- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Valaki küldött már vissza garanciába memóriát a G.Skill-nek? Tudja valaki, hogy hogy működik?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
koko52 #51010 üzenetére
Köszönöm szépen az információt!
Videokártyával használom. Ennyi veszteséget elbír a szervezetem.roedie: Sajnos az alaplapra már nincs garancia.Ezért érdekelt,hogy mennyi a teljesítmény csökkenés. 5-10%-ért nem veszek egyenlőre új alaplapot.
Próbáltam mindkét variációban. Ez volt az első,de sajnos egyikben se mentek dualban. -
Találtgyerek
veterán
válasz
koko52 #51008 üzenetére
Sajnos nincs lehetőségem rá.Az előző tulaj elmondása szerint hibátlanul ment nála dualban.
Garanciás is a memória. Ha nem olyan nagy a különbség teljesítményben a dual meg a single között,akkor nem is foglalkoztatna a dolog.Csak ezzel nem vagyok tisztában,hogy mekkora ez a különbség.
Leginkább csak játékra használom. -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Van egy MSI Z170-es alaplapom,amiben nem hajlandó dual channel-ben menni a 2db 8gb-os Kingston HyperX
DDR4-es memóriám. Single channelben vígan megy mindkettő együtt.Véleményem szerint ez alaplap hiba lesz.
A kérdés az lenne,hogy mennyivel kevesebb így a teljesítménye a memóriáknak?
Nézegettem oldalakat van ahol 1-5 %-ot írnak,valahol pedig 20% teljesítmény javulást írnak dual channelben.
Érdemes alaplapot cserélnem ez miatt? Vagy nem akkora gond,ha nem dualban mennek?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.:Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SörcsaPH!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest