-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz konci79 #93700 üzenetére
Szia!
Nekem 1.6 sce Grandcoupe van. Igazából városban nem használom, így eszik most 5,7-et (tavalyi éves összátlag 6,3 volt). Nem gyűri maga alá az aszfaltot ez tény, de azért lehet vele előzni. Viszonylag nagy is, mi eddig elfértünk benne. Állítólag létezik belőle olyan, hogy eszi az olajat. Nekem most 126 ezer km van benne, nagyon minimális tűnik el belőle két olajcsere közt (10 max 12 ezer km).
Eddig az első fékeket cseréltem rajta (de 20 ezer még lehet hogy lett volna bennük), meg egy bal stabilizátor kitámasztó rudat. Nyilván volt gyertya csere, fékfolyadék, szűrők, hosszbordás szíj, de ezek ugye kopók.
Alapjába véve meg vagyok vele elégedve (most a klíma mondjuk szivat), összeszerelési gondjai vannak inkább (itt-ott tud zörögni, nyekeregni), de szerintem megbízható autó.
Fb-n találsz hozzá csoportot (3/4-es Megane), ott is tudnak segítséget adni, de ott is kb csak én szoktam kiállni az sce mellett , inkább a tce-t szokták ajánlani.Kár hogy itthon nem létezett a 2.0 sce, arra kíváncsi lennék milyen lehet.
Renault Megane IV Limited
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN