Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle23
tag
válasz
fudi2002
üzenetére
Be, csak nem mentettem el, mikor kiléptem biosból.......
mostmár működik rendesen.
A többi fejlesztést már megcsinálják a szervízben a héten. cpu-lap bios frissítést-ssd-táp fejlesztést. Meg lehet valahogy kisajtolok még egy kis pénz és beszerzek + ramokat, amíg még van értelmes áron, ahogy fentebb javasolták.
Köszönöm a segítséget.
-
kyle23
tag
Üdv
Nem vagyok nagy mókolós ember, azért írok ide, mert ilyennel még nem találkoztam...
Giga B450 aorus elite lap.
2700x proci
hyperx predator 16gb kit 3200mhz cl16Az utóbbi napokban irtózatos laggok játékoknál, és az elmúlt pár napban elfogyott memória miatt behalt oldalak miatt, ma este ránéztem a rendszerre, hogy mi a tököm lehet, és csak 8gb ramot lát a rendszer, az is csak 2400mhz-en működve...
Behalt az egyik ram, vagy vmi frissítés miatt összakavarodott vmi? most mikor elindítottam a gépet, vagy 10 percig zabálta a rendszert windows module installer....
memtest86-t szedjem le és bootoljak arról és teszteljem le a kitet? vagy van más progi amivel szűrhetem a bajt?Előre is köszi a válaszokat és bocsánat a hülye kérdésekért, de tényleg ez az első eset
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
viszont a sebesség csak 2400Mhz.