Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
salieri.
üzenetére
Szerintem a lökős nincs a helyén, ha megnézed oldalt lóg is, de valahogy szerintem az egész eleje nincs a helyén, baloldalon a sárvédő motorháztető találkozásánál jóval nagyobb a rés mint a jobboldalon.
Jó mondjuk ez nem feltétlenül jelenti azt hogy szarrá volt törve az eleje, nekem is lóg a kombimon, meg csálé az egész korábbi több toltatási sérülésből adódóan, lökhárító tartókat kellene cserélni mert valamelyik törött meg hiányos, lehet itt is ez van, de nyílván megkell nézni, ha komoly a szándék, de nekem olyan elhasznált autónal tűnik, amit Mycso linkelt sokkal szebb, arról nem beszélve, hogy 2.0tce az mindig többet fog érni(mondjuk az összes szellőző rostélyról hiányzik az állító pöcök), szerintem ehhez képest drága a fehér amit linkeltél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Energiaital topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210