Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Hálló!
Innen írok a pgsm sátorból!
Az eddigiek:
a 0-ik nap: tök tré. Pozitív hozzáállással mentem ki életem első (és minden tekintetben utolsó) Illés koncertjére. 2 óra várakozás után meg is érkeztek, hogy aztán fél óra múlva rájöjjek hogy innen menni kéne. Annál a résznél amikor:
''Ez az a dal ahol az idősebbek megrángatták a fiatalok pajeszát'' segiccsééég!
Ennyi nyugdíjjast soha nem láttam a szigeten. Jól nyomorogtak a színpad jobb oldalán, míg a másik fele egész szellős volt.
Ebben a napban a legjobb a ''Szocreál'' vállalati felsőruházat sátor volt.
Egy csomóan megálltak nézni a régi reklámokat.
1. nap: Siikeresen becsempésztem egy üveg vodkát és egy narancslevet. Este sátorbontás a mozirészlegnél. Szomorúan konstatáltam hogy a kölcsönsátor cölöpök nélkül érkezett. Elmentünk keresni nehezéket, hogy ne vigye el a szél. Sajnos az út szélén álló betontömböket nem bírtuk megmozdítani, de végül 200 forintért kaptam 4 nagy szöget. Az est fénypontja Gengszter Zoltán és bandájának produkciója volt. Ezúttal úgy öltöztek fel mint 4 buzi a 80-as években. Bőrszerkó, bőr stricisapka szögekkel, eszméletlen
.
Most meg jött egy rakat inkál szekuricsi, végighúztak egy hosszú szalagot a sátrak között, és el akartak költöztetni, aztán miután vérverejtékes munkával kioperáltam a földbe vert szögeket, mégis megkegyelmeztek.
Brááááhhh! Egyszerre lesz Tereskova és Méhek
Még jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.