez a 90 nap lejárt és nem töltötted fel a kártyádat a számod el fog veszni.Forrás: [link]
-
hr2
őstag
Üdv.
Ha a *102# -nél azt irja hogy 2012/09/26 az azt jelenti hogy 27.-én már dobhatom is ki a Domino SIM-et? -
Dany007
veterán
válasz
Mr.Csizmás #20755 üzenetére
1875 pont? Jól tudom, hogy az kemény 1875 forintot jelent?
Igazából nem lenne nagy veszteség... b...meg... :S
Asszony is T-s már vagy 10 éve... az ő nevére vettem a telefont, volt kemény 2500 pontja, ami 2500 forint kedvezményt jelentett és egy fillérrel se többet. Ennyivel kaptuk meg olcsóbban a készüléket, mint az aki az utcáról bemegy új előfizetést kötni... Ennyit számít a hűség... -
Mr.Csizmás
titán
moin,
az előbb felhívtak a T-mobile-től, hogy van egy marék pontom, és még ma rendelni kellene. ez most marketing?
a my T szerint egy se jár le ebből:
Telekom Kapcsolat Program adataim
Beváltható Kapcsolat pontegyenleg
1875
Ebből a hónap végén lejár
0
Kedvezményjogosultság
aranyakkor most mivan? a csaje nagyon erősködött, hogy rendeljek valamit, mert elvesznek a pontjaim.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #20739 üzenetére
eztValaki?
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Nekem like díjcsomagom van 2 éves hűségidővel, szerződéskötéskor nem vettem telefont csak díjcsomagot váltottam. Ez majd jövő októberben jár le. Lehetséges hogy még az idén lehetőleg még ebben a hónapban vegyek új telefont az előfizetésemre?
Válaszokat köszönöm. -
Dany007
veterán
válasz
dedike #20743 üzenetére
Meg bizony! Asszony telefonált, hogy megjött! Gyorsan lecsekkoltattam vele a dobozt, hogy tényleg az e.... Mert valamiért a T-s webshopban úgy írták a termék nevét a rendelésnél, hogy Xperia P/SL ? Hát mondom az SL még ki se jött... Na mindegy, a lényeg hogy megvan!
Már csak a munkaidő végét kell kibírnom!
Akkor ezek szerint tényleg egy deka telefon, se értesítés nem jött T-mobiltól. Végül is nem is érdekes ha gond nélkül megjön. Remélem frankó lesz! Köszi a szurkolást! =)
-
Bici
félisten
válasz
Gedeon31 #20740 üzenetére
Én egyszer cuppantam rá egy ilyen mobil előfizura. Pár óra alatt 1GB felett voltam, úgyhogy inkább leálltam vele.
Ha van önuralmad, akkor elég a 2GB, de abban nincs videózás, meg nagy képek nézegetése (pl. fényképezőgép tesztképek). Skype, és a webrádió is határeset. -
Gedeon31
addikt
Akinek van tapasztalata tabletnél 2GB adatforgalom mennyire elég egy hónapban?
-
ANDROID???
addikt
Tudja valaki, hogy a Westendből T pont mikor kerülhet egy telefon a TELEMAX-hoz Budaörsre, ha tegnap 10:10-kor lett leadva?
-
Dany007
veterán
válasz
sarkanyolo2 #20737 üzenetére
Oh én épp az egyiket várom ezekben a percekben is
-
sarkanyolo2
őstag
Egy újabb vagon Sony Xperia P érkezett T-ékhez.
-
club1
veterán
válasz
macikos #20728 üzenetére
A mobilnetet a használat módja alapján ált. két csoportba lehet sorolni: Az opcióként igénybe vehető mobilnet előfizetések (ezeket csak hangalapú előfizetés mellé opcióként lehet igénybe venni) és a számítógépes netezésre alkalmas csomagokat (ezek ált. külön sim kártyát igényelnek és csak netezésre alkalmasak, tehát ezek mellé külön medemet is célszerű beszerezni). A T-nél utóbbiak közé valamiért bekeveredett a napinet, a relaxnet csomagjaik pedig mind a két módon (tehát opcióként és önállóan netezésre is) használhatóak, ezért az utóbbi csoportba tették őket.
-
válasz
macikos #20728 üzenetére
mert a nagyobb csomagok már nem csak mobilinternetezésre és levelezésre elegendőek, hanem normális - számítógépes - netezéshez is! adott címszónál a 4 gigabyte csomaggal kezdődik, azzal azért már kihozható 30 nap netezgetés, és a keret elérését követően sincs túlforgalmazási díj, hanem csak lassítás, ráadásul itt már nem 32/32 kilobit/sec - mint az apróbb csomagoknál -, hanem 128/128 kilobit/sec a lassított sebesség, amivel alapvetően még lehet levelezni, böngészgetni...stb!
amúgy, meglévő díjcsomag mellé is használható minden nagyobb csomag is!
volt már nekem aktiválva mobilra az előfizetésem mellé anno 5, majd később 3 gigabyte keretes mobilinternet, csak nem használtam ki, ezért ugrottam lefelé. -
Dany007
veterán
válasz
blueye #20724 üzenetére
Hát remélem, köszönöm!
Más.
Azt néztétek már, hogy a prohardveren a fejléc fölött lévő T-systemes reklámban a rózsaszín ruhás csajnak mekkora melle van?
mellette a fehér ruhásnak meg semmi, így az még jobban kiemeli a rózsaszín melleket! De annyira hogy már-már valami vicc vagy paródia kategóriába eshetne
-
válasz
macikos #20725 üzenetére
a napinet csomagok nem arra vannak kitalálva, hogy az ember minden áldott napon azzal mobilinternetezzen - írják is, hogy alkalomszerű netezéshez! -, arra vannak direkt 30 napra szóló csomagok!
vannak nagyobb csomagok is, mint 500 megabyte;
domino relaxnet m; 4 gigabyte / 4050 ft
domino relaxnet l; 8 gigabyte / 6500 ft -
macikos
addikt
Nézegettem a Domino-s mobilnet csomagokat: [link]. Szánalmas.
iPad-hez van ez a Domino NapiNet 1 GB. Most ezt tényleg komolyan gondolják? Hogy valaki naponta kifizet 1000forintot?
A másik hogy jól látom, hogy a legnagyobb dominós mobilnet csomagban 500MB adatforgalom van 2000Forintért 1 hónapra? 500MB? Tehát 500/30=napi 16MB adatforgalom. Az index.hu betöltése 5,5MB. Remek
-
Dany007
veterán
Na, ezt jó tudni köszönöm!
Csak furcsálltam mert az oldalon több helyen is direkt kiemelték, hogy mindenképpen hívnak, meg küldenek sms-t meg e-mailt stb... Erre semmi, a GLS oldalán meg már azt látom, hogy náluk volt a csomag tegnap délután.Remélem ma megjön... Már éjszaka is alig tudtam elaludni
Olyan ez nekem mint gyerekként a karácsony!
-
Dany007
veterán
Vasárnap rendeltem egy telefont a T-s webshopból. Azt írták kedden (vagyis ma) kihozzák...
A rendelésem "szállítás alatt" van. Tegnap is azt írták, hogy a várható szállítás ma lesz.
Viszont azóta még semmi nem jött, semmi telefonos jóváhagyás vagy sms értesítés... Semmi. Pedig két munkanap is eltelt...
Az oldalon azt írják, hogy előfizetés hosszabbítás esetén minden esetben van telefonos jóváhagyás... Most akkor elképzelhető, hogy mégse hozzák ki ma? :Sszerk.: na most megnéztem a GLS oldalán. Az azonosító alapján lekérdeztem hogy áll a csomag. Tegnap 17:37-es a dátum, azt íjrák: "IRSZ&súly rögzítése, beérkezés".
Tehát akkor már a GLS-nél volt a csomagom tegnap délután? De mért nincs semmiféle értesítés? :S -
bozsozso
őstag
válasz
Soulfly842 #20694 üzenetére
Nem sajnos, de már itthon vagyok majd T-be hátha megmondják a tutit vagy a 1430-on.
-
atillaahun
veterán
válasz
313313 #20718 üzenetére
Én ma Miskolcon délután 2 körül próbáltam hívni egyet, de visszhangzott, meg szaggatott is rendesen, nem nagyon találkoztam még ilyennel. Bár nekem ezt 3G-n játszotta. Délben viszont rendbe volt a hívás.
Fogalmam sincs igazából, én első körben azt hittem a telefonon szarakszik valami, mert a WiFi is be-be kakált. -
313313
addikt
Kérdésem lenne a következő, más is érzékelt-e zavart az erőben (gsm hálózat...) az elmúlt 1 hétben. Hétvégén csak az edge vacakolt egyik este, azt még elnéztem. Ma délelőtt edge totál halott volt, térerő folyamatosan ingázott 0 és 2 pálcika között, előfordult, hogy elérhetetlen is voltam....
Azért is érintett érzékenyen a dolog, mert már halt be sim kártyám, hasonló dolgot produkált, másrészről mostani telefonommal se vagyok nagyon megelégedve, harmad részről meg jó lenne a netet is használni, pláne ha fizetek érte...
3G-re ha átváltok, akkor megszűnnek a problémák, de az meg horpasztja az akkumulátort...
Valaki tapasztalt hasonló jelenséget
Megyeszékhelyen lakok (Kecskemét, és a városban vannak/voltak a problémák...) -
kp78
addikt
-
válasz
dedike #20711 üzenetére
volt már rá példa!
én most kivárok, túl sok problémát jeleztek különböző fórumokon; kopik a keret, problémás a kijelző...stb, ezért nem ugrom rá látatlanban, meg amúgy is erősen hajaz az elődre, nekem meg ugye január óta 4s van, és idővel megunhatom!
várom a lumia 920 megjelenését, kíváncsi vagyok rá, ha nem i5, akkor vélhetően az, vagy olyasmi!
remélem, a t-mobile gyorsan és korrekt áron hozza a 920 típust és társait!ááá, nem enged be a my t-mobile, azt írja, hogy nem megfelelő adatokat adtam meg, pedig de, és ma már beléptem többször is!
-
olta
aktív tag
Sziasztok!
Testverem foiskolara jar, azonban elozo felevben nem igenyelt diakigazolvanyt, igy jelenleg nincs neki ervenyes, az ideit pedig meg nem igenyelte meg. En viszont szeretnek a neveben elofizetni a Like 300 dijcsomagra. A kerdes pedig, hogy ervenyes iskolalatogatasival ez lehetseges, vagy mi ilyenkor a teendo. Miutan megkototte a szerzodest (ha lehetseges az elozo felsorolt opcioval), kozvetlenul utana at tudom iratni a sajat nevemre, vagy pedig ezt nem lehet?
-
Rol123
csendes tag
Hello!
Segitségetek kérném van egy 12 hónapos hűségem,ami október 29.-én fog lejárni,és úgy tudom ha egy hónapon belül vagyok akkor lehetséges a készülékváltás,és érdekelne hogy most ezen héten szeptember 29-30.-án már tudnék-e készüléket váltani?(Iphone 5 lenne a kiszemelt de ez szerintem lényegtelen) -
BéHGT
senior tag
Apámnak nincsen hűsége a T-nél, de kb 186 éve ott van. Kidobott a jelenlegi díjcsomaghoz neki 2 évre egy Ace-t, 40 pénzért, 0 kezdővel, 24 x 1660 Ft-os részletfizetéssel.
Ha így hoznám el, be lehetne rá váltani a 4800 pontot, vagy az csak akkor számítható bele, ha van kezdőrészlet, és abból vonódik le? -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W