Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GombócArtúr

senior tag

Hálló!
    Innen írok a pgsm sátorból!
    Az eddigiek:
    a 0-ik nap: tök tré. Pozitív hozzáállással mentem ki életem első (és minden tekintetben utolsó) Illés koncertjére. 2 óra várakozás után meg is érkeztek, hogy aztán fél óra múlva rájöjjek hogy innen menni kéne. Annál a résznél amikor:
    ''Ez az a dal ahol az idősebbek megrángatták a fiatalok pajeszát'' segiccsééég!
    Ennyi nyugdíjjast soha nem láttam a szigeten. Jól nyomorogtak a színpad jobb oldalán, míg a másik fele egész szellős volt.
    Ebben a napban a legjobb a ''Szocreál'' vállalati felsőruházat sátor volt. :)
    Egy csomóan megálltak nézni a régi reklámokat.

1. nap: Siikeresen becsempésztem egy üveg vodkát és egy narancslevet. Este sátorbontás a mozirészlegnél. Szomorúan konstatáltam hogy a kölcsönsátor cölöpök nélkül érkezett. Elmentünk keresni nehezéket, hogy ne vigye el a szél. Sajnos az út szélén álló betontömböket nem bírtuk megmozdítani, de végül 200 forintért kaptam 4 nagy szöget. Az est fénypontja Gengszter Zoltán és bandájának produkciója volt. Ezúttal úgy öltöztek fel mint 4 buzi a 80-as években. Bőrszerkó, bőr stricisapka szögekkel, eszméletlen :DD.

Most meg jött egy rakat inkál szekuricsi, végighúztak egy hosszú szalagot a sátrak között, és el akartak költöztetni, aztán miután vérverejtékes munkával kioperáltam a földbe vert szögeket, mégis megkegyelmeztek.

Brááááhhh! Egyszerre lesz Tereskova és Méhek:(((
    Még jelentkezem!

Új hozzászólás Aktív témák