Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
IOStream
csendes tag
A vicc az egészben, hogy a DOCSIS "megy" a legjobban, jelenleg is hasonló munkakörben dolgozom, tehát a CMTS-CM kommunikáció elég mélyen megvan (T1,T2,T3,T4 Timeoutok, szintezés, DS/US középfrekik, CH-k, Optimális SNR hasonlók).
A baj, hogy a rendszergazdai tudásomban nem vagyok annyira biztos. Tanultam, de nem nagyon volt rá szükségem, hogy "élesben" is használjam, mindezért sokat kopott és rutin sincs mögötte. Használtam már Debian szervert, nekem is az van otthon beállítva seed-re, de abban nem vagyok biztos, hogy az általad felsoroltakat mind kapásból tudnám, persze 5 perc google után valószínűleg el tudnék indulni valamerre.
Ezért vagyok kicsit bizonytalan :/
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest